Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΑΖΙΣΜΟΣ- ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

23 Αυγούστου είναι η μέρα μνήμης για τα θύματα των πιο εγκληματικών, των πιο απεχθών, των πιο αιμοσταγών "ιδεολογιών" που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, του ναζισμού και του κομμουνισμού. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την ίδια "ιδεολογία", τον σοσιαλιστικό ολοκληρωτισμό, σε δύο παραλλαγές: εθνικιστικός σοσιαλιστικός ολοκληρωτισμός ο Χίτλερ, διεθνιστικός σοσιαλιστικός ολοκληρωτισμός ο Στάλιν. 

 

Ο συνασπισμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ & ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ) είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα που θεωρεί ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ιδεολογίες εγκληματικές και αγωνίζεται για να αποβληθούν από το πολιτικό σύστημα, στη μόνη χώρα του δυτικού κόσμου, στην οποία επιτρέπεται ακόμα η λειτουργία του σταλινικού μορφώματος που ονομάζεται ΚΚΕ και των παραφυάδων του.

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply