Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΕΛΟΣ Η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ 3Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Τελειώνει πλέον και επισήμως το «παραμύθι» που «έστησαν» οι κυβερνήσεις, πως δηλαδή θα πάρουν την «ελευθερία» τους πίσω οι πολίτες μόλις κάνουν τις δύο δόσεις του εμβολίου. 

Ήδη σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr πως οι κυβερνήσεις ετοιμάζουν την τρίτη (αναμνηστική όπως την λένε) δόση, ενώ και ο Αλμπέρτ Μπουρλά της Pfizer έριξε «ρουκέτα» καθώς υποστήριξε πως είναι πιθανή μια μετάλλαξη που θα καταστήσει τα εμβόλια άχρηστα και πως η εταιρία του ετοιμάζει νέο εμβόλιο. 

Υπό αυτό το πλαίσιο ήρθε το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ να ανακοινώσει πως «η χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου κατά της Covid-19 επιτρέπεται πλέον για τα άτομα ηλικίας 30 ετών και άνω».

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η απόφαση του υπουργείου Υγείας να μειώσει την ηλικία για τη χορήγηση μιας τρίτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech από τα 40 στα 30 έτη λαμβάνεται μετά την σύσταση των ειδικών συμβούλων του, της ειδικής ομάδας επιδημιολόγων του και της επιτροπής εμβολιασμών.

Όμως ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε ο πρωθυπουργός της χώρας, Ναφτάλι Μπένετ: 

«Ένα πολύ σημαντικό σημείο το οποίο το κοινό πρέπει να μάθει, ωστόσο οι περισσότεροι αποτυγχάνουν να κατανοήσουν.

Οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι, όσο παράδοξο κι αν φαντάζει αυτό, είναι εκείνοι που έλαβαν τις 2 δόσεις αλλά όχι ακόμη την 3η.

Και γιατί; Επειδή περιφέρονται τριγύρω πιστεύοντας πως είναι προστατευμένοι χάρη στις 2 δόσεις που ήδη έλαβαν.

Αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η (ανοσία απ’ τη) 2η δόση έχει φθίνει ενάντια στη Δέλτα!

Συνεπώς είναι υψίστης σημασίας να λάβουν την 3η δόση (αναμνηστική)».

Άρα λοιπόν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως με δύο δόσεις «παίρνουμε πίσω την ελευθερία» μας και πως θα χρειαστεί και τρίτη δόση, η οποία φυσικά και θα είναι για όλους. Ενώ μετά την τρίτη θα χρειαστεί και τέταρτη και πέμπτη και πολλές ακόμη. Ένας φαύλος κύκλος. 

 

 

 

πηγη apagoreuetai-group.blogspot.com/

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply