Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΑΤΣΗΒΑΡΔΑ*)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Η θεσμική ελίτ έχει καταλάβει όλες τις θέσεις εις τον κρατικό μηχανισμό, ανεξαρτήτως του αν πράγματι υπηρετεί τους θεσμούς διά τους οποίους έχει πράγματι ταχθεί ή όχι. Η σημερινή βιούμενη κατάσταση εν Ελλάδι ομοιάζει με μια μορφή ιδιότυπης ειρκτής, όπου ο διανοητικά λοβοτομημένος κόσμος καθίσταται παντελώς αποκεκομμένος από την αντικειμενική πραγματικότητα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις.

·        Από τον


Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Μολονότι η Ελλάς απειλείται από τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό του Ισλάμ, με ό,τι τούτο συνεπάγεται διά την καταβαράθρωση του λεγόμενου «δυτικού πολιτισμού», ιδίως μετά την ανακατάληψη της Καμπούλ από τους Ταλιμπάν, παρά ταύτα οι εν Ελλάδι ανθελληνικοί μηχανισμοί των «δικαιωματιστών» εκατέρωθεν, τόσο αριστεριστών όσο και φιλελευθέρων, προπαγανδίζουν ασυστόλως εις βάρος της ζώσης ορθοδόξου παραδόσεως και βάλλουν γηθοσύνως κατά των δομικών σταθερών του έθνους μας.

Εάν κανείς επισκοπήσει συνδυαστικά τα γεγονότα θα συναγάγει τα εξής γόνιμα συμπεράσματα: Το παρασιτικό και ανθελληνικό κράτος ουδόλως ενδιαφέρεται συλλήβδην διά το ελληνικό έθνος, διότι τα κόμματα απαρτίζονται, καίτοι φέρονται περί του αντιθέτου, από ορισμένης προέλευσης πολιτικούς, οι οποίοι υπό το θεσμικό τους κύρος τελούν ως έμμισθα φερέφωνα των εξω-εθνικών μηχανισμών και υπερεθνικών διευθυντηρίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Τα εξωνημένα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν την πραγματικότητα και παραχαράσσουν ευχερώς μία εκ του μη όντος πραγματικότητα, κατά παραγγελία του εκασταχού εσμού συμφερόντων που τυγχάνει να εξυπηρετούν ιδιοτελώς. Ως εκ τούτου, όπισθεν των εύλαλων αυτών μαριονετών, που ακκίζονται διαπρυσίως ως εντολείς του καθημαγμένου και ευήθους ελληνικού λαού, υποκρύπτεται σωρεία ετερόκλητων συμφερόντων. Εξ αυτού του λόγου, λοιπόν, θα το πω διά πολλοστή φορά: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας άτοπα αναφέρθηκε δημοσίως εις την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος διά των μεταναστών, το αυτό διά τον αποκλεισμό τους από τον εμβολιασμό.

Όπως επίσης επιτράπηκε η περιφορά της κούκλας «Αμάλ» εις τη Χίο τη 15η Αυγούστου, το ίδιο και τη 19η Αυγούστου, εις τον Πειραιά, Σιίτες αυτομαστιγώνονταν τιμώντας τη θρησκευτική εορτή της Ασούρα. Εις τον αντίποδα, δε, η λιτανεία της εικόνας της Παναγίας μεταδίδει τον ιό, ενώ των αλλοδαπών οι θρησκευτικές παραδόσεις απολαμβάνουν διακριτική μεταχείριση. Ωσαύτως, υφίσταται ήδη ο νομικός αντιπερισπασμός διά του περίπυστου «νόμου περί ρατσισμού», διά του οποίου ποινικοποιείται η ελευθερία έκφρασης και ιδίως ο Ελληνισμός παντοιοτρόπως.

Ποιος κυβερνά, άραγε, αυτόν τον τόπο, όπου υπάρχει πλήρης δυσαρμονία μεταξύ του κράτους και του λαού; Καθίσταται εν ταυτώ άξιο μνείας ότι, παρά το γεγονός ότι διακυβεύονται μεταπολεμικά ο νομικός μας πολιτισμός και κεκτημένα αιώνων, χάριν μιας επιβεβλημένης πανδημίας, η θορυβοποιός Αριστερά, η οποία διαμαρτύρεται εκ του ασφαλούς και κατ’ επάγγελμα δι’ ήσσονος σημασίας ζητήματα, διά το παρόν ακανθώδες και καίριο ζήτημα ποιείται την νήσσαν εκκωφαντικώς.

Μετά, πώς να πειστεί ο σκεπτικιστής πολίτης για το ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τη δημόσια υγεία, όταν καθίσταται αβίαστα κοινωνός κραυγαλέων αντιφάσεων εις τους κόλπους της πατρίδας του, το γε νυν έχον οξυμμένη κριτική σκέψη;

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω








https://www.newsbreak.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply