Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

- Δεξιά της Περιφερειακής Οδού, στο τμήμα από τον κόμβο Πανοράματος (οδός Πρασακάκη) έως και πριν τον κόμβο Νέας Ευκαρπίας (είσοδος εγκατάστασης «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ»), στην κατεύθυνση προς δυτικά, από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, με ώρα έναρξης εργασιών στις 9:30 π.μ..

- Στους κόμβους Νεαπόλεως (Κ6), Τριανδρίας (Κ8) και Τούμπας (Κ9), αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

2)  Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών

- Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (περιοχή εγκατάστασης “COSMOS”) έως και τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Μουδανιά, από την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 έως και την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 κατά τις ώρες από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ..

-  Δεξιά της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 11+000 (περιοχή εγκατάστασης “COSMOS”) έως και τη Χ.Θ. 18+850 (περιοχή Ρυσίου), με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ..

 

Ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συνεννοήσεις με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης  ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply