Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ»!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 Καταγγελίες «φωτιά» από γαστρεντερολόγο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Την αντίδραση του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού εξέφρασε ο γαστρεντερολόγος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, αλλά και τους θανάτους με κορωνοϊό. 

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, «τα νούμερα των επιπλοκών είναι ψευδώς χαμηλά και οι κίτρινες κάρτες δεν γράφονται όπως πρέπει», ενώ σημείωσε πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν συνεχώς ασθενείς με επιπλοκές των εμβολίων, ωστόσο στις διαγνώσεις γράφονται άλλες επιπλοκές.

Ενώ μιλώντας για τους θανάτους με κορωνοϊό τόνισε: «Δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά από μικροβιολογικές λοιμώξεις», με τον Ν.Καπραβέλο από τη μεριά του να τονίζει ότι ο θάνατος των ασθενών είναι «καταστροφική συνέπεια του κορωνοϊού» και τον δημοσιογράφο να αντιδρά και να ζητά στοιχεία.

Επίσης ο Π.Παπαγιαννάκης τόνισε ότι ο ίδιος έχει φυσική ανοσία καθώς έχει νοσήσει και μίλησε για «εξατομικευμένο εμβολιασμό και όχι υποχρεωτικό».

«Τα γενετικά σκευάσματα δεν έχουν ελεγχθεί για καρκινογενέσεις, τοξικότητες και αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα», πρόσθεσε. 


 www.pronews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply