Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Ο Δήμος Κιλκίς έχει αναλάβει την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και του εθνικού νομοθετικού πλαισίου που υπηρετούν την ανάγκη μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Το εν λόγω Σχέδιο αφορά την χωροθέτηση δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης και θέσεων στάθμευσης ηλεκτρικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο της εκπόνησης του ΣΦΗΟ και έχοντας ως στόχο την καλύτερη δυνατή ανάπτυξη και χωροθέτηση των υποδομών φόρτισης, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του εγχειρήματος, ο Δήμος διεξάγει διαδικτυακή έρευνα προκειμένου να καταγραφεί η γνώμη, οι απόψεις και οι προτιμήσεις των πολιτών και των επισκεπτών πάνω στο ζήτημα της ηλεκτροκίνησης.

Οι πολίτες καλούνται να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο το οποίο προσφέρεται στον ιστότοπο του Δήμου (www.e-kilkis.gr ) στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1HAW3Rva4MmShutuaKF0214FDhIb_T6voDa4I8QFaleg/edit

Ο εκτιμώμενος χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου είναι 2-3 λεπτά. 

Η συμμετοχή των πολιτών στην έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη. Δεν θα ζητηθούν, επεξεργαστούν ή αποθηκευτούν προσωπικά τους στοιχεία. Δεν καταγράφεται κανένα στοιχείο που να προσδιορίζει την ταυτότητά τους. Σε κάθε περίπτωση, οι απαντήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επεξεργασία και την εξαγωγή συγκεντρωτικών συμπερασμάτων, χωρίς να κοινοποιηθούν σε τρίτους, σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply