Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ» ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΛΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΕΙΛΑ - ΔΕΙΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Έτσι, το Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας της Π.Ε. Σερρών προχώρησε στις 21-08-2021 σε αρνητική γνωμοδότηση για την εκμετάλλευση λατομείου στη θέση «Χέρσο» του Τ.Δ. Αχλαδοχωρίου του Δήμου Σιντικής.  

Σύμφωνα με την υπηρεσιακή εισήγηση «είναι γνωστό (πως) ο γρανίτης είναι από την φύση του ραδιενεργό υλικό και το λατομείο γρανίτη βρίσκεται σε απόσταση 1.800 μ. από τον Σφαγνώνα Λαϊλιά, που κηρύχθηκε ως διατηρητέο Μνημείο της φύσης, 300 μ. από τα βόρεια όρια του δημοσίου δάσους Λαϊλιά, 2.000μ από το Χιονοδρομικό Κέντρο Λαϊλιά, ακριβώς κάτω από τον βράχο της Κατίγκως. Επιπλέον, η συγκεκριμένη θέση περιλαμβάνεται στην λεκάνη απορροής του χειμάρρου Κρουσοβίτη, από τον οποίο υδρεύονται το Αχλαδοχώρι και Καπνόφυτο.». 

Αναμένουμε και ζητούμε αρνητικές γνωμοδοτήσεις από το Δασαρχείο Σιντικής, την υπηρεσία δασών Σερρών κλπ., στις οποίες κάνουμε διαβήματα για την προστασία του λαϊλιά. 

Όταν οι υπηρεσίες γνωμοδοτούν αρνητικά είναι όφελος για τον λαϊλιά, δεν πρέπει να αφήσουμε τις υπηρεσίες δίχως να διαμαρτυρόμαστε σ αυτές. Άλλωστε, σ αυτές παίζεται το παιχνίδι της αδειοδότησης. 

Ο αγώνας πρέπει να γίνεται σε όλα τα επίπεδα και απ΄ όλους τους πολίτες, και όχι από τους συνήθεις «πολιτικούς καιροσκόπους».  

Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται.. 

 Με τιμή 

Γιάντσιος Ιωάννης 

Δικηγόρος 6976639687 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply