Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑ*)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Είναι πρόδηλο ότι προϊόντος του χρόνου, ένεκεν των τελευταίων εξελίξεων περί απόπειρας καθολικής επιβολής του εμβολιασμού, υπό το ψευδεπίγραφο πρόσχημα ότι αίφνης το Κράτος πατερναλιστικά και αυτοκλήτως, στέργει και αγωνιά δια την εξέλιξη της υγείας μου, μόνον θυμηδία δύναται να προκαλέσει.

Ο σκοταδισμός περί της ταυτότητας του επίμαχου ιού, η καθόλα αντι-επιστημονική ορολογία περί πανδημίας, η οποία ουδόλως δικαιολογείται βάσιμα εκ των στοιχείων, ο υγειονομικός μονισμός, δια του εξοβελισμού οιουδήποτε διαφωνούντα από τα καθεστωτικά μέσα μαζικής εξαπατήσεως, τα οποία συλλήβδην έχουν καταστεί θεραπαινίδες της κυβερνητικής πολιτικής, καταλύοντας επονείδιστα και απερίφραστα παν ψήγμα νομιμότητας και Κράτους Δικαίου, συνιστούν εν πρώτοις αρκούντος ικανοποιητικά στοιχεία περί της υπάρξεως εύλογης αμφιβολίας περί της εγκυρότητας περί του δημοφιλούς ιού.

Ο απροκάλυπτος αυτός εμπαιγμός περί της καταβαράθρωσης οιασδήποτε ελεύθερης άσκησης δικαιώματος επί της υγείας μας και η ποινικοποίηση της διαφορετικής απόψεως συνιστά πρωτόγνωρες πρακτικές για εκλεγμένη κυβέρνησης οι οποίες προσιδιάζουν απαράλλακτα με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα του μεσοπολέμου

Την άλογη και ανεδαφική φρενίτιδα περί των εμβολίων, συνιστά μία νεοπαγής μορφή πολιτικής ορθότητας, η οποία καθαγιάζεται από τα εξωνημένα μέσα μαζικής ενημερώσεως, τα οποία παντελώς αναξιόπιστα και αναιτιωδώς επιχειρηματολογούν παντελώς αντι-επιστημονικά οι εγκάθετοι δημοσιογράφου του συστήματος, τα οποία (λεγόμενά τους) στερούνται οιασδήποτε σοβαρότητας, όπως ωσαύτως εύλογη απορία, προξενεί η εγκυρότητα της επιτροπής των λοιμοξιολόγων η οποία έχει εξασφαλίσει εαυτόν ανεπαίσχυντα το ακαταδίωκτο περί των αποφάσεων που άπτονται της υγείας μας.

Ως εκ τούτου η κυβέρνηση στερείται επιχειρημάτων και επιδιώκει δια της τηλοψίας να επιβάλλει την αδήριτη αναγκαιότητα των πειραματικών εμβολίων.

Έτι περαιτέρω, εν προκειμένω, η έλλειψη κράτους δικαίου και η διττή υποκρισία εκδήλωσης ενδιαφέροντος δήθεν περί της δημόσιας υγείας την στιγμή την οποία, οι μη εμβολιασμένοι τιμωρούνται με την κατάργηση ενός ισόκυρου Συνταγματικής περιωπής δικαίωμα, το οποίο δεν είναι άλλο από την εργασία και την εξάρτησης της υγείας εκ της εργασίας, γεγονός το οποίο στραγγαλίζει τιμωρώντας τους μη εμβολιασμένους, ωθώντας του εμμέσως πλην σαφώς και δη εξαναγκαστικώς να υποκύψουν ακουσίως προς μία ιατρική πράξη αμφιβόλου αποτελεσματικότητας.

Προσέτι, η κυβέρνηση κωφεύει και εθελοτυφλεί αδιαφορώντας πλήρως για τους αιτωδώς πληγέντες εκ του εμβολιασμού, ουδεμία μέριμνα περί αυτούς, καίτοι το ίδιο ως οιονεί αυτουργός του ενθάρρυνες προς τοιαύτη πράξη, άρα, για ποια δημοκρατία, για ποιο κράτος δικαίου και για ποια υγεία εν προκειμένω ευαγγελιζόμαστε.

Όταν η κυβέρνηση αφήνει τους αλλοδαπούς και δεν δίδει δημοσίως στοιχεία περί τον εμβολιασμό τους ή όχι, εν ταυτώ η εξοχότατη Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες, προσθέτω εγώ και τους δη ανεμβολίαστους και εκλεκτούς του  συστήματος.

Εις επίρρωση όλων των άνω έχουν επιστρατευτεί οι ακαδημαϊκοί, η βαρεία εφεδρεία του συστήματος ίνα πειθαναγκάσει δια της αυθεντίας τους,  τους πολίτες περί του νεολογισμού του δικαίου της πανδημίας, επιχειρηματολογώντας μονομερώς, παρασιωπώντας σφαιρικώς την αλήθεια, περί της δικαίου της αναγκαιότητας.

Εν κατακλείδι βιώνουμε πρωτόγνωρες στιγμές ανελευθερίας με την τιμωρία επί της εργασίας όποιων ασκούν το δικαίωμα άρνησής τους, στερώντας του εκδικητικά το μέσο βιοπορισμού τους, κατά παράβαση της αρχής της αναλογικότητας, τιτρώσκοντας τον πυρήνα του δικαιώματος της εργασίας, λόγω της επί μακρόν αναστολής της εργασίας τους με συνεπαγόμενη ολική στέρηση του μισθού.

Αυτοί ενδιαφέρονται για την δημόσια υγεία και το δημόσιο συμφέρον του λαού;

*Χαράλαμπος β Κατσιβαρδάς

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply