Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ" ΚΑΙ "ΑΝΗΘΙΚΗ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Une traduction française est maintenanceen 
disponible ici .

Η βρετανική στήλη πρόσφατα μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον κορυφαίο Γάλλο εμπειρογνώμονα εμβολίων καθηγητή Christian Perronne για το θέμα των εμβολίων Covid-19.

Ο καθηγητής Perronne είναι επικεφαλής του ιατρικού τμήματος στο νοσοκομείο Raymond Poincaré στο Garches, το νοσοκομείο διδασκαλίας του Πανεπιστημίου των Βερσαλλιών-St Quentin κοντά στο Παρίσι. Διετέλεσε Επικεφαλής του Τμήματος Λοιμωδών και Τροπικών Νοσημάτων του Πανεπιστημίου από το 1994 και μετά, αλλά απολύθηκε από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες. Είναι συνεργάτης του παγκόσμιου βιοϊατρικού ερευνητικού κέντρου της Γαλλίας, του Institut Pasteur, από το οποίο αποφοίτησε σε βακτηριολογία και ιολογία και όπου υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς για τη Φυματίωση και τα Μυκοβακτήρια μέχρι το 1998.

Έχει προεδρεύσει σε πολλές υγειονομικές επιτροπές υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλικής Ειδικής Επιτροπής για Μεταδοτικές Ασθένειες και του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας (γαλλικό αρκτικόλεξο: HCSP), το οποίο συμβουλεύει την κυβέρνηση για την πολιτική δημόσιας υγείας και την πολιτική εμβολιασμού. Δεν είναι αντι-εμβόλιο και πράγματι έγραψε την πολιτική εμβολιασμού της Γαλλίας για πολλά χρόνια, καθώς και πρόεδρος της Εθνικής Ομάδας Διαβούλευσης για τον Εμβολιασμό, γνωστή και ως Τεχνική Επιτροπή Εμβολιασμού (CTV).

Ο καθηγητής Perronne ήταν επίσης αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σε εθνικό επίπεδο στη Γαλλία, έχει προεδρεύσει στο Infectious and Tropical Diseases Teaching College (CMIT), στην Ομοσπονδία Λοιμωδών Νοσημάτων (FFI, την οποία ίδρυσε), στο High Council for Public Hygiene (CSHP) και στο National Medical and Healthcare Οργανισμός Ασφαλείας Προϊόντων (ANSM, προηγουμένως AFSSAPS), ο οποίος αξιολογεί τους κινδύνους για την υγεία των φαρμάκων και είναι ο μοναδικός ρυθμιστής της βιοϊατρικής έρευνας στη Γαλλία. Μέχρι το 2013, ήταν μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γαλλικού Ινστιτούτου Μικροβιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (IMMI/INSERM).

Παρά την εκτεταμένη γνώση και εμπειρία του καθηγητή Perronne σχετικά με τις μεταδοτικές ασθένειες, τα εμβόλια και την πολιτική εμβολίων σε εθνικό και κυβερνητικό επίπεδο στη Γαλλία, λογοκρίθηκε γρήγορα επειδή μίλησε για το θέμα των εμβολίων Covid-19, της αξιούμενης αποτελεσματικότητάς τους και των αναγνωρίσιμων κινδύνων τους. Εν ολίγοις, παραμερίστηκε επαγγελματικά, η φήμη του δέχτηκε επίθεση και οι επαγγελματικές του απόψεις λογοκρίθηκαν.

Ως εκ τούτου, είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτόν τον πολύ γενναίο και πολύ έμπειρο άνθρωπο την ευκαιρία να εκφράσει τις επαγγελματικές του απόψεις και ανησυχίες στο κοινό μας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και παγκοσμίως, μέσω αυτής της κρίσιμης συνέντευξης βίντεο.

Ο καθηγητής Perronne προστέθηκε από την Dr Anne-Marie Yim, η οποία ευγενικά διευκόλυνε αυτήν τη συνέντευξη. Η Anne-Marie είναι η ίδια εξειδικευμένη για να μιλήσει για τα εμβόλια και τις επιδράσεις τους στο σώμα, έχοντας εργαστεί ως ειδική σε θέματα πρωτεΐνης και ανοσολογικής απόκρισης στην ευρύτερη φαρμακευτική και εμβολιακή βιομηχανία.

Και οι δύο καλεσμένοι μας μιλούν εξαιρετικά αγγλικά, αλλά για να βοηθήσουν τους θεατές και τους ακροατές που μπορεί να χάσουν κάποια σημεία λόγω της αναπόφευκτης μεταβλητότητας των υπερπόντιων συνδέσεων βίντεο και ήχου, ο Alex Thomson από τη Στήλη του Ηνωμένου Βασιλείου παρείχε ευγενικά μια μεταγραφή της συνέντευξης παρακάτω.

Ενθαρρύνουμε το κοινό μας να μοιραστεί όσο το δυνατόν ευρύτερα τη συνέντευξη βίντεο, αυτό το συνοδευτικό άρθρο και τη μεταγραφή, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι να κατανοήσουν τις κρίσιμες ανησυχίες γύρω από τα εμβόλια Covid-19. Διευκολύνοντας την κατανόηση αυτών των ανησυχιών, ελπίζουμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν μια πλήρως ενημερωμένη επιλογή στην απόφασή τους να αποδεχτούν ή να απορρίψουν ένα εμβόλιο Covid-19.

Θα εκτιμούσαμε πολύ εάν οι γηγενείς ομιλητές της γαλλικής γλώσσας με αρκετά καλά αγγλικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν δημιουργώντας μια γαλλική μετάφραση της συζήτησής μας, την οποία θα ήταν ευπρόσδεκτοι να ανεβάσουν στους δικτυακούς τους τόπους και/ή να μας στείλουν είτε με κείμενο, είτε υπότιτλους- μορφή βίντεο ή μεταγλωττισμένο βίντεο. Θα θέλαμε να δούμε τα οφέλη αυτής της συνέντευξης σε ένα ευρύ γαλλόφωνο κοινό. Το ίδιο ισχύει φυσικά για μεταφράσεις, υποτίτλους ή μεταγλωττίσεις σε άλλες γλώσσες.

Μπορεί να είναι χρήσιμο σε όσους παρακολουθούν και ακούνε τη συνέντευξη βίντεο να το κάνουν με ένα τυπωμένο αντίγραφο της μεταγραφής παρακάτω, καθώς αυτό θα βοηθήσει στη διευκρίνιση του ήχου, της συνομιλίας και κάποιου περιεχομένου.

Εάν οι θεατές και οι ακροατές μας βρίσκουν το βίντεο κατατοπιστικό και χρήσιμο, τους ενθαρρύνουμε να μοιραστούν ελεύθερα αυτό το υλικό με έναν σύνδεσμο στην αρχική σελίδα της Στήλης του Ηνωμένου Βασιλείου. Σας ευχαριστώ.

 

===========================================

Μεταγραφή της συνέντευξης της στήλης του Ηνωμένου Βασιλείου με τον καθηγητή Christian Perronne και την Dr Anne-Marie Yim, Ιούλιος 2021

 

Brian Gerrish: Καλώς ορίσατε σε όλους τους θεατές και ακροατές της Στήλης μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας δύο διακεκριμένους ειδικούς, οι οποίοι θα μιλήσουν μαζί μας για το θέμα του Covid-19 και επίσης για την πολιτική εμβολιασμού που βλέπουμε να εκτυλίσσεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και παγκοσμίως.

Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να καλωσορίσω την Anne-Marie Yim. Η Anne-Marie και εγώ έχουμε μιλήσει προηγουμένως, οπότε είναι ευχαρίστηση να την έχω ξανά πίσω. Μαζί της θα είναι απόψε ο καθηγητής Christian Perronne και νομίζω ότι θα κάνουμε μια εξαιρετικά καλή συζήτηση.

Λοιπόν, Anne-Marie, σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μας. Παρακαλώ θα μου πείτε λίγα λόγια για το επαγγελματικό σας υπόβαθρο και τα προσόντα σας;

 

Anne-Marie Yim: Γεια σας, και σας ευχαριστώ για τη βρετανική στήλη που μας έχετε απόψε με τον καθηγητή Perronne. Είναι μεγάλο προνόμιο για εμάς ως Γάλλους πολίτες να μπορούμε να απευθυνόμαστε στο βρετανικό κοινό σας.

Το όνομά μου είναι Anne-Marie Yim, είμαι Γάλλος πολίτης και γεννήθηκα στην Καμπότζη. Έχω διδακτορικό. στην οργανική χημεία, στις πεπτιδικές πρωτεΐνες, από το Πανεπιστήμιο του Μονπελιέ, που είναι τώρα το Institut des Biomolécules Max Mousseron . Έκανα μεταδιδακτορικό στην πρωτεϊνομική, που προσδιορίζει τις πρωτεΐνες μεμβράνης, στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, υπό τον καθηγητή Samir Hanash, ο οποίος είναι γνωστός ειδικός σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, συνεργάστηκα με τον καθηγητή Joseph Holoshitz στη διαδικασία της φλεγμονής στη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Έχω επίσης μεταπτυχιακό στην πνευματική ιδιοκτησία και από το 2018, σπουδάζω το δίκαιο που σχετίζεται με τη μηχανική διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας [προετοιμασία αιτήσεων διπλώματος ευρεσιτεχνίας] , στο CEIPI στο Στρασβούργο. Έχω εργαστεί επίσης ως μηχανικός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εδώ στο Λουξεμβούργο, αλλά πολύ σύντομα, επειδή δεν μου άρεσε πολύ το περιβάλλον.

Και τότε ξεκίνησα τη δική μου δομή το 2018 και βασικά είμαι εκπαιδευτής επιστημών και γλωσσών για παιδιά από το δημοτικό σχολείο έως το λύκειο και πάνω, μέχρι το πανεπιστήμιο.

 

Brian Gerrish: Σας ευχαριστώ πολύ, Anne-Marie. Και καθηγητή Perronne, καλώς ήρθατε στη Στήλη του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι υπέροχο να είσαι μαζί μας. Θα ήθελα απλώς να μας πείτε λίγα λόγια για τον εαυτό σας, το επαγγελματικό σας υπόβαθρο και επίσης καταλαβαίνω ότι, επειδή έχετε μιλήσει αντίθετα με κάποια από την επίσημη κυβερνητική πολιτική γύρω από τον Covid-19 και τους εμβολιασμούς, έχετε λογοκριθεί, σας έχουν εμποδίσει να μιλήσετε.

 

Christian Perronne: Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είμαι ο καθηγητής Christian Perronne. Δουλεύω σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο κοντά στο Παρίσι, με το Πανεπιστήμιο των Βερσαλλιών. Wasμουν επικεφαλής του τμήματος λοιμωδών νοσημάτων από τα τέλη του 1994, αλλά απολύθηκα από τη θέση αυτή πριν από μερικούς μήνες λόγω των δημόσιων δηλώσεών μου.

Ντρέπομαι την κυβέρνησή μας επειδή δούλευα για διάφορες κυβερνήσεις, τόσο της δεξιάς όσο και της αριστερής πτέρυγας της πολιτικής, και για δεκαπέντε χρόνια ήμουν πρόεδρος πολλών επιτροπών, [συμπεριλαμβανομένου] του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας, το οποίο συμβουλεύει την κυβέρνηση για πολιτική δημόσιας υγείας και πολιτική εμβολιασμού. Wasμουν επίσης ο αντιπρόεδρος μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων για την ευρωπαϊκή περιοχή του ΠΟΥ.

Συμμετείχα λοιπόν στη διαχείριση αρκετών επιδημιών και πανδημιών, με διαφορετικές κυβερνήσεις, και όταν είδα πώς διαχειριζόταν η επιδημία από τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2020, έμεινα έκπληκτος. Είδα ότι ήταν εντελώς τρελό. Γι 'αυτό μίλησα στα ΜΜΕ, αλλά τώρα λογοκρίνομαι στα ΜΜΕ.

 

Brian Gerrish: Αυτό μας φέρνει στην ουσία του θέματος. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να λέμε στο κοινό: καταρχάς, ούτε ο εαυτός σας ούτε η Anne-Marie Yim δεν είναι αντι-εμβόλιο. Θα θέλατε να μας πείτε λίγα περισσότερα για τη θέση σας σε αυτό;

 

Christian Perronne: Δεν είμαι αντι-εμβόλιο, γιατί έγραψα την πολιτική εμβολιασμού για τη Γαλλία για πολλά χρόνια. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα προϊόντα που ονομάζουν «εμβόλια» για τον Covid-19 δεν είναι πραγματικά εμβόλια. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.

 

Brian Gerrish: Μπορούμε να πατήσουμε λίγο ακόμα; Αν δεν είναι εμβόλια, πώς θα τα ονομάζατε;

 

Christian Perronne: geneticσως γενετικοί τροποποιητές. Δεν γνωρίζω ακριβώς τον κατάλληλο όρο από επιστημονική άποψη. Αλλά όταν εγχύετε αγγελιοφόρο RNA για να παράγει μια τεράστια ποσότητα πρωτεΐνης, ένα κομμάτι του ιού SARS-CoV-2, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία. Και το πρόβλημα είναι ότι στα ανθρώπινα κύτταρα, γνωρίζουμε ότι το RNA μπορεί να επιστρέψει στο DNA.

Κανονικά, μεταβαίνει από DNA σε RNA - αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για ένα γενικό κοινό να το καταλάβει - αλλά μπορεί να πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση , επειδή έχουμε στα χρωμοσώματά μας, στο γονιδίωμά μας, γονίδια στο DNA μας που προέρχονται από ρετροϊούς , ζωικής προέλευσης αιώνες ή χιλιετίες πριν, και αυτά μπορούν να κωδικοποιήσουν ένζυμα που μπορούν να κωδικοποιήσουν προς την αντίστροφη κατεύθυνση.

Έτσι γνωρίζουμε τώρα (δημοσιεύτηκε επίσημα) και τώρα βρίσκουμε,  στο ανθρώπινο γονιδίωμα, αλληλουχίες DNA που αντιστοιχούν στο RNA του ιού . Αυτή είναι η απόδειξη ότι τώρα επιβεβαιώθηκε αυτό που είπα σε ανοιχτή επιστολή τον Δεκέμβριο [2020], λέγοντας ότι ήταν επικίνδυνο να εγχυθούν αυτά τα προϊόντα. Και όλες οι κυβερνήσεις συνεχίζουν! Για μένα, είναι μεγάλο λάθος.

 

Brian Gerrish: Και, Anne-Marie, μπορούμε να σου κάνουμε την ίδια ερώτηση; Εάν, κατ 'αρχήν, δεν είστε κατά του εμβολιασμού, τι αντιμετωπίζουμε;

 

Anne-Marie Yim: Οι ειδικοί στην ιολογία και που εργάζονται στον τομέα των εμβολίων λένε ότι δεν είναι εμβόλιο, επειδή συνήθως όταν έχετε ιό-για παράδειγμα, γρίπη, κ.λπ.-παίρνετε τον ιό και τον σκοτώνετε με φορμαλδεhyδη ή με υπεριώδες φως (που ονομάζεται εξασθένηση του ιού), έτσι ώστε να είναι ακίνδυνο. Στη συνέχεια, το κάνετε ένεση, μαζί με έναν φυσιολογικό ορό και συνήθως ένα πρόσθετο, για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Και αυτός είναι ο ορισμός του εμβολίου.

Και στη συνέχεια, για το βασικό μέρος χορήγησης του εμβολίου, αν θέλετε: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς φορείς εάν θέλετε να το κάνετε την ένεση. Αλλά εδώ, με τα Pfizer και Moderna και BioNTech και Johnson & Johnson [Janssen], [είναι διαφορετικά]: τα Pfizer, Moderna και BioNTech είναι εμβόλια mRNA και τα AstraZeneca και Johnson & Johnson είναι DNA ιογενή. Συνήθως, [ξεκινάτε] με το DNA, και το DNA μετατρέπεται σε RNA και διαβάζεται το RNA, και αυτό φέρνει το ριβόσωμα στην πρωτεΐνη S [πρωτεΐνη ακίδων] .

Αλλά εδώ, έχετε μια ακολουθία ενός γονιδίου - και αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτό έγινε ποτέ. Είναι σαφές ότι είναι γενετικό υλικό που εγχέεται στο σώμα σας. Και δεν πρέπει να φέρει την ένδειξη «εμβόλιο», γιατί αυτό παραπλανά.

Έτσι πολλοί επιστήμονες λένε ότι πρόκειται για γενετική ένεση. Γι 'αυτό [προτιμούν] να το αποκαλούν "τρύπημα".


Brian Gerrish: Καθηγητή Perronne, αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω - και αυτό είναι για το ευρύτερο κοινό, για ανθρώπους που πραγματικά προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους και ξαφνικά είχαμε αυτά τα καταπληκτικά γεγονότα να ξεδιπλωθούν - τι νομίζετε συμβαίνει τελικά; Τι γίνεται γύρω μας σχετικά με τον Covid-19, τους ισχυρισμούς μιας πανδημίας και μετά το πρόγραμμα «εμβολιασμού»;

Γιατί έχουν δημιουργηθεί όλα τα ειδικά εφέ όταν-για πολλά, πολλά χρόνια, φυσικά-κάθε χειμώνα έχουμε γρίπη και άνθρωποι πεθαίνουν, αλλά σίγουρα δεν έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυτά τα τεράστια αντίμετρα; Τι πιστεύετε ότι συμβαίνει γύρω από τον Covid-19 και το πρόγραμμα «εμβόλιο» και γιατί συμβαίνει;

 

Christian Perronne: Νομίζω ότι πρέπει να θέσετε αυτήν την ερώτηση στους πολιτικούς, γιατί στην ιστορία της ιατρικής των μολυσματικών ασθενειών, δεν έχει συμβεί ποτέ ένα κράτος ή πολιτικοί να συστήσουν συστηματικούς εμβολιασμούς για δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη για μια ασθένεια της οποίας το ποσοστό θνησιμότητας τώρα είναι 0,05% . Αυτό είναι ένα πολύ χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας! Και κάνουν τους πάντες να φοβούνται ότι μια νέα λεγόμενη «παραλλαγή Delta» έρχεται από την Ινδία, αλλά στην πραγματικότητα όλες αυτές οι παραλλαγές είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές , και τώρα γνωρίζουμε ότι [με] το λεγόμενο «εμβόλιο», στον πληθυσμό που εμβολιάζεται γενικά, σε αυτούς τους ανθρώπους εμφανίζονται οι παραλλαγές.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί οι πολιτικοί και οι διάφορες αρχές σε διαφορετικές χώρες ζητούν μαζικούς εμβολιασμούς ενώ η ασθένεια είναι τόσο ήπια. Και γνωρίζουμε ότι πάνω από το 90% των περιπτώσεων είναι σε πολύ ηλικιωμένους . Και μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε : έχουμε θεραπείες. Υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύσεις που δείχνουν ότι οι πρώτες θεραπείες λειτουργούν: υπάρχει υδροξυχλωροκίνη, αζιθρομυκίνη, ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρος, βιταμίνη D και ούτω καθεξής - λειτουργεί! Υπάρχουν δημοσιεύσεις!

Έτσι, όλα αυτά τα προϊόντα, τα λεγόμενα «εμβόλια», είναι άχρηστη, γιατί μπορεί να κάλλιστα να ελέγξει μια επιδημία . Και το καλύτερο παράδειγμα είναι στην Ινδία: εκεί, έχετε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, με πολλές διαφορετικές πολιτείες. Στις πολιτείες όπου αντιμετώπιζαν άτομα με ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, δοξυκυκλίνη και βιταμίνη D, η επιδημία [παρέμεινε] σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς: τελείωσε [σύντομα]. Αλλά στα κράτη όπου απαγόρευσαν αυτές τις αντιβιοτικές και αντιιικές θεραπείες που λειτουργούν στον ιό και [όπου] προώθησαν το «εμβόλιο» και προώθησαν επίσης το Remdesivir (προερχόμενο από τη Γαλλία και το Βέλγιο, επειδή το Remdesivir ήταν τόσο τοξικό και όχι αποτελεσματικό: οι Γάλλοι και οι Βέλγοι έστειλαν αεροπλάνα Remdesivir στον Ινδικό λαό!), σε αυτές τις περιοχές της Ινδίας όπου χρησιμοποιούσαν «εμβόλια» και Remdesivir, η επιδημία επανήλθε, με νέα κρούσματα θνησιμότητας. Αυτή είναι η απόδειξη ότι αν θεραπεύσετε έγκαιρα, μπορείτε να πετύχετε και η επιδημία θα τελειώσει πολύ γρήγορα .

Σε όλες τις χώρες με μαζικό εμβολιασμό αυτών των προϊόντων (δεν μου αρέσει ο όρος «εμβολιασμός»), βλέπουμε ότι έχετε υποτροπή της επιδημίας, με νέα κρούσματα θανάτου.

 

Mike Robinson: Καθηγητή Perronne, θα ήθελα να εμβαθύνω στην υδροξυχλωροκίνη και την ιβερμεκτίνη λίγο πιο λεπτομερώς σε ένα λεπτό, αλλά πριν φτάσουμε εκεί, είπατε κάτι στο τελευταίο σας σχόλιο εκεί που απλώς δημιουργεί μια ερώτηση. Υπάρχει αυτή τη στιγμή πανδημία; Αυτό που είπες δείχνει ότι δεν υπάρχει. Υπήρξε ποτέ πανδημία;

Αλλά, όπως και σε αυτό, όσον αφορά τις "παραλλαγές": τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί πιέζουν - στα κανονικά προγράμματα πολιτικής της Κυριακής το πρωί - για άλλη μια φορά πολύ έντονα ότι η "παραλλαγή Δέλτα" και οι "επόμενες παραλλαγές" που είναι το επόμενο διάστημα θα έχει εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο σε όποιον δεν έχει εμβολιαστεί αυτή τη στιγμή. Λένε ότι τον ερχόμενο χειμώνα, οι «εμβολιασμένοι» θα είναι εντάξει γενικά, αλλά οι μη εμβολιασμένοι θα δυσκολευτούν πολύ.

Υπάρχει λοιπόν πανδημία, υπήρξε ποτέ πανδημία, αλλά καθώς και αυτό, θα πρέπει οι μη εμβολιασμένοι να φοβούνται τις τρέχουσες «παραλλαγές» που υπάρχουν εκεί και τις επερχόμενες «παραλλαγές»;

 

Christian Perronne: Ακριβώς το αντίστροφο! Τα εμβολιασμένα άτομα κινδυνεύουν από τις νέες παραλλαγές. Σε μετάδοση, έχει αποδειχθεί τώρα σε αρκετές χώρες ότι τα εμβολιασμένα άτομα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα και να απομονωθούν από την κοινωνία. Οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν είναι επικίνδυνοι. τα εμβολιασμένα άτομα είναι επικίνδυνα για τους άλλους.  Αυτό έχει αποδειχθεί στο Ισραήλ τώρα, όπου έχω επαφή με πολλούς γιατρούς. Αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στο Ισραήλ τώρα: σοβαρές περιπτώσεις στα νοσοκομεία είναι μεταξύ των εμβολιασμένων. Και στο Ηνωμένο Βασίλειο επίσης, είχατε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού και υπάρχουν προβλήματα [εκεί] επίσης.

Αλλά επίσης, οι "παραλλαγές" δεν είναι πολύ επικίνδυνες . Όλες οι "παραλλαγές" από πέρυσι είναι όλο και λιγότερο μολυσματικές. Αυτή είναι πάντα η ιστορία σε μολυσματικές ασθένειες. Στο νοσοκομείο μου, τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2020, όλο το κτίριο ήταν γεμάτο από ανθρώπους με Covid-19: πενήντα ασθενείς. Και τα λεγόμενα "δεύτερο", "τρίτο", "τέταρτο κύμα" ήταν πολύ μικρά κύματα, επειδή τα νοσοκομεία δεν είναι πλέον γεμάτα . Αλλά στα μέσα ενημέρωσης, είπαν ότι όλα τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα ασθενείς. Αυτό δεν είναι Φυσικά, η επιδημία συνέχιζε, αλλά οι «παραλλαγές» ήταν όλο και λιγότερο μολυσματικές.

Ξέρετε, τον Αύγουστο του 2020, είπαν, «Η« ισπανική παραλλαγή »θα σκοτώσει όλη την Ευρώπη!» - αλλά τελικά, δεν υπήρχε κανένα πραγματικό πρόβλημα.

Μετά από αυτό, είπαν, "Η βρετανική παραλλαγή!", Και μετά από αυτό, "Η παραλλαγή της Νέας Ζηλανδίας!", Και "Η αμερικανική παραλλαγή!", "Η παραλλαγή της Νότιας Αφρικής!", Και ούτω καθεξής. Όλα αυτά είναι μόνο μέσα ενημέρωσης. Δεν έχει επιστημονική βάση. Η "παραλλαγή Δέλτα" είναι πολύ χαμηλής μολυσματικότητας. Αν κοιτάξετε τα επίσημα ποσοστά της νόσου και των θανάτων στη Βραζιλία και την Ινδία, που ήταν οι δύο τελευταίες χώρες στον κόσμο με ενεργή μετάδοση της νόσου, όλες οι καμπύλες μειώνονται. Και τώρα, η επιδημία έχει τελειώσει σε πολλές χώρες παγκοσμίως.

Ωστόσο, τώρα έχετε κυβερνήσεις που υποχρεώνουν τους πολίτες τους να εμβολιάζονται με τα λεγόμενα «εμβόλια»-και στις χώρες όπου το έκαναν αυτό, μόλις τελείωσε η επιδημία, η επιδημία επανήλθε και οι θάνατοι άρχισαν ξανά.

Στο Βιετνάμ, για παράδειγμα, ήταν μια εκπληκτική επιτυχία, είχαν μόνο μερικές δεκάδες θανάτους σε διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, [η επιδημία] τελείωσε και στη συνέχεια ένας από τους υπουργούς είπε: «Πρέπει να εμβολιάσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό!» Τώρα είναι σχεδόν υποχρεωτικό και μετά την έναρξη αυτής της εκστρατείας εμβολιασμού, η επιδημία επανήλθε και τα θανατηφόρα περιστατικά εμφανίστηκαν ξανά . Αυτό είναι απόδειξη ότι αυτοί οι εμβολιασμοί δεν είναι εμβόλιο, αλλά μπορεί να διευκολύνουν την επανεμφάνιση της νόσου αλλά και θανάτων.

 

Mike Robinson: Και πράγματι, αυτό ακριβώς είδαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο, γιατί τον Οκτώβριο-Νοέμβριο [2020], είδαμε ένα νέο κύμα να έρχεται, το οποίο φαινόταν να εκτοξεύεται και να πέφτει ξανά. Μόλις ξεκίνησε το πρόγραμμα «εμβολιασμού» γύρω στις 8 Δεκεμβρίου, κορυφώθηκε-στα μέσα Ιανουαρίου, είχαμε αρκετά μεγάλη κορύφωση-και στη συνέχεια τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, αυτή η κορυφή έπεσε πολύ απότομα. Το γράφημα ήταν πολύ παρόμοιο με αυτό που συνέβη το 2020. Και αυτό που συνέβη το 2021 ήταν, σύμφωνα με τους πολιτικούς, "λόγω του εμβολιασμού". Δεν φαίνεται να λαμβάνεται υπόψη αυτό που συμβαίνει συνήθως σε ένα έτος αναπνευστικής γρίπης.

Θα μπορούσατε λοιπόν να πείτε κάτι γι 'αυτό, και επίσης εάν η πολιτική κλειδώματος και "εμβολιασμών" ήταν η σωστή, ή αν η ασυλία των αγέλων, όπως συζητήθηκε αρχικά, θα ήταν ένας καλύτερος τρόπος για να προχωρήσουμε με αυτό;

 

Christian Perronne: Όσον αφορά τον αποκλεισμό, έχουμε τώρα την απόδειξη, σε σύγκριση μεταξύ πολλών χωρών στον κόσμο, ότι ο αποκλεισμός ήταν εντελώς άχρηστος , επειδή οι χώρες με τις αυστηρότερες πολιτικές περιορισμού των πολιτικών ελευθεριών και ούτω καθεξής, όπως η Γαλλία - η Γαλλία είναι πρωταθλήτρια η καταστολή των ελευθεριών σήμερα - έχει τα χειρότερα αποτελέσματα στον κόσμο.

Στα τέλη Ιουνίου 2020, ήμασταν [ήδη] σε θέση να εξετάσουμε τη θνησιμότητα. Η θνησιμότητα είναι το ποσοστό θνησιμότητας από τις περιπτώσεις που διαγνώστηκαν. Θα μπορούσαμε ίσως να μιλήσουμε τρίτο  [ως τρίτος παράγοντας στην εξίσωση] για δοκιμές PCR - οι δοκιμές PCR δεν είναι πολύ αξιόπιστες - αλλά εκείνη τη στιγμή, οι δοκιμές PCR δεν ήταν διαθέσιμες και η διάγνωση βασίστηκε στον γιατρό, σε αξονική τομογραφία θώρακα και ούτω καθεξής, και ήταν μια καλή και αξιόπιστη διάγνωση.

Η Γαλλία ήταν η χειρότερη χώρα στον κόσμο. Η Υεμένη ήταν λίγο χειρότερη από τη Γαλλία, αλλά η Υεμένη είναι μια χώρα σε πόλεμο, με καταστροφή του συστήματος υγείας, όπου τα νοσοκομεία έχουν καταστραφεί. Και φανταστείτε ότι η Γαλλία, η οποία είχε βαθμολογηθεί πριν από δέκα χρόνια από τον ΠΟΥ ως το καλύτερο σύστημα στον κόσμο, είχε τα χειρότερα αποτελέσματα θνησιμότητας, θανατηφόρου, στον κόσμο!

Δεν μπορούμε πραγματικά να βασιστούμε στα στατιστικά στοιχεία σε πολλές χώρες, διότι με δοκιμές PCR, οι οποίες ενισχύουν το RNA του ιού όταν έχετε μικρά θραύσματα από αυτό το στυλεό που βάζετε στη μύτη, οι δοκιμές PCR ενισχύονται πολύ περισσότερο, και έτσι έχουμε πολλές , πολλά ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Τώρα, από τον Αύγουστο του 2020 [μέχρι τώρα], τα περισσότερα από τα λεγόμενα «θετικά κρούσματα» είναι ψευδώς θετικά περιστατικά. Έτσι εφηύραν το λεγόμενο «δεύτερο κύμα», «τρίτο κύμα». Φυσικά, η επιδημία δεν είχε τελειώσει. υπήρξαν επίσης νέα κρούσματα και δυστυχώς άνθρωποι που πέθαναν. Συμφωνώ σε αυτό. Αλλά τώρα, οι αριθμοί δεν είναι αξιόπιστοι.

 

Anne-Marie Yim: Συμφωνώ, επειδή η δοκιμή PCR τέθηκε σε εφαρμογή από έναν επιστήμονα που ονομαζόταν [Christian] Drosten και έχει αποδειχθεί ότι με διακοπή ενίσχυσης άνω των 25 [κύκλων] —αν πας παραπάνω 45 ή 50 [κύκλοι], όπως κάνουν ορισμένα εργαστήρια - θα λάβετε 97% ψευδώς θετικά και μόνο 3% αληθινά θετικά. Αυτά τα τεστ λοιπόν είναι πολύ αναξιόπιστα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας γιατρός, ο Dr Nathalie Eraud , πρότεινε, αντί να κάνει ένα τεστ PCR, να κάνει ορολογικές εξετάσεις , που σημαίνει ότι μπαίνετε στο πλάσμα και δίνετε μια δοσολογία εξουδετερωτικών αντισωμάτων [ανοσοσφαιρίνη G (IgG)] που κατευθύνονται κατά του ιού Covid Ε Αυτό είναι πολύ πιο αξιόπιστο. Εάν η δοσολογία [απαιτείται IgG] είναι υψηλή, σημαίνει ότι προστατεύεστε και δεν χρειάζεστε εμβολιασμούς. Αυτό είναι ό, τι πρέπει να πει στους ανθρώπους: ότι είναι προστατευμένα.

Και, όπως είπα, η σύζυγος του [καθηγητή] Adrian [VS] Hill, ο οποίος είναι ο επιστήμονας που εφηύρε το εμβόλιο AstraZeneca, είπε ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε στην ασυλία της αγέλης μέσω του εμβολιασμού.

Όπως νομίζω ότι είπε ο ΠΟΥ, η ασυλία των κοπαδιών πρέπει να επιτευχθεί όταν έχετε εμβολιάσει στο 80% του πληθυσμού-αλλά αυτός είναι μόνο ένας νομικός ορισμός και δεν έχει επιστημονική βάση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να θεωρείται άκυρο. Δεν πρέπει να ισχύει. Δεν μπορείτε να το εφαρμόσετε, επειδή η ασυλία της αγέλης είναι το πεδίο της [καθηγήτριας] Ντολόρες Κέιχιλ , ανοσολόγου, επομένως είναι ειδική σε αυτό και είπε ότι μόλις μολυνθείτε από αυτήν και δεν πεθάνετε, [δηλαδή για να πείτε] αναρρώσατε, το έμφυτο ανοσοποιητικό σας σύστημα [αρχίζει] να δημιουργεί αντισώματα για τη ζωή . Τα λεμφοκύτταρά σας Β, που βρίσκονται στο μυελό των οστών, συσσωρεύουν αντισώματα.

Υπάρχει μια πρόσφατη μελέτη που παρουσιάστηκε από έναν Ταϊλανδό γιατρό στη Γερμανία, τον Δρ Sucharit [Bhakdi]. Έχει παρουσιάσει κάποια αποτελέσματα λέγοντας ότι έχουν τη δόση το επίπεδο των αντισωμάτων σε άτομα που είχαν την πρώτη και τη δεύτερη ένεση. Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι δεν εντοπίζεται η ανοσοσφαιρίνη Μ, αλλά η ανοσοσφαιρίνη G και A, πράγμα που σημαίνει ότι είναι τα μακροπρόθεσμα αντισώματα που παρουσιάζονται.

Εάν είναι η πρώτη φορά που το σώμα σας βλέπει έναν ιό, το σώμα σας θα παράγει ανοσοσφαιρίνη Μ, η οποία είναι η πρώτη απάντηση. Αν όμως το αντίσωμα γνωρίζει τον ιό και το σώμα σας τον έχει απομνημονεύσει και τον αναγνωρίζει, τότε εκκρίνετε ανοσοσφαιρίνη G και A. Και αυτό συμβαίνει μετά την πρώτη ένεση και τη δεύτερη ένεση. Αυτό λοιπόν αποδεικνύει ότι έχουμε ήδη επιτύχει ασυλία αγέλης.

 

Christian Perronne: Απλώς ένα σχόλιο για να ολοκληρώσουμε αυτό που είπε η Anne-Marie: θα πρέπει μέχρι τώρα να έχουμε αξιόπιστες ορολογικές εξετάσεις. Η ορολογία είναι όπου παίρνετε ένα δείγμα αίματος και αναζητάτε τα αντισώματα που έχει παράξει το σώμα σας έναντι ενός ιού, εάν είχατε την ασθένεια εβδομάδες ή μήνες πριν. Το πρόβλημα είναι ότι κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν έχει αναπτύξει αξιόπιστη ορολογική εξέταση. Αυτό είναι απαίσιο.

Ο Γάλλος γιατρός  David Mendels έχει δημοσιεύσει σχετικά, συγκρίνοντας αρκετές ορολογικές εξετάσεις (περίπου δώδεκα, δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό) από την Κίνα, τη Γερμανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες. Όλα αξιολογήθηκαν από το Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι, Γαλλία. Οι περισσότερες από αυτές τις δοκιμές ήταν ταύροι ** t. Δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν σωστά τον αριθμό των αντισωμάτων.

Νομίζω ότι είναι τρομερό, γιατί πιστεύω ότι η επιστημονική κοινότητα, [λόγω] ορισμένων συγκρούσεων συμφερόντων, δεν ήθελε να αναπτύξει αξιόπιστες ορολογικές εξετάσεις , διότι αν το είχαμε κάνει αυτό, θα μπορούσαμε να δούμε σήμερα ότι οι περισσότερες Βρετανικός, Γαλλικός, Γερμανικός, Ισπανικός πληθυσμός έχουν πλέον ανοσοποιηθεί.

Αλλά αν το έδειχναν αυτό, θα ήταν μεγάλο πρόβλημα για την εμπορία των φαρμακολογικών εταιρειών, διότι δεν θα ήταν σε θέση να επιβάλουν την πολιτική εμβολιασμού, διότι πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες παγκοσμίως έχουν ήδη ανοσοποιηθεί. Υπάρχει ασυλία αγέλης.

Έκαναν λοιπόν ό, τι μπορούσαν για να μην έχουν αξιόπιστες ορολογικές εξετάσεις, και για μένα, αυτό είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο.

 

Anne-Marie Yim: Αυτό είναι σαμποτάζ.

 

Christian Perronne: Σαμποτάζ, ναι.

 

Brian Gerrish: Anne-Marie, θα ήθελα να σας κάνω αποτελεσματικά την ίδια ερώτηση που έκανα στον καθηγητή Perronne μόλις τώρα, που είναι το ερώτημα του τι συμβαίνει. Η απάντησή του σε μένα ήταν ότι θα έκανα καλύτερα να ρωτήσω τους πολιτικούς και καταλαβαίνω την απάντησή του, επειδή βρισκόμαστε σε πολύ περίεργες εποχές. Έχουμε αυτό που θα ονομάσω επιστημονική-ιατρική πολιτική, η οποία αναγκάζεται να δράσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία και σε άλλες χώρες. Αυτό οδηγείται από τους πολιτικούς. Υπάρχει πολύ λίγη επιστημονική συζήτηση για το τι συμβαίνει και οι άνθρωποι που αμφισβητούν τις πολιτικές πολιτικές, όπως ο καθηγητής Perronne, βρίσκονται λογοκριμένοι ή σιωπηλοί, ή χάνουν τη δουλειά τους.

Η ερώτησή μου λοιπόν προς εσάς είναι, τι νομίζετε ότι συμβαίνει; Τι είναι ο Covid-19 και γιατί αντιμετωπίζουμε τους περιορισμούς και τις πολιτικές εμβολίων που είμαστε;

 

Anne-Marie Yim: Όλοι ανέφεραν ότι κατά το τελευταίο έτος και το πρώτο κλείδωμα τον Μάρτιο του 2020, κάθε γιατρός, όπως γενικοί ιατροί [οικογενειακοί γιατροί], είχε λάβει ένα πρωτόκολλο, όπως το Dr Hawk (e) s [όνομα ως ακούστηκε] , ή ακόμα και ο Dr Perronne, ή ο Dr Francis Christian στον [Saskatoon,] Καναδά.

Βασικά, έχουν αναφέρει το ίδιο πράγμα: ότι είχαν παρακαμφθεί από το πολιτικό πρωτόκολλο που έχει τεθεί [σε ισχύ] για τον εντοπισμό και τη θεραπεία της νόσου σε πρώιμο στάδιο, που σημαίνει ότι τα άτομα που ήταν άρρωστα από γρίπη από την 1η ημέρα έως την 5η ημέρα, με συμπτώματα όπως βήχας ή απώλεια όσφρησης, αδυναμία κατάποσης και ούτω καθεξής, στάλθηκαν σε ένα κέντρο, ειδικά στο Λουξεμβούργο.

Οι γενικοί ιατροί είχαν διαταγή να κλείσουν το ιατρείο τους. Όπως ο Δρ [Benoît] Ochs  [στο Λουξεμβούργο], έκλεισαν το ιατρείο τους. Έπρεπε να εργαστούν σε στρατιωτικά κέντρα από 48 έως 72 ώρες, όπου δεν είχαν το δικαίωμα να θεραπεύσουν ασθενείς, αλλά μόνο να συνταγογραφήσουν εντολή για έλεγχο [των ασθενών] για να διαπιστωθεί εάν ήταν θετικοί. Και στη συνέχεια, αν ήταν [θετικά], στάλθηκαν πίσω στο σπίτι με ένα κουτί παρακεταμόλης ή Doliprane [γαλλικό εμπορικό όνομα για παρακεταμόλη]  ή οτιδήποτε άλλο.

Και περίμεναν να συμβούν επιπλοκές, μέχρι την ημέρα 12, όπως ότι ο ασθενής δεν μπορούσε να αναπνεύσει άλλο, είχαν δύσπνοια. Και όταν είχε δύσπνοια, καλούσε τον αριθμό 112 [έκτακτης ανάγκης] και στη συνέχεια έστελναν ασθενοφόρο και τον πήγαιναν στη ΜΕΘ, το επείγον [τμήμα θεραπείας], για να προκληθεί κώμα και να διασωληνωθεί και να έχει οξυγόνωση Ε Και τους απαγορεύτηκε η λήψη ηπαρίνης, η οποία είναι αντιφλεγμονώδες φάρμακο, και ασπιρίνης, η οποία είναι αντιπηκτικό.

Και ως εκ τούτου, όταν απαγορευόταν να λαμβάνουν επίσης υδροξυχλωροκίνη, υπήρχαν επιπλοκές και οι άνθρωποι θα έπαθαν εγκεφαλικό. Οι πνεύμονες τους αδυνατούσαν, οπότε [είχαν] καταιγίδα κυτοκινών, διαδικασία φλεγμονής και θα είχαν νερό στις κυψελίδες των πνευμόνων τους, και έπειτα θα έχαναν το 40% έως 60% της πνευμονικής τους ικανότητας και δεν μπορούσαν αναπνέω. Και η ανταλλαγή οξυγόνου-CO2 δεν θα λειτουργούσε, οπότε ουσιαστικά δεν είχαν οξυγόνο [που έφτανε] στον εγκέφαλο ή σε άλλα όργανα, οπότε θα είχαν επιπλοκές όπως η νέκρωση του ιστού.

Και [τότε] θα έπασχαν από βακτηριακή λοίμωξη και μετά σήψη και θα πέθαιναν. Έτσι θα είχαν μόνο περίπου 50% πιθανότητες ανάκαμψης.

Τώρα, όλοι συμφώνησαν ότι αυτό ήταν ένα τεράστιο πολιτικό λάθος και ότι αυτό το πρωτόκολλο είναι μια πλήρης κακοτεχνία. Οι γιατροί πρέπει να θεραπεύουν τους ασθενείς σε πρώιμο στάδιο και να μην αφήνουν την ασθένεια να προχωρήσει έτσι ώστε οι άνθρωποι να πεθάνουν. [Η άρνηση θεραπείας] ονομάζεται non-aid en personnes en κίνδυνος [«αποτυχία βοήθειας των ατόμων που κινδυνεύουν» στον γαλλικό ποινικό κώδικα], οπότε είναι μια κλήση καθήκοντος ενός γιατρού να μην αφήσει τους ανθρώπους να πεθάνουν . Ο Όρκος του Ιπποκράτη λέει primum non nocere , που σημαίνει «Πρώτον, μην κάνεις κακό». Επομένως, δεν πρέπει να βλάψετε τους ασθενείς και εδώ, σαφώς, βλάπτουμε τους ασθενείς.

Οι γιατροί στη Γαλλία οδηγούνται από ένα πρωτόκολλο που [χλευάζεται] ως «τέσσερα D». Η ένδειξη των τεσσάρων D σημαίνει Doliprane [παρακεταμόλη], domicile [«στείλτε σπίτι»], dodo , που σημαίνει «ύπνος» και, τέλος, décès , «θάνατος». Αυτό είναι εντελώς λάθος. Και τώρα, όλοι οι επιστήμονες έχουν κάνει επιστημονική έρευνα και διαπίστωσαν ότι η παρακεταμόλη προκαλεί πράγματι θύελλα κυτοκίνης, η οποία οδηγεί σε αποτυχία οργάνων.

Διαπίστωσαν ότι η παρακεταμόλη είναι σε θέση να προκαλέσει οξειδωτικό στρες , δηλαδή όταν σχηματίζεται υπεροξείδιο (όταν αποξυγονωθείτε, σχηματίζεται ένα μόριο που ονομάζεται υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο έχει μεγάλη οξειδωτική δύναμη). Η παρακεταμόλη είναι ικανή να μπλοκάρει ένα ένζυμο που ονομάζεται αναγωγάση γλουταθειόνης.

[Περαιτέρω εξήγηση της παραπάνω παραγράφου που στάλθηκε στη συνέχεια στη στήλη του Ηνωμένου Βασιλείου από τον Δρ Yim:
Ο αποκλεισμός της αναγωγάσης γλουταθειόνης από την παρακεταμόλη εμποδίζει το σχηματισμό γλουταθειόνης στο σώμα. Η γλουταθειόνη είναι απαραίτητη για τη μείωση του οξειδωτικού στρες που προκαλείται από τα ριζικά είδη οξυγόνου (ROS), ακριβώς όπως το οξείδιο του γραφενίου στα τρυπήματα του Covid αναστέλλει την αναγωγάση της γλουταθειόνης.]

Κατά συνέπεια, το σώμα δεν είναι σε θέση να διασπάσει αυτά τα ριζικά είδη οξυγόνου (ROS) σε νερό και οξυγόνο.

Αυτό σημαίνει, για να είμαστε σαφείς, είναι ότι η παρακεταμόλη μπλοκάρει τον μηχανισμό του σώματος για τη μείωση του ROS, με αποτέλεσμα την απόπτωση, το θάνατο των κυττάρων. Αυτό σημαίνει.

Έτσι γνωρίζουμε τώρα ότι η παρακεταμόλη είναι λάθος [ως θεραπεία εδώ].

 

Mike Robinson: Είναι πολύ ενδιαφέρον να το λες αυτό, Anne-Marie, γιατί αν σκεφτώ τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2020, στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ήταν η ιβουπροφαίνη που δαιμονοποιήθηκε ως «επικίνδυνη», κάτι που ωθούσε τους ανθρώπους προς την παρακεταμόλη . Είναι λοιπόν η ιβουπροφαίνη επικίνδυνη με τον ίδιο τρόπο;

 

Anne-Marie Yim: Αυτό είναι που ανέφεραν οι άνθρωποι, αλλά στην πραγματικότητα, η ασθένεια περιλαμβάνει διαφορετικά στάδια και προκαλεί κάποιες μοριακές οδούς, έτσι ώστε να μην μπορείτε να χορηγήσετε [το ίδιο] φάρμακο σε διαφορετικό χρόνο και διαφορετική δοσολογία.

Ένα πολύ απλό παράδειγμα: εάν δώσετε 200 mg υδροξυχλωροκίνη για πέντε ημέρες, [εντός του εύρους μετά τη μόλυνση του ασθενούς] Ημέρα 5 έως Ημέρα 12, μπορείτε να καθαρίσετε ή να σκοτώσετε τον ιό. Όταν το ιικό φορτίο είναι σχεδόν μηδενικό, έχετε απαλλαγεί από τον ιό. Αλλά εάν χορηγήσετε, για παράδειγμα, 2 mg υδροξυχλωροκίνης στη ΜΕΘ σε επαγόμενο κώμα, μπορεί να έχετε προβλήματα καρδιακής προσβολής και μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Αυτό προσπαθούσαν να δείξουν με τη δίκη RECOVERY . Προσπαθούν να πουν: «Βλέπε, η υδροξυχλωροκίνη δεν λειτουργεί! Σκοτώνει τους ασθενείς αν το χορηγήσετε σε όψιμο στάδιο ». Φυσικά, [θα πρέπει] να το αντιμετωπίσετε σε πρώιμο στάδιο!

Το ίδιο ισχύει για την ιβουπροφαίνη. Προφανώς, είπαν ότι η ιβουπροφαίνη δεν πρέπει να χορηγείται, αλλά ο Δρ Ochs βρήκε ενδιαφέροντα αποτελέσματα: ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί έχουν πολύ υψηλό επίπεδο διμερών D ( πρωτεΐνες στις εξετάσεις αίματος που υποδεικνύουν διαδικασία πήξης ) και πολλούς γιατρούς έχουν αναφέρει σχηματισμό θρόμβων αίματος με το AstraZeneca.

Αλλά αυτοί οι θρόμβοι αίματος είναι πολύ ασυνήθιστοι. Δεν είναι το αποτέλεσμα της φυσιολογικής διαδικασίας θρόμβωσης, καθώς όλοι οι καταρράκτες όπου έχετε ινωδογόνο μετατρέπονται, ενεργοποιούνται από τη θρομβίνη, σε ινώδες, και το έχετε σε συνδυασμό με αιμοπετάλια και μετά έχετε θρόμβους. [Μάλλον,] εδώ, με τον Covid-19, έχετε θρομβοπενία, που σημαίνει πολύ χαμηλό επίπεδο αιμοπεταλίων.

Ουσιαστικά, πρόκειται για πήξεις, αλλά αυτό δεν προκαλείται από τον σχηματισμό αιμοπεταλίων με ινώδη όπως αναμενόταν. Μάλλον, προκαλείται από μια άλλη διαδικασία, των λευκοκυττάρων που δρουν με μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιφάνεια των ενδοθηλιακών κυττάρων των αρτηριών, η οποία ονομάζεται Ε-σελεκτίνη. Είναι λοιπόν οι αλληλεπιδράσεις της Ε-σελεκτίνης με τα λευκοκύτταρα που σχηματίζουν αυτούς τους θρόμβους.

Για παράδειγμα, ο Δρ Ochs συνταγογραφεί Βιταμίνη C και Ιβουπροφαίνη σε εμβολιασμένους που έχουν υψηλό επίπεδο D-διμερών, ένα φυσιολογικό επίπεδο λευκοκυττάρων με υψηλό επίπεδο C-αντιδρώσας πρωτεΐνης (CRP)-που είναι δείκτης φλεγμονωδών διαδικασιών-και χαμηλό επίπεδο αιμοπεταλίων (θρομβοπενία).

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί ορισμένοι γιατροί διαπίστωσαν ότι εάν αφήσετε την ασθένεια να προχωρήσει, μερικοί άνθρωποι θα σχηματίσουν θρόμβους στον ινιακό λοβό, που είναι το πίσω μέρος του εγκεφάλου, και εάν χορηγήσετε υπερβολική ηπαρίνη ή πάρα πολύ ασπιρίνη [ σε αυτούς], θα διαλύσετε τους θρόμβους. Αλλά στη συνέχεια, εάν πέσετε κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, εάν [οι θρόμβοι] απελευθερωθούν πολύ, αρχίζετε να έχετε αιμορραγία, επειδή δεν έχετε αρκετά αιμοπετάλια.

Είναι λοιπόν ένα πολύ, πολύ δύσκολο σύμπτωμα και μια πολύπλοκη ασθένεια , που εξελίσσεται. Και θα πρέπει να χορηγείτε ένα δεδομένο φάρμακο σε μια συγκεκριμένη ώρα και σε μια συγκεκριμένη δοσολογία. Το ίδιο φάρμακο μπορεί είτε να σώσει ζωές είτε να σκοτώσει. Έτσι, η ιβουπροφαίνη, για παράδειγμα, χορηγείται όταν υπάρχει υψηλό επίπεδο D-διμερών, φυσιολογικό επίπεδο λευκοκυττάρων, υψηλό επίπεδο CRP και χαμηλό επίπεδο αιμοπεταλίων. Σε αυτές τις συνθήκες, μπορείτε να χορηγήσετε βιταμίνη C και ιβουπροφαίνη και οι ασθενείς αναρρώνουν: τα διμερή D επανέρχονται στο φυσιολογικό και οι θρόμβοι εξαφανίζονται.

Έτσι, το Ibuprofen είναι μια θεραπεία για τη διάλυση των θρόμβων, αλλά θα πρέπει να χορηγείται με όλες τις παραμέτρους [στη θέση τους], αν θέλετε.

Αυτή ήταν μια πολύ σύνθετη απάντηση, γιατί στην πραγματικότητα είναι μια πολύ περίπλοκη ασθένεια.

 

Mike Robinson: Ευχαριστώ. Αναφέρατε τη Δοκιμή ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ . Θα ήθελα να ρωτήσω τον καθηγητή Perronne για τη δίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο. [Μικροβιολόγος] Ο καθηγητής Didier Raoult φέρεται να είπε ότι ήταν «οι αδελφοί Μαρξ που κάνουν επιστήμη».

Η δίκη RECOVERY στο Ηνωμένο Βασίλειο φάνηκε σκόπιμα να υπερδοσολογεί, αν δεν είναι πολύ ισχυρή λέξη, τα άτομα που συμμετέχουν στη δίκη. Νομίζω ότι χρησιμοποιούσαν μια αρχική δόση 2400 mg [υδροξυχλωροκίνη] και αυτή συνεχίστηκε τις επόμενες δέκα ημέρες με μέγιστη δόση 800 mg την ημέρα . Αναρωτιόμουν λοιπόν αν συμφωνείτε με τον καθηγητή Raoult σε αυτό και αν έχετε ανησυχίες σχετικά με την ανακοίνωση ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ίσως πρόκειται να διεξαγάγει μια παρόμοια δοκιμή για την Ivermectin.

 

Christian Perronne: Έμεινα έκπληκτος από τον σχεδιασμό της δοκιμής RECOVERY, γιατί την πρώτη μέρα, νομίζω ότι χρησιμοποίησαν πάνω από τέσσερις ή πέντε φορές τη μέγιστη επιτρεπόμενη δόση υδροξυχλωροκίνης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων . Γνωρίζουμε ότι η υδροξυχλωροκίνη μπορεί να είναι ένα συμπλήρωμα αυτοκτονίας εάν πάρετε μια πολύ υψηλή δοσολογία. Και βλέπουμε ότι στη δίκη RECOVERY, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν υψηλό, πολύ υψηλότερο από ό, τι σε άλλες δοκιμές.

Έτσι, τροποποίησαν τα κριτήρια αξιολόγησης και δεν είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε πρόσβαση στην αρχική βάση δεδομένων [αναφέροντας] σε ποιο χρονικό σημείο κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής πορείας οι συμμετέχοντες πέθαναν. Madeσως εξαφάνισαν αυτές τις πληροφορίες.

Νομίζω ότι είχαμε πρόβλημα υπερβολικής θνησιμότητας σε αυτή τη δοκιμή λόγω εντελώς ηλίθιων πολύ υψηλών δόσεων υδροξυχλωροκίνης . Και όταν ένας Γάλλος δημοσιογράφος ρώτησε τον καθηγητή στο, νομίζω, Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι Martin Landray ] , ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη δοκιμή , «Γιατί χρησιμοποιήσατε αυτήν την πολύ υψηλή και τοξική δοσολογία υδροξυχλωροκίνης; », Απάντησε,« Ω, ναι, είναι η συνήθης δοσολογία για τη θεραπεία της αμοιβικής δυσεντερίας ». Wasμουν τόσο έκπληκτος, γιατί η υδροξυχλωροκίνη δεν είναι η [συνηθισμένη] θεραπεία για την αμοιβαδική δυσεντερία.

Αυτός ο τύπος ήταν πιθανώς επιδημιολόγος-δεν ξέρω ακριβώς το βιογραφικό του [Σημείωση: Ο Landray είναι πράγματι επιδημιολόγος] -αλλά είδα ότι δεν καταλάβαινε τίποτα για μολυσματικές ασθένειες, για φάρμακα κατά της μόλυνσης και [ακόμα] ήταν ο ηγέτης μιας διεθνούς δίκης. Διεθνές, επειδή και Γάλλοι επιστήμονες συμμετείχαν σε αυτή τη δοκιμή.

Έτσι, για μένα, ήταν κάτι τόσο τρομερό. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι ειδικοί θα μπορούσαν να κάνουν τέτοιου είδους δοκιμές και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι οι επιτροπές δεοντολογίας θα μπορούσαν να δώσουν άδεια για αυτού του είδους τη δοκιμή, με δοσολογίες που ήταν πολύ επικίνδυνες.

 

Mike Robinson: Ναι, αυτός ήταν ο καθηγητής Landray. Για να τελειώσω αυτό, ανησυχείτε ότι η δοκιμή ιβερμεκτίνης που ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση μπορεί να πάει προς την ίδια κατεύθυνση;

 

Christian Perronne: Η ιβερμεκτίνη είναι ένα πολύ καλό προϊόν, αλλά δεν έχει αποδειχθεί [προς ικανοποίηση του ΠΟΥ] ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί. [Για την υδροξυχλωροκίνη], είχαμε πολλές δημοσιευμένες μελέτες, συμπεριλαμβανομένων τυχαιοποιημένων μελετών - γιατί πολύ συχνά πέρυσι, όταν οι ειδικοί έλεγαν ότι η υδροξυχλωροκίνη λειτούργησε πολύ καλά, υπήρχαν τυχαιοποιημένες μελέτες στην Κίνα που έδειξαν ότι λειτούργησε καλά, αλλά μετά από αυτές, οι μελέτες του Didier Ο Raoult στη Μασσαλία δεν τυχαιοποιήθηκε. ήταν ανοιχτές αξιολογήσεις. Ναι, λοιπόν, η [ιβερμεκτίνη] λειτουργεί πολύ καλά, αλλά δεν έχει αποδειχθεί: δεν υπήρχε εικονικό φάρμακο και δεν ήταν τυχαία.

Συμφωνώ όμως ότι όταν έχεις πάνω από 80%, μερικές φορές 90% επιτυχία, δεν χρειάζεσαι εικονικό φάρμακο. Αυτή είναι μια εντελώς ηλίθια ιδέα. Ακόμα και ο ΠΟΥ δημοσίευσε συστάσεις πριν από αρκετά χρόνια ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ένα εικονικό φάρμακο σε μια κρίση όταν έχετε μη τοξικά φάρμακα που λειτουργούν. Είναι μια εντελώς ηλίθια ιδέα [ότι τα τεστ εικονικού φαρμάκου είναι απαραίτητα], που προέρχονται από επιστήμονες που δεν είναι πλέον επιστήμονες. Είναι τσαρλατάνοι , δεν ξέρω τι.

Έτσι, για την υδροξυχλωροκίνη, συμφωνώ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές τυχαιοποιημένες μελέτες. Αλλά για την ιβερμεκτίνη, υπήρξαν τυχαιοποιημένες μελέτες και τώρα έχει αποδειχθεί. Και στην Ινδία τώρα, είναι θεαματικό. Στις ινδικές πολιτείες όπου χρησιμοποιούσαν ευρέως ιβερμεκτίνη, η επιτυχία ήταν τεράστια, και στις πολιτείες της Ινδίας όπου δεν χρησιμοποιούσαν ιβερμεκτίνη αλλά είχαν εμβολιαστεί με αυτό το λεγόμενο «εμβόλιο», ήταν μια καταστροφή.

Αν κοιτάξετε τις παγκόσμιες ειδήσεις, υπάρχει μια γυναίκα  [η Dr Soumya Swaminathan, όπως αναφέρθηκε στο UK Column News από 1hr17 'στις 30 Ιουνίου 2021], η  οποία ήταν σε υψηλό επίπεδο στον ΠΟΕ  [Επικεφαλής Επιστήμονας] που είναι Ινδός και τώρα είναι δίκη  [Σημείωση στήλης UK: έχει κατηγορηθεί ]  στην Ινδία επειδή είπε ότι η ιβερμεκτίνη δεν ήταν χρήσιμη και ήταν τοξική κ.ο.κ.

Το να πιστεύεις ότι η ιβερμεκτίνη είναι τοξική είναι εντελώς ηλίθιο : εκατοντάδες εκατομμύρια, ίσως και δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν πάρει ιβερμεκτίνη για [παρασιτικές] ασθένειες, για [λεμφική] φιλαρίαση και ούτω καθεξής. Είναι λοιπόν ένα πολύ γνωστό προϊόν. Όχι, λειτουργεί? είναι απολύτως αποδεδειγμένο.

Αλλά το πρόβλημα με όλες τις φαρμακευτικές [ρυθμιστικές] υπηρεσίες στον κόσμο - τον FDA στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Ευρωπαϊκό Ιατρικό Οργανισμό, τη Γαλλική υπηρεσία φαρμάκων - όλοι λένε «Όχι, η υδροξυχλωροκίνη δεν λειτουργεί. η αζιθρομυκίνη δεν λειτουργεί? η ιβερμεκτίνη δεν λειτουργεί », παρά πολλές, πολλές δημοσιευμένες αποδείξεις ότι λειτουργούν. Γιατί αν αναγνωρίσουν ότι δουλεύουν, είναι αδύνατο να εμπορευτούν τα λεγόμενα «εμβόλια» τους. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. είναι λόγος μάρκετινγκ.

Για μένα, είναι τρομερό και νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι μια μέρα θα πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί πήραν αυτές τις αποφάσεις, οι οποίες είναι εντελώς αντίθετες με κάθε ηθική βάση.

 

Anne-Marie Yim: Συμφωνώ απόλυτα. Ο καθηγητής Perronne μιλούσε για τον καθηγητή Didier Raoult από το νοσοκομείο της Μασσαλίας. Είναι ο πρώτος ειδικός στις λοιμώδεις νόσους που θεράπευσε ανθρώπους [του Covid-19] στη Γαλλία με πρωτόκολλο υδροξυχλωροκίνης, αζιθρομυκίνης και-αργότερα-ψευδαργύρου. Αλλά στην αρχή, υπήρξε μια μεγάλη διαμάχη επειδή θεραπεύει ανθρώπους χωρίς τυχαίες, τυφλές δοκιμές [ως βάση].

Αυτό είναι [η απαίτηση για] ένα πρωτόκολλο που έχει γίνει από τα φαρμακευτικά εργαστήρια όταν έχουν ένα υποψήφιο φάρμακο στον αγωγό τους: το δοκιμάζουν πρώτα σε ζώα και στη συνέχεια, αν λειτουργεί, πηγαίνει στη Φάση Ι και στη συνέχεια μπορούν να προοδεύσουν στις φάσεις II, III και IV, προτού λάβουν AMM [ autorisation de mise sur le Marché : άδεια κυκλοφορίας του φαρμάκου στην αγορά].

Το θέμα είναι ότι όταν δοκιμάζεται, το δίνουν σε γιατρούς και ο γιατρός επιλέγει πρώτα έναν πληθυσμό περίπου πενήντα ατόμων, και στη συνέχεια εκατό, και στη συνέχεια 3.000 κ.ο.κ. Οι μισοί από αυτούς παίρνουν εικονικό φάρμακο (άρα μόνο φυσιολογικό ορό) και οι άλλοι μισοί παίρνουν τον δραστικό παράγοντα, το φάρμακο.

Και μετά συγκρίνουν [για να δουν] αν υπάρχει αποτέλεσμα ή όχι. Και αυτό σημαίνει "τυχαιοποιημένες, τυφλές δοκιμές": "τυφλοί" επειδή ο γιατρός δεν γνωρίζει ποιοι ασθενείς παίρνουν το εικονικό φάρμακο και ποια ομάδα ασθενών παίρνει το πραγματικό φάρμακο.

Ο λόγος για τον οποίο ήταν τόσο αμφιλεγόμενο ήταν επειδή ο καθηγητής Raoult είχε κάνει τη μελέτη του με, νομίζω, μόνο είκοσι άτομα ή λιγότερα, και δεν έκανε το τεστ εικονικού φαρμάκου, πράγμα που σημαίνει ότι αντιμετώπισε όλους τους ασθενείς του με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη - και είχε 100% ανάρρωση. Είπαν, "Η δοκιμή σας δεν είναι έγκυρη επειδή δεν είχατε ομάδα ελέγχου" (εννοεί την ομάδα του εικονικού φαρμάκου). «Θα έπρεπε να έχεις δώσει σε είκοσι άτομα τον φυσιολογικό ορό». Και είπε: «Όταν έχω ανθρώπους που είναι άρρωστοι και πεθαίνουν, δεν παίζω με τη ζωή τους. Είχα καθήκον να τους περιποιηθώ. Γι ’αυτό δεν έκανα τεστ εικονικού φαρμάκου».

Και όλοι οι γιατροί τον υποστήριξαν, ειδικά η κινεζική κοινότητα και η αφρικανική κοινότητα [στη Γαλλία] για εκπαίδευση για διδακτορικό. (γεννήθηκε στη Σενεγάλη, άρα έχει ισχυρή σχέση με γιατρούς και ερευνητές στην Αφρική). Wereταν όλοι πίσω του. Είπαν: «Ποιος νοιάζεται για το τεστ εικονικού φαρμάκου; Ισχύει! »

Και μετά ξαναέκανε μια δοκιμή με 3.000 άτομα, επειδή είχαν πει: «Τα αποτελέσματά σας δεν είναι έγκυρα επειδή δεν είχατε ομάδα ελέγχου εικονικού φαρμάκου και η ομάδα - δηλαδή ο αριθμός των ατόμων που δοκιμάστηκαν - ήταν πολύ μικρή για να είναι σημαντική. ? θα πρέπει να το κάνετε σε 3.000 άτομα τουλάχιστον. τότε [μπορείτε] να προχωρήσετε στη Φάση II ». Όλα αυτά τα πρωτόκολλα έχουν θεσπιστεί από τα φαρμακευτικά εργαστήρια [για] όταν ζητούν άδεια από τους οργανισμούς υγείας για την εμπορία του φαρμάκου.

 

Mike Robinson: Είναι λίγο ειρωνικό, λοιπόν, ότι οι κατασκευαστές εμβολίων έχουν απαλλαγεί από τις ομάδες του εικονικού φαρμάκου, δίνοντας στις ομάδες τους το εμβόλιο!

 

Anne-Marie Yim: Ναι, πάντα δοκίμαζαν τα φάρμακά τους με ψευδοφάρμακα. Επιλέγουν άνδρες, γυναίκες, ηλικίες, έτσι ώστε να έχουν μια [αντιπροσωπευτική] ομάδα και κοιτούν αν [οι συμμετέχοντες] έχουν μόνο Covid ή αν έχουν Covid με συννοσηρότητες-που σημαίνει, για παράδειγμα, ένα αδύναμο καρκίνο ή διαβήτη τύπου II. Έτσι, κοιτάζουν πολύ τους ανθρώπους [για συμμετοχή σε δοκιμές]: το φύλο, την ηλικία τους, αν έχουν ασθένειες, αν [έχουν] μόνο Covid ή αν έχουν Covid συν οτιδήποτε άλλο. Και στη συνέχεια θα χωρίσουν την ομάδα στα δύο, για να έχουν την ίδια [εξάπλωση] ατόμων σε κάθε ομάδα.

Για παράδειγμα, εάν έχουν μια γυναίκα στα τριάντα (στην ομάδα ενεργών ναρκωτικών), θα πρέπει να έχουν μια γυναίκα στα τριάντα (στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου) και ούτω καθεξής: με Covid, ή με Covid και διαβήτη, ή με Covid και καρδιακή ανεπάρκεια, ή χωρίς Covid, [όλα ταιριάζουν]. Και διατηρούν αυτούς τους δύο πληθυσμούς ίδιους μεταξύ της ομάδας που λαμβάνει το εικονικό φάρμακο και της ομάδας που λαμβάνει το φάρμακο - στην προκειμένη περίπτωση, της ιβερμεκτίνης.

 

Christian Perronne: Για μένα, το μεγάλο σκάνδαλο [είναι ότι] όλοι αυτοί οι ειδικοί είπαν ότι δεν είναι φυσιολογικό ότι ορισμένες μελέτες δεν είχαν τυχαία ομάδα ελέγχου και ούτω καθεξής, αλλά [στην πραγματικότητα] στη Γαλλία, η κυβέρνηση χρηματοδότησε δύο μεγάλες δοκιμές : μια δοκιμή DisCoVeRy το οποίο ονομαζόταν «διεθνές» , «ευρωπαϊκό», αλλά [στο οποίο] στην πραγματικότητα υπήρχαν μόνο λίγα άτομα εκτός Γαλλίας · και [δεύτερον] η μελέτη iCovid  [όπως ακούστηκε]  .

Και υπήρξε μια μελέτη που συνέκρινε διαφορετικές στρατηγικές: Remdesivir, Retrovir (που είναι ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο για τον HIV) και δεν μπορώ να θυμηθώ όλους τους κλάδους της μελέτης, όλες τις ομάδες. Υπήρχε επίσης μια ομάδα υδροξυχλωροκίνης και η μελέτη iCovid περιελάμβανε [ομάδα που έλαβε θεραπεία] υδροξυχλωροκίνη συν αζιθρομυκίνη.

Όταν η δόλια μελέτη αυτή δημοσιεύθηκε στο The Lancet , είπαν ότι υδροξυχλωροκίνη ήταν «επικίνδυνο» ή «δεν είναι αποτελεσματική». Δύο ημέρες αργότερα, ο υπουργός Υγείας απαγόρευσε τη συνέχιση των ομάδων υδροξυχλωροκίνης στις τυχαιοποιημένες επίσημες δοκιμές [στη Γαλλία]. Σταμάτησε αμέσως.

Αλλά στην πραγματικότητα, μερικές διαφάνειες από την ενδιάμεση ανάλυση αυτών των δύο μελετών διέρρευσαν στο Διαδίκτυο και μπορούσαμε να δούμε ξεκάθαρα ότι όταν ο Υπουργός είπε «Σταματήστε την υδροξυχλωροκίνη!», Η μόνη ομάδα που είχε λιγότερη απόδοση ήταν η ομάδα είτε υδροξυχλωροκίνη στη μελέτη DisCoVeRy, είτε υδροξυχλωροκίνη συν αζιθρομυκίνη στη μελέτη iCovid.

Δεν ήταν ακόμη στατιστικά σημαντικό, επειδή από το DisCoVeRy, είχε προγραμματιστεί να έχουν 1.500 ασθενείς [που έλαβαν θεραπεία με αυτό το πρωτόκολλο], αλλά στην πραγματικότητα είχαν μόνο τρεις χιλιάδες [πιθανώς ο καθηγητής Perronne εννοούσε να πει «τριακόσιοι]] , και για το iCovid ήταν το ίδιο. 

Έτσι, δεν ήταν εντελώς σημαντικό, αλλά όταν κοιτάξετε τις καμπύλες, ήταν φασματικό : [οι θάνατοι] με υδροξυχλωροκίνη ήταν πολύ χαμηλότεροι .

Και τότε, οι ειδικοί που ήταν υπεύθυνοι για αυτές τις μελέτες δεν έδειξαν αυτές τις διαφάνειες - φυσικά, πήρα τις διαφάνειες με άλλο τρόπο. Είπαν, "Ω, όχι, η υδροξυχλωροκίνη έχει τελειώσει!" Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό δεν [φάνηκε] καθόλου στις μελέτες μας, αλλά ήταν ένα μεγάλο δημόσιο ψέμα που προερχόταν από επιστημονικούς ειδικούς.

Και δυστυχώς, δύο εβδομάδες αργότερα [έγινε φανερό ότι] η μελέτη Lancet ήταν δόλια, αλλά ο υπουργός δεν άλλαξε ποτέ την πολιτική του. συνέχισε να απαγορεύει την υδροξυχλωροκίνη. Και τώρα, έχουμε ανθρώπους που λένε ότι δεν είμαι επιστήμονας. Είναι αντιεπιστημονικά. Είναι οι τσαρλατάνοι. Δεν βασίζονται στην καλή επιστήμη.

Και είμαι βαθιά σοκαρισμένος με όλους αυτούς τους αποκαλούμενους «εμπειρογνώμονες» που είναι σύμβουλοι των αρχών μας, που είναι καθημερινά στην τηλεόραση και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τεράστιες συγκρούσεις συμφερόντων με φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν το Remdesivir. «Εμβόλιο» και ούτω καθεξής. Είναι μεγάλο σκάνδαλο.

Νομίζω ότι όλοι αυτοί οι τύποι στα μέσα ενημέρωσης πρέπει να απολυθούν, εάν πρέπει να ακολουθήσουμε το γαλλικό δίκαιο, και επίσης [εκείνοι] σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να απολυθούν από τις επίσημες επιτροπές. Δεν πρέπει να είναι πλέον σύμβουλοι.

Δεν πρέπει να είναι πρόεδροι ομάδων. Wasμουν πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας για Λοιμώδεις Νόσους για δεκαπέντε χρόνια, οπότε τα γνωρίζω όλα. Γνωρίζω όλο το σύστημα. Για μένα, είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο.

 

Anne-Marie Yim: Ναι, είναι διαφθορά, είναι διαφθορά. Βασικά, λένε ψέματα και απορρίπτουν καλούς επιστημονικούς ανθρώπους όπως ο καθηγητής Perronne ή ο καθηγητής Raoult και προσπαθούν να τους απαξιώσουν δημόσια. Και γνωρίζουμε ότι το Remdesivir ενισχύει τη φλεγμονώδη διαδικασία και δεν λειτουργεί καθόλου σε σύγκριση με την υδροξυχλωροκίνη.

Έτσι προσπαθούν να μπλοκάρουν τις μελέτες, όπως λέει ο καθηγητής Perronne. προσπαθώντας να πει ψέματα στο ευρύ κοινό, λέγοντας ότι η υδροξυχλωροκίνη δεν λειτουργεί και το Remdesivir λειτουργεί. Είναι το ίδιο με την ιβερμεκτίνη: προσπαθούν να διεξάγουν αυτές τις μελέτες, αλλά στη συνέχεια εξαπατούν τα αποτελέσματα.

Είναι ντροπή. Είναι σκάνδαλο. Επιστημονικά, είναι απάτη, και πολιτικά, είναι έγκλημα. Ο Ινδικός Δικηγορικός Σύλλογος μηνύει αυτή τη στιγμή τον Επικεφαλής Επιστήμονα του [ΠΟΥ στην Ινδία] για όλη την πολιτική που συνεχίζεται, η οποία έχει οδηγήσει παγκοσμίως σε περισσότερους από τρία εκατομμύρια θανάτους.

 

Brian Gerrish: Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε απόλυτα: κοιτάμε τσαρλατάνους. Κοιτάζουμε πολιτικούς, καθώς και μέλη οργανώσεων υγείας, που λένε ότι είναι εκεί για να προστατεύσουν το κοινό, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν προστατεύουν το κοινό. επιτρέπουν στο κοινό να βλάψει ως αποτέλεσμα αυτών των λεγόμενων «εμβολιασμών».

Θα μπορούσα να επιστρέψω ξανά στον καθηγητή Perronne και να ζητήσω τη γνώμη του για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου; Τώρα έχουμε συλλέξει σημαντικά δεδομένα για τις ανεπιθύμητες ενέργειες, και εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο , τα στοιχεία που συλλέγονται από τη ρυθμιστική αρχή, MHRA, καταγράφονται τώρα σε πάνω από ένα εκατομμύριο αρνητικές επιπτώσεις και οι θάνατοι είναι περίπου 1.400, οπότε είναι σημαντική ζημιά.

Καθηγητή Perronne, ποια είναι η άποψή σας για τις δυσμενείς επιπτώσεις που καταγράφονται αυτήν τη στιγμή;

 

Christian Perronne: Στο παρελθόν, με άλλα, πραγματικά εμβόλια, υπήρχαν κάποιες κρίσεις, προβλήματα με κάποιες παρενέργειες. αλλά ούτε για μένα ούτε ανάμεσα στους φίλους και την οικογένειά μου δεν έχω δει ποτέ τόσο σοβαρές παρενέργειες. Γνωρίζω ακόμη και δύο θανάτους γύρω μου: τη μητέρα ενός φίλου και έναν άντρα που ήταν ξάδερφος ενός άλλου φίλου, ο οποίος πέθανε από το «εμβόλιο».

Μιλώντας προσωπικά ως Γάλλος πολίτης, βλέπω γύρω μου περιπτώσεις θανάτου, περιπτώσεις παράλυσης. Μια γυναίκα, μια γειτόνισσα που εμβολιάστηκε, αρκετές ημέρες αργότερα ανέπτυξε κακοήθη αρτηριακή υπέρταση. δεν είχε ποτέ υπέρταση [υψηλή αρτηριακή πίεση] όλη της τη ζωή. Αρκετές θρόμβες, μερική παράλυση, αρθραλγικά προβλήματα [πόνος στις αρθρώσεις] - γύρω μου, έχω δει πολλές περιπτώσεις.

Νομίζω ότι οι βάσεις δεδομένων [των αρνητικών επιπτώσεων] σε ορισμένες χώρες δεν είναι ακριβείς, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις που μπορούσα να δω, ξέρω ότι οι γενικοί ιατροί [οικογενειακοί γιατροί] δεν ήθελαν να αναφέρουν τον θάνατο ή την παρενέργεια στις αρχές , λέγοντας: «Όχι, είναι απλώς σύμπτωση!»

Έτσι, πολλές, πολλές παρενέργειες δεν αναφέρονται. Εάν υπάρχει εγκεφαλικό επεισόδιο, λένε: «Ω, όχι, δεν είναι το εμβόλιο. είναι [μόνο] εγκεφαλικό? αυτό το άτομο ήταν ηλικιωμένο, οπότε είναι φυσιολογικό να πάθουμε εγκεφαλικό ».

Επειδή μιλάω με τους ασθενείς μου (έχω μερικούς ασθενείς που είναι διευθυντές εταιρειών υψηλού επιπέδου), ξέρω-μου λένε-ότι οι γιατροί στις μεγάλες εταιρείες όπου πολλοί εργαζόμενοι «εμβολιάστηκαν» (δεν μου αρέσει να το χρησιμοποιώ όρος «εμβολιασμένος») [είδε ότι είχαν] προβλήματα, αλλά οι γιατροί επαγγελματικής υγείας δεν ήθελαν να αναφέρουν τα περιστατικά στη γαλλική αρχή. Δεν συνδέεται λοιπόν με το «εμβόλιο». είναι [που θεωρείται] «σύμπτωση».

Αν συγκρίνουμε τη γαλλική βάση δεδομένων με την ολλανδική βάση δεδομένων, με την ίδια αναλογία ασθενών που εμβολιάστηκαν [και στους δύο πληθυσμούς], το ποσοστό αναφοράς είναι πολύ χαμηλότερο στη Γαλλία [όπως αναφέρθηκε από το UK Column News από τις 22:50 στις 30 Ιουνίου 2021] . Αυτό δεν είναι φυσιολογικό! Αλλά αν κοιτάξουμε τότε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βλέπουμε ότι υπάρχουν τεράστιοι αριθμοί θανάτων και σοβαρές παρενέργειες.

Γνωρίζουμε - αναγνωρίζεται επίσημα από το CDC, τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες - ότι πολλοί νέοι άνθρωποι που είναι «εμβολιασμένοι» (ας πούμε «εμβολιασμένοι») είχαν καρδιακά προβλήματα: μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή του καρδιακού μυός ή περικαρδίτιδα, φλεγμονή του φακέλου γύρω από την καρδιά. Αυτό είναι επίσημο . αναφέρεται παγκοσμίως.

Και αν εξετάσουμε τη σύγκριση του ποσοστού θνησιμότητας σε άλλους, διαπιστώνουμε ότι στα εμβολιασμένα παιδιά, θα μπορούσε να είναι κοντά. Όπως γνωρίζουμε, τα παιδιά δεν αναπτύσσουν τη νόσο [Covid-19] σε υψηλό ποσοστό και πολύ λίγα παιδιά έχουν σοβαρά κρούσματα και το ποσοστό θανάτου του [Covid] στα παιδιά είναι σχεδόν μηδενικό. Τώρα γνωρίζουμε ότι ο κίνδυνος θανάτου και σοβαρών προβλημάτων είναι πολύ υψηλότερος εάν είστε εμβολιασμένος από ό, τι δεν έχετε εμβολιαστεί [ως παιδί].

Και τώρα, βλέπουμε σε ορισμένες χώρες ότι τα περισσότερα προβλήματα, των περιπτώσεων, προέρχονται από εμβολιασμένα άτομα, τα οποία μεταδίδουν τη νόσο. Και φυσικά, αυτή δεν είναι επίσημη γλώσσα, αλλά στη Γαλλία, η κυβέρνηση λέει ψέματα : λένε: «Αν και έχουμε δει ορισμένες περιπτώσεις, φταίνε οι μη εμβολιασμένοι που μολύνουν τον εμβολιασμένο».

Είμαι συνεργάτης του Ινστιτούτου Louis Pasteur. Έχω εργαστεί στον τομέα του εμβολιασμού για χρόνια και χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που ακούω από εταιρείες, από κατασκευαστές, από υπουργούς, από τον ΠΟΥ [τέτοια συζήτηση]: «Είναι πολύ καλό εμβόλιο - αλλά πρέπει να σας το πούμε αν είστε εμβολιασμένος , μπορείτε να πάρετε την ασθένεια ούτως ή άλλως! Και δεν είμαστε σίγουροι, αλλά μπορεί να επιβραδύνει τη μετάδοση ».

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Εάν εμβολιαστείτε με ένα αποτελεσματικό εμβόλιο, προστατεύεστε . Δεν πρέπει να φοράτε πλέον μάσκα. πρέπει να έχεις μια φυσιολογική ζωή. Αλλά στην πραγματικότητα, σε πολλές χώρες, λένε: «Ω, έχεις εμβολιαστεί, αλλά δεν είσαι πραγματικά προστατευμένος». Και τώρα λένε στους εμβολιασμένους - που υποτίθεται ότι προστατεύονται, ποιος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη! - "Ω, οι μη εμβολιασμένοι θα σε μολύνουν!"

Τώρα, όσον αφορά το «διαβατήριο υγείας»: γνωρίζετε ότι δημοσίευσαν [αυτήν την πρόταση] πριν από πέντε εβδομάδες στο Ισραήλ και ήταν κοντά στον εμφύλιο πόλεμο στο Ισραήλ. Τσακώνονταν μέσα σε οικογένειες. Το «εμβόλιο» ήταν υποχρεωτικό για τους γιατρούς, για τους φοιτητές. Και τώρα, έχουν σταματήσει αυτήν την [απαίτηση].

Στη Γαλλία τώρα, ο Πρόεδρος Μακρόν θα μιλήσει αύριο το βράδυ [12  Ιουλίου] και αναμένεται να πει όπως έκανε δεόντως ]  ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, τους παρόχους υγείας και για τη συμμετοχή σε ορισμένες [πτυχές] της δημόσιας ζωής. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο και πιστεύω ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος αν προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο.

 

Brian Gerrish: Anne-Marie, θα μπορούσα να σας κάνω την ίδια ερώτηση σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου; Βλέπουμε τα στοιχεία που συλλέγονται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. γνωρίζουμε ότι η MHRA λέει [ότι] ίσως μόνο το 10% των πιο σοβαρών αντιδράσεων έχουν [καταγραφεί] ποτέ, και η MHRA λέει επίσης ότι ίσως μόνο 2% έως 4% των πιο μικρών ανεπιθύμητων ενεργειών καταγράφονται.

Έτσι, υπάρχει μεγάλη υπο-καταγραφή των σοβαρών αντιδράσεων και όμως το κοινό ενημερώνεται συνεχώς ότι είναι ασφαλείς. Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο κύριος λόγος για μια τέτοια τεράστια αύξηση των ανεπιθύμητων ενεργειών από το «εμβόλιο»;

 

Anne-Marie Yim: Όπως λέτε, οι επίσημοι αριθμοί θανάτων από «εμβολιασμούς» είναι περίπου 15.000 [σε όλη την Ευρώπη]. Wasταν 14.000 αλλά αυξάνεται και τώρα έχουμε επίσημα 15.000 θανάτους [εγγεγραμμένους] στο Δίκτυο Φαρμακοεπαγρύπνησης  [Eudravigilance] . Και πράγματι, υποτιμάται. Οι άνθρωποι λένε το 10%. στη Γαλλία, μερικές φορές ακόμη και 5%. Θα πρέπει λοιπόν να πολλαπλασιάσετε αυτόν τον αριθμό με [έως] εκατό, ναι.

Πρώτον, γιατί υποτιμάται; Επειδή πρέπει να γίνει από γιατρό: για παράδειγμα, όταν κάνετε εμβόλιο και αντιμετωπίζετε ανεπιθύμητες ενέργειες, πρέπει να πάτε να δείτε έναν γιατρό, τον γιατρό σας, και να του το πείτε, και στη συνέχεια υποτίθεται ότι θα υποβάλει ένα έντυπο διαδικτυακά, και διαρκεί δεκαπέντε λεπτά και πηγαίνει σε ένα δίκτυο.

Για παράδειγμα, στο Λουξεμβούργο, πρέπει να το στείλουμε στην ομάδα της Νανσύ [ανατολική Γαλλία], επειδή συνεργαζόμαστε με την [γαλλική] Région du Grand Est. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αριθμοί είναι χαμηλότεροι [από την πραγματικότητα], υποτιμώνται: είτε το CDC είτε το VAERS, όλοι αυτοί οι επίσημοι ιστότοποι αναφέρουν θρόμβους αίματος με το AstraZeneca και με την Pfizer έχετε παράλυση του Bell.

Όπως λέει ο καθηγητής Perronne, μπορεί να έχετε μυοκαρδίτιδα, ειδικά μεταξύ των νέων. Αυτό είπε ο Δρ Hervé Seligmann Μέρος 1 | Μέρος 2  της συνέντευξης της στήλης του Ηνωμένου Βασιλείου] : στο Ισραήλ, είδαν νέους ανθρώπους να πάθουν μυοκαρδίτιδα, ειδικά άνδρες κάτω των 45 ετών. Όπως λέει ο καθηγητής Perronne, υπάρχει μια συσχέτιση [μεταξύ ηλικίας και θνησιμότητας από εμβόλια Covid]: πολλοί ηλικιωμένοι πεθαίνουν και όχι νέους.

Γιατί; Επειδή [οι νέοι] έχουν υψηλό επίπεδο γλουταθειόνης και έτσι δεν πεθαίνουν. προστατεύονται, σε σύγκριση με το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τον εμβολιασμό [στους ηλικιωμένους].

Θέλω να τονίσω ότι αν και ξέρω ότι δεν μιλάμε για θεραπείες, είναι πολύ σημαντικό [να επισημάνω] ότι οι άνθρωποι που κάνουν ενδοφλέβιες ενέσεις γλουταθειόνης αναρρώνουν πολύ καλά , επειδή αυτό τους απελευθερώνει από τις επιδράσεις που προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες.

Οι δευτερεύουσες ανεπιθύμητες ενέργειες είναι βασικά η καταιγίδα κυτοκινών, η οποία οδηγεί σε ανεπάρκεια οργάνων. Και μπορεί να είναι η καρδιά, ο εγκέφαλος, ο πνεύμονας ή το νεφρό. Μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία [σε οποιοδήποτε από αυτά τα όργανα]. Η πνευμονική νόσος εξελίσσεται πολύ γρήγορα και όταν εξελίσσεται σε ένα συγκεκριμένο στάδιο, έχετε αυτήν τη διαδικασία φλεγμονής και αυτούς τους θρόμβους που στη συνέχεια πηγαίνουν παντού, στα όργανά σας.

Εάν εισέλθουν στον εγκέφαλό σας, έχετε [θρόμβωση]. αν βγει στην καρδιά σας, φυσικά, και έχετε όλη αυτή τη διαδικασία φλεγμονής, αυτή τη διαρροή νερού στο όργανο, τότε το όργανο [η καρδιά] σταματά να λειτουργεί.

Βασικά, κλείνεσαι. οι ζωτικές λειτουργίες σας κλείνουν. Και μπορεί να είναι πολύ απότομο και πολύ βάναυσο, και όλα μπορούν να συμβούν σε 24 ώρες.

Και τώρα, οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχει αυτό το οξείδιο του γραφενίου: μια ισπανική ομάδα έχει την αναφορά αυτή οξείδιο του γραφενίου [εισέρχονται] στον εγκέφαλο, που προκαλεί επίσης το σύνδρομο Guillain-Barré, και που τρώει τη μυελίνη, [η επίστρωση] για τα νεύρα.

Οι άνθρωποι έχουν επίσης αναφέρει αλλεργικές αντιδράσεις, όπως το αναφυλακτικό σοκ, και επίσης μερικές φορές αιμορραγία από το δέρμα.

Αυτές είναι πολύ σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και όμως τα ΜΜΕ μας λένε συνέχεια: «Το εμβόλιο είναι ασφαλές, είναι αποτελεσματικό και τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των κινδύνων, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε ανθρώπους»!

Νομίζω ότι όλα αυτά είναι προπαγάνδα. Η πραγματικότητα είναι ότι το εμβόλιο δεν λειτουργεί. Σκοτώνει στο 42% αυτών των περιπτώσεων, αλλά αν το φέρετε σε έναν τυχαίο πληθυσμό, αυτό σημαίνει ότι σκοτώνει όλη την ώρα, σκοτώνει το 100% του χρόνου. Βασικά, ενεργοποιεί τη διαδικασία γήρανσης και τον καρκίνο, και αυτό είναι μόνο η αρχή. Νομίζω ότι αυτό είναι [μόνο] η αρχή αυτού που πρόκειται να δούμε.

Μας λένε ψέματα. Λένε ότι είναι ασφαλές. όχι, δεν είναι ασφαλές, σκοτώνει ανθρώπους. Σκοτώνει ανθρώπους. Δεν προστατεύει από τις παραλλαγές. δεν προστατεύει από τη μεταδοτικότητα · δεν προστατεύει από την ασθένεια.

Γιατί λοιπόν το έχουμε; Οι άνθρωποι που κάνουν το «εμβόλιο» λένε: «Ω, είναι επειδή θέλω να ταξιδέψω. Θέλω να πάω διακοπές. Θέλω να πάω στο σχολείο. Θέλω να μπορώ να δώσω εξετάσεις. Θέλω να μπορώ να πάω στο εστιατόριο. Θέλω να έχω μια φυσιολογική ζωή ». Αυτό είναι βασικά αυτό που λέει ο κόσμος.

Ένα από τα κύρια [φαινόμενα] που αναφέρονται είναι η μαγνητική δοκιμή στο σημείο του εμβολιασμού: κολλάει. Οι άνθρωποι τα έχουν μετρήσει και υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχει κατασκευαστεί .

Οι άνθρωποι το ερεύνησαν και βρήκαν ότι υπάρχει ένα λιπιδικό νανοσωματίδιο που κατασκευάζεται από αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Aqua Therapeutics, και το παρέχουν στην Pfizer/BioNTech [και] Moderna.

Αυτά [τα λιπιδικά νανοσωματίδια που χρησιμοποιούνται για την παράδοση των εμβολίων Covid-19] έχουν τρία συστατικά: βασικά, πρώτα, φωσφολιπίδια (ένα λίπος), χοληστερόλη και πολυαιθυλενογλυκόλη  (PEG200)-αλλά περιέχει επίσης μια   πεγκυλίωση οξειδίου του σιδήρου [ προσθήκη πολυμερούς]  οξειδίου του γραφενίου το οποίο εισάγεται στο στρώμα φωσφολιπιδίου.

Και αυτό μπαίνει στον εγκέφαλό σας. Μπορεί να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό. Κανονικά, δεν πρέπει, αλλά μπορεί να περάσει και να περάσει στον εγκέφαλό σας.

Και υπάρχει επίσης αυτό το οξείδιο του γραφενίου. Βασικά, τα πάντα σε αυτήν την ένεση είναι δηλητηριώδη : όχι μόνο αυτό το αγγελιοφόρο RNA και αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής, που προκαλούν φλεγμονές και οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν στο DNA σας, αλλά και το οξείδιο του γραφενίου. Έτσι, σαφώς, από κάθε άποψη, αυτό είναι δηλητήριο.

 

Μπράιαν Γκέρις: Σας ευχαριστώ πολύ που μας περάσατε από αυτό που είναι πολύ δύσκολο να ακούσουν πολλοί άνθρωποι, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όσον αφορά τις ανησυχίες για το τι συμβαίνει.

Θα ήθελα να επιστρέψω στον καθηγητή Perronne. Μόνο μια τελευταία ερώτηση, καθώς έχετε καλύψει πολύ έδαφος. Καθηγητή, θα ήθελα να σας ρωτήσω: αν είχατε τον έλεγχο αυτή τη στιγμή, εάν είχατε την εξουσία στη Γαλλία, τι θα κάνατε για να λύσετε την κατάσταση που βλέπετε;

 

Christian Perronne: Πρώτα απ 'όλα, θα σταματούσα τη λεγόμενη εκστρατεία "εμβολιασμού" . Θα προωθούσα, μεταξύ των γενικών ιατρών, την έγκαιρη θεραπεία με ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη C και δοξυκυκλίνη ή αζιθρομυκίνη.

Επίσης, θα ήθελα να ενθαρρύνω την αυστηρή απομόνωση των συμπτωματικών ασθενών , γιατί αυτός είναι ο τρόπος ελέγχου της μετάδοσης: αρκούν μόνο δύο εβδομάδες απομόνωσης, κατά τη διάρκεια της μεταδοτικής περιόδου των συμπτωματικών ατόμων, αλλά αυστηρά απομονωμένων, με μάσκα αν χρειαστεί κ.ο.κ. Αντιμετωπίστε τα πολύ νωρίς. Και αν το κάνετε αυτό, τελειώνει γρήγορα [μετάδοση].

Είμαι υπέρ της αυστηρής απομόνωσης των συμπτωματικών ασθενών, αλλά οι περιορισμοί που ενσωματώθηκαν σε πολλές, πολλές χώρες του κόσμου είναι εντελώς ηλίθιοι. Δεν σταματάτε μια επιδημία με λουκέτο, με μάσκες στο δρόμο! Αυτό αποδείχθηκε στη Δανία , με τυχαιοποιημένες μελέτες με άτομα που φορούσαν και δεν φορούσαν μάσκες. Η μάσκα δεν είναι αποτελεσματική.

Έτσι θα επανέφερα αμέσως όλες τις πολιτικές ελευθερίες , γιατί τώρα, η Γαλλία δεν είναι πλέον δημοκρατία. είναι σαν δικτατορία, με μόνο πέντε ή έξι άτομα γύρω από το τραπέζι να μπορούν τώρα να παρακάμψουν το Κοινοβούλιο και να πουν «ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός» και ούτω καθεξής.

Επαναφέρει λοιπόν την ελευθερία. αποκαθιστά τη δημοκρατία. σταματήστε αυτές τις άχρηστες λεγόμενες εκστρατείες «εμβολιασμού» για μια ασθένεια με πολύ, πολύ χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας. και να θεραπεύσει αμέσως τους ασθενείς χωρίς  [να περιμένει κεντρική] επιβεβαίωση.

Επίσης, σταματήστε τον έλεγχο PCR του ασυμπτωματικού γενικού πληθυσμού. Είναι εντελώς αντιεπιστημονικό. Οι άνθρωποι που ανέπτυξαν το τεστ PCR ποτέ, ποτέ δεν έκαναν δοκιμές PCR σε ασυμπτωματικούς ασθενείς σε μεγάλη κλίμακα, επειδή παίρνετε ένα τεράστιο ποσοστό ψευδώς θετικών.

Είναι λοιπόν πολύ απλό: απομονώνετε τις περιπτώσεις, τις αντιμετωπίζετε και τελειώνει.

 

Brian Gerrish: Σας ευχαριστώ πολύ, καθηγητά.

Και, Anne-Marie, τι θα λέγατε στους επιστημονικούς συναδέλφους σας που προς το παρόν δεν φαίνεται να βλέπουν τους κινδύνους που βλέπετε εσείς;

 

Anne-Marie Yim: Νομίζω ότι το βλέπουν όλοι, αλλά φοβούνται.

Υπάρχουν δύο τύποι επιστημόνων : αυτοί που [ασχολούνται] με τη δωροδοκία και οι οποίοι είναι διεφθαρμένοι, με τον Δρ Fauci και όλους τους άλλους, με τον Bill Gates και όλους αυτούς τους ανθρώπους. Βρίσκονται στο πιλοτήριο αυτή τη στιγμή.

Οι καλοί καθηγητές, όπως ο καθηγητής Perronne και ο καθηγητής Raoult, ή ο δρ Ochs, μηνύονται και οδηγούνται στα δικαστήρια από το ίδιο το [επάγγελμα] της ιατρικής. Το Ιατρικό Συμβούλιο μηνύει Γάλλους γιατρούς, και είναι το ίδιο στη Γαλλία, στον Καναδά, στο Λουξεμβούργο. βλέπουμε παντού το ίδιο μοτίβο. Είναι ένα μοτίβο που βλέπουμε εδώ.

Ξέρετε, πρέπει να έχουμε το θάρρος να πάμε σε αυτούς τους ανθρώπους και να πούμε: «Είστε διεφθαρμένοι. Όλες οι πολιτικές που επιβάλλετε είναι ανοησίες. Δεν έχει επιστημονική βάση. δεν έχει νομική βάση. Προσπαθείτε να αφαιρέσετε τις ελευθερίες μας. Μας ασκείτε κοινωνική πίεση: εάν δεν εμβολιαστείτε, θα χάσετε τη δουλειά σας. Και αν θέλετε να ταξιδέψετε, χρειάζεστε το εμβόλιο. Αυτό είναι εκβιασμός ».

Όλοι οι επιστήμονες πρέπει να έχουν το θάρρος να πουν: «Αρκετά είναι αρκετά». Όχι μόνο επιστήμονες. δικηγόροι επίσης. Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια. είναι απλώς ζήτημα αν παλεύουμε ή όχι. Συμμορφωνόμαστε με την κοινωνία, με το σύστημα ή όχι; Και νομίζω ότι η δίψα μας για ελευθερία και ελευθερία πρέπει να ξεπεράσει τον φόβο μας και πρέπει απλώς να πούμε: «Σταμάτα. Σταματήστε αυτήν την εκστρατεία εμβολιασμού. Σταμάτα και σταμάτα τώρα ».

 

Brian Gerrish: Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε μαζί μας. Reallyταν πραγματικά φανταστικό να ακούσω τις πληροφορίες που έδωσες σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Ελπίζουμε ότι με τη μετάδοση αυτού του υλικού, άλλοι άνθρωποι θα αρχίσουν να ξυπνούν με τους κινδύνους του προγράμματος «εμβόλιο».

Έτσι, καθηγητές Perronne και Anne-Marie Yim, ελπίζουμε πολύ ότι οι πληροφορίες σας θα βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους στο κοινό μας και πιο μακριά να καταλάβουν τι συμβαίνει και να γίνουν μέρος του να σταματήσει αυτό.

 

 

 

www.ukcolumn.org/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply