Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΌΨΙΜΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Από το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Χ. Α. εκδόθηκε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου:  

Στις 3 Απριλίου 2018 η Χ. Α. είχε καταθέσει στην Βουλή των Ελλήνων την Πρόταση Νόμου με τίτλο «Άμυνα εντός Οικιακού Ασύλου».

Εάν υπήρχε σοβαρό κράτος του οποίου κύριο μέλημα θα ήταν η προστασία του ελληνικού λαού, αυτή η Πρόταση Νόμου θα αποτελούσε σήμερα Νόμο του κράτους. Ενδεχομένως να είχαν σωθεί πολλές ζωές, μεταξύ των οποίων ίσως και της άτυχης μητέρας η οποία δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά. Η μικροπολιτική οπτική και η εχθρότητα όμως του «συνταγματικού τόξου» απέναντι στους Έλληνες εθνικιστές και την Χ. Α. δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο. Σήμερα λοιπόν όψιμα εκδηλώνονται σχετικές προτάσεις από κοινοβουλευτικά πολιτικά μορφώματα.

Τα ίδια ισχύουν και για την Πρόταση Νόμου την οποία είχαμε καταθέσει στις 24 Μαρτίου 2016 με τίτλο «Πάταξη της Λαθρομετανάστευσης».

Η εμπάθεια και η μισαλλοδοξία του «κόμματος των κομμάτων» όμως δυστυχώς εξακολουθεί να στοιχίζει ζωές αθώων Ελλήνων και Ελληνίδων.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply