Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » 22/08/2021 - 20:57 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ & ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ» ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ: «ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

ΘΕλουν να "συνθλΙψουν" τους ανεμβολΠαστους.

Το καθεστώς κυβέρνησης & λοιμωξιολόγων ετοιμάζεται το χειμώνα να «συνθλίψει» τους ανεμβολίαστους, καθώς οι περιορισμοί που θα τους επιβάλει από τον Σεπτέμβριο θα ισοδυναμούν με ηθική και κοινωνική «εξόντωση»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε φιλοκυβερνητικό κανάλι προανήγγειλε σκληρές απαγορεύσεις μόνο για όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, και τους κάλεσε να φοβούνται! 

 «Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί, δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο για περιορισμούς… Άρα στους κλειστούς χώρους πρέπει να επιτρέψουμε την κινητικότητα στους εμβολιασμένους. Για τους άλλους που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο, τότε ας φοβούνται περισσότερο για τους γύρω τους» δήλωσε.

«Εκτός από την πολιτική ευθύνη, υπάρχει και η ατομική. Ποια είναι η πολιτική ευθύνη όταν κάποιος αρνείται να εμβολιαστεί;» διερωτήθηκε ο υπουργός. «Υπάρχει το συλλογικό» πρόσθεσε.

Και συνέχισε για το οικονομικό κομμάτι «Μπορούμε να χάνουμε θέσεις εργασίας επειδή κάποιοι δεν εμβολιάζονται και να έρχονται συνεχή κύματα τα οποία είναι σφοδρά και θέτουν σε κίνδυνο το σύστημα Υγείας;».

Την ίδια ώρα, ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείο Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, κάλεσε για δραματικά περιοριστικά μέτρα εναντίον των ανεμβολίαστων! 

Είπε πως, δεν πρέπει να συνυπάρχουν ανεμβολίαστοι με εμβολιασμένους, και μάλιστα χωρίς τεστ,. «Θα είναι μια καινούργια ωρολογιακή βόμβα αν δεν αυστηροποιήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα ζήσουμε μια υγειονομική τραγωδία μετά τις 20 Σεπτεμβρίου – τέλος Νοεμβρίου» προειδοποίησε.





www.pronews.gr/


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply