Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Συνεχίζει στον…άσο με Στέφανο Αϊβαλιώτη ο Αλέξανδρος Κιλκίς!

 

Οι δυνατές ομάδες ξεκινούν από έναν αντίστοιχο...άσο! Για αυτό και εμείς "χτίζουμε" το προπονητικό μας επιτελείο, έχοντας στο τιμ μας τον κορυφαίο Έλληνα Προπονητή Τερματοφυλάκων και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Ο Στέφανος Αϊβαλιώτης συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά να προσφέρει τις υπηρεσίες και τις πολύτιμες γνώσεις του στους τερματοφύλακες της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς!

 

 

Ζήσε την εμπειρία του ποδοσφαίρου στον Αλέξανδρο Κιλκίς!

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες στην Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς σε ότι έχει να κάνει με τα πεπραγμένα της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τις προπονήσεις να ξεκινούν σε τρεις εβδομάδες.

Ήδη ο κ. Αϊβαλιώτης ανακοινώθηκε να συνεχίσει ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και το παζλ του προπονητικού επιτελείου.

Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζεται για ακόμη μια χρονιά, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να αποτελεί την πολυπληθέστερη και μία εκ των ποιοτικότερων ακαδημιών στο επίσημο δίκτυο ακαδημιών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχοντας παράλληλα «τροφοδοτήσει» με αρκετούς ποδοσφαιριστές τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και άλλες μεγάλες ομάδες της χώρας.

Με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας, ο Αλέξανδρος Κιλκίς αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη σας και να ανεβάζουμε ακόμη περισσότερο το επίπεδο στις υπηρεσίες μας!

 

 

Γενέθλια στο Alexandros Sports Center!

 

Κλείστε και εσείς το πάρτυ γενεθλίων των παιδιών σας στο Alexandros Sports Center. Παιδότοπος, Πισίνες, και γήπεδα ποδοσφαίρου περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ξέφρενη διασκέδαση!

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23410 70313.

 

 

 

Η Κολύμβηση στα καλύτερά της!

 

Τηρώντας τα μέτρα υγιεινής και προστασίας, οι κολυμβητές μας έχουν την δυνατότητα να αφομοιώσουν ιδανικά όλα όσα μαθαίνουν από τους εκπαιδευτές τους. Όσα παιδάκια έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το νερό, εγγράφονται στα «Παπάκια» ενώ όσα έχουν τις απαραίτητες βάσεις μπαίνουν στα «Δελφίνια»

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως τα μέσα Σεπτεμβρίου, με τις εγγραφές να συνεχίζονται κανονικά.Η Κολύμβηση στα καλύτερά της!

 

 

 

Outdoor Training στον Αλέξανδρο Κιλκίς!

 

Με δυναμική συμμετοχή συνεχίζεται για όλο το Καλοκαίρι το Outdoor Training  υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη. Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με σύγχρονη μεθοδολογία ασκήσεων, που βοηθά σε πολλούς τομείς.

 Οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα στο Alexandros Sports Center κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 20.00 το βράδυ.

 

 

 

Aqua Fitness όλο το Καλοκαίρι!

 

Το Aqua Fitness συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος, με τις συμμετοχές να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές σε αριθμό, τηρώντας παράλληλα το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00 το βράδυ οι προβολείς στην πισίνα ανάβουν, οι συμμετέχοντες εισέρχονται στο νερό, και το πιο εντυπωσιακό πρόγραμμα του Καλοκαιριού ξεκινά!

 

 

 

Aqua Fun καθημερινά από το πρωί!

 

Από αυτή την εβδομάδα οι ώρες του Aqua Fun, αλλάζουν. Καθημερινά μπορείτε να απολαμβάνετε το μπάνιο σας στις πισίνες μας από τις 8.30 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι, και τα σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ.

Όμορφος χώρος ασφαλής για τα παιδιά, με τους γονείς να μπορούν να απολαύσουν δίχως έννοιες το ρόφημά τους!








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply