Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


 

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή πορεία της στο πρωτάθλημα και με φουλ ρυθμό ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην γ' εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου Αναγέννηση Πλαγιάς νικώντας τον Θερμαϊκό Θέρμης 2-0 εκτός έδρας.

 

Μπαίνοντας με το δεξί στον κύκλο των φιλικών που θα δώσει η Πλαγιά, όλο το καλοκαίρι ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του πρωταθλήματος, οι παίκτες του Γ.Χατζηιωαννίδη απέδειξαν ότι έχουν σε μεγάλο βαθμό έτοιμες τις ...μηχανές τους καθώς παρουσίασαν μια πολύ εικόνα δεδομένων των συνθηκών συν του ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο μέσο της προετοιμασίας της ομάδας.

 

Mε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με δύο δοκάρια-ένα σε κάθε ημίχρονο-και δύο γκολ (50' Παπουρτσής, 75' Ν.Στεφανίδης) ο Γ.Χατζηιωαννίδης ''τρίβει'' τα χέρια του καθώς είδε όλα όσα περίμενε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού (τακτική, δύναμη, φυσική κατάσταση) και στην αγωνιστική πειθαρχία στην οποία ποντάρει πάρα πολλά.

 

Δείγμα θετικό λοιπόν για την Αναγέννηση Πλαγιάς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και έπεται συνέχεια.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply