Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΠΙΣΤΟΛΗ-«ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ Τ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΕ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Σκληρή αλλά και αποκαλυπτική η επιστολή του τέως στελέχους της ΝΔ και πρώην υπουργού Νίκου Νικολόπουλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα πανάκριβα εξοπλιστικά, τις μίζες για τα Μιράζ, τη διαφθορά και για Λιγνάδη - βιασμούς μαθητών.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Kυριάκο,

Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά και για σένα

και την παρέα με την οποία κυβερνάς.

Σε προσωπικό επίπεδο,όπως γνωρίζεις δεν έχουμε πρόβλημα.

Τα προβλήματα-και είναι πάμπολλα- ξεκινούν στο πολιτικό-κυβερνητικό επίπεδο. Για τον κόσμο είναι πάμπολλα και αναπάντεχα στη μεγάλη πλειοψηφία.

Εγώ σε ήξερα και δεν σε πίστεψα ούτε στιγμή.

Σε είχα ικανό να κάνεις τα πάντα να απολαμβάνει την ελευθερία που απολαμβάνει  ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας και τίποτα για τον σιδηροδέσμιο επί 14 μήνες ελληνικό λαό.

Μια κανονική κυβέρνηση θα είχε εμβολιάσει ήδη την συντριπτική πλειοψηφία.

Συχνά και αδιαλείπτως μας λες «Σας κοιτάζω στα μάτια και μιλάω την γλώσσα της αλήθειας.»κοιτώντας την κάμερα με το χαρακτηριστικό του βλέμμα.

Με αυτή την γλώσσα σου της αλήθειας λοιπόν, περιχαρής και καμαρωτός μας είπες την 1η Μαΐου ότι πάνω από 3.000.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί με μία ή δύο δόσεις του εμβολίου.

Όμως, τα Ellinika Hoaxes, αυτοί δηλαδή που ελέγχουν τις ψευδείς ειδήσεις λένε : “…επομένως ο ισχυρισμός ότι περισσότεροι από 3.000.000 πολίτες έχουν κάνει την πρώτη ή και τη δεύτερη δόση εμβολίου δεν είναι αληθής καθότι ο αριθμός των εμβολιασμένων πολιτών την πρώτη Μαΐου του 2021, ανερχόταν σε 2.170.847. Ως εκ τούτου, ο υπό εξέταση ισχυρισμός είναι αναληθής και καταρρίπτεται“.

Κυριακο ξέρω την απάντηση σου … «Ένα εκατομμύριο πάνω, ένα κάτω δεν είναι και σπουδαίο, ούτε και η αλήθεια παθαίνει τίποτα με ένα ψεματάκι.»

Αρκεί να ακούγεται όμορφα.

Άλλωστε δεν είναι και το πρώτο καθώς επίσης μιλάμε για την τετιμένη χώρα των φαρμακευτικών εταιρειών. Δηλαδή των εταιρειών που με τις πολιτικές υπογραφές κατέστησαν την Ελλάδα επί δεκαετίες κέντρο και αρχή κάθε παραγωγής και τιμολόγησης φαρμάκων.

Αυτό των φαρμάκων που αγοράζουν τα κρατικά νοσοκομεία με 550 και 1000 ευρώ ευρώ και η αξία τους ήταν και είναι 50 ευρώ.

Βέβαια πάλιν θα μου πεις: Αλλιώς πως θα βγουν οι μίζες και θα γίνουν κράτος εν κράτει και θα ποτίζουν το δένδρο της οικογενειοκρατίας δεκαετίες τώρα.

Κυριακο είσαι υπεύθυνος με την κουστωδία σου για το χάλι και τον πάτο που πιάσαμε στο ποσοστό εμβολιασμού. Τις επιπτώσεις τις ξέρεις.Μέγα ποσοστό καταστημάτων (στο Βόλο το 50%) δεν ξανανοίγουν γιατί τους σφράγισες την επαγγελματική ταφόπλακα μετά της κουστωδίας σου, όπως άκουσες και τον ακροτελεύτιο στίχο του 12ου Ευαγγελίου της Μεγάλης Πέμπτης. Αν δεν το άκουσες ας καθόσουν να το ακούσεις. Δεν κάνεις και τίποτα σπουδαίο και στο γραφείο .

Η επιστολή μου σήμερα θα είναι μακριά. Και γιατί τα προβλήματα είναι συσβάστακτα και κάποιος πρέπει να τα πει δημόσια για να μην έχει το άλλοθι  και γιατί δεν κάνεις και τίποτα σπουδαίο, ώστε να μην σε διακόψω.

Κυριάκο φαντάζομαι να σου είπαν  «ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ» πως το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.  Στην Ελλάδα Μητσοτακη του Γ’ βασιλεύει η εξαπάτηση των πολιτών από την παρδαλή  κυβέρνηση σου,με την βοήθεια βεβαίως των «πετσωμένων» ΜΜΕ,  για τα μελλοντικά οικονομικά στοιχεία.Είναι δεδομένο δυστυχώς ότι στα δύο τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει υποστεί μία ασύλληπτη οικονομική καταστροφή. Μία οικονομική καταστροφή η οποία συγκαλύπτεται ακόμα και τώρα από τις κυβερνητικές εξαγγελίες που με συνεχείς αναμορφώσεις των οικονομικών στοιχείων προσπαθούν να εμφανίσουν μειωμένο το έλλειμμα.

Τώρα βρισκόμαστε στην φάση άρσης των περιοριστικών μέτρων του πολύμηνου lockdown. Αυτό σημαίνει το τέλος της επιδοματικής πολιτικής.Η κυβέρνηση σου δημιούργησε τον οικονομικό τυφώνα και τώρα μας πετάει στο πέλαγος να κολυμπήσουμε μόνοι μας.

Έχουμε όμως και βαρίδια. Έχουμε φορτωθεί με τα χρέη της καραντίνας και υπάρχουν και τα προηγούμενα που είχαν παγώσει.

Η αναστολή πληρωμών τελειώνει σε λίγο. Τελειώνει και η περίοδος χάριτος του Πτωχευτικού Νόμου.

Δεν άνοιξαν όλες οι επιχειρήσεις τις τελευταίες ημέρες. Πολλές παρέμειναν κλειστές και δυστυχώς πολλές θα κλείσουν οριστικά το επόμενο διάστημα.

Δεν επανήλθαν για δουλειά όλοι οι εργαζόμενοι, πολλοί δεν έχουν πια δουλειά και περισσότεροι δυστυχώς δεν θα έχουν σε λίγο καιρό.

Πλαίσιο προστασίας της εργασίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν υπάρχει.

Τα πολυδιαφημισμένα δις του Ταμείου Ανάκαμψης προορίζονται για πολύ λίγους. Ελάχιστοι θα τα γευθούν. Όλοι οι υπόλοιποι θα «βλέπουμε τα τραίνα να περνούν».

Εκείνο που θα εισπράξουμε θα είναι όμορφα λόγια, μεγαλεπήβολα σχέδια τα οποία δεν μας συμπεριλαμβάνουν, υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις, ανέχεια και φτώχεια και μαγικές εικόνες που θα προβάλουν τα ΜΜΕ προσπαθώντας να μας πείσουν ότι η πραγματικότητα είναι άλλη από αυτή που ζούμε.

Συνεχιζουμε λοιπόν:

1.ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ-ΜΙΖΕΣ

Με συγχωρείς δε με συγχωρείς βάζω αυτό τον υπότιτλο γιατί δεν ξέρω καμία απολύτως προμήθεια εξοπλιστικών στην Ελλάδα,χωρίς μίζες.Και αφήνω το γεγονός ότι εθεάθησαν κοντά στα αρμόδια γραφεία χειρισμού των εξοπλιστικών γνωστά απο το παρελθόν πρόσωπα δικογραφιών με μίζες..

Σύμφωνα με όσα η κυβέρνησή σου έχει διαρρεύσει στον φιλικό σας Τύπο, η Ελλάδα σκοπεύει να προμηθευτεί συνολικά 24 Rafale με το κόστος που θα φθάσει τελικά τα 3,3 δις. Μόνο που τα 12 από αυτά θα είναι μεταχειρισμένα και όπως έχει γράψει το Militaire.gr σε κάποια από τα έξι καινούργια έχουμε δεχτεί να τοποθετηθούν μεταχειρισμένα εξαρτήματα! Μιλάμε για το απόλυτο ξεστοκάρισμα, την ώρα που η Αίγυπτος θα προμηθευθεί αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, του κουτιού και μάλιστα 30 τέτοια “κομμάτια”.

Το Reuters που επιβεβαιώνει την πληροφορία, Κυριάκο,αναφέρει ότι επίκειραι η ανακοίνωση της τελικής συμφωνίας.

Αλλά η πληροφορία συνοδεύεται και με απίστευτα νούμερα.

Η Αιγυπτος αγόρασε τα 30 αεροσκάφη προς 3.95 δις ευρώ.

Δηλαδή τα αγόρασε προς  περίπου 133 εκατομμύρια ευρώ το ένα.

Η Ελλάδα αγοράζει 24 αεροσκάφη προς 3,3 δις,άρα τα αγοράζει προς 138 εκατομ το ένα. δηλαδή 5 εκατομμύρια το “κομμάτι” παραπάνω και 24 επι 5 κάνει 120 εκατομμύρια πιο ακριβά.   Όμως η Ελλάδα αγοράζει τα μισά (12) μεταχειρισμένα.  Δηλαδή στην καλύτερη περίπτωση θα έπρεπε να τα αγοράσει με τα μισά λεφτά το καθένα.                                            Αρα τα 12 θα έπρεπε να τα αγοράσει  προς 138 εκατομμύρια δια δύο(2) επί 12 ίσον 960 εκατομμύρια.Όμως με την ανακοινωθείσα τιμή τα 12 τα αγοράζει προς 1,75 δις ευρώ περίπου.

Είναι η ίδια εταιρεία που το 1986-87 πούλησε την Ελλάδα τα Μιράζ.

Τότε ο Κώστας Μητσοτάκης καλούσε στη Ρηγίλλης δημοσιογράφους(Ρίζο,Τράγκα, Κύρτσο,Ντάσκα,Καρατζαφέρη κ.α.) και τους εξηγούσε πως από την εταιρεία το ΠΑΣΟΚ των Ανδρέα και Λούβαρη τσέπωσε τεράστιες μίζες και τους έλεγε:

“Η εταιρεία καλά κάνει και πουλάει με στόχο το κέρδος.Εσείς να καταγγείλετε αυτούς που πήραν μίζες χρεώνοντας περισσότερο το Ελληνικό Δημόσιο. Δείτε το φαξ με τον αντιπρόσωπο , ψάξτε συγκριτικά στοιχεία σε άλλες χώρες και εύκολα βγάζετε μίζες θηριώδεις”.

Ετσι και με άλλα τέτοια παρόμοια φτάσαμε στο “βρόμικο 89”.

Η μήπως ήταν “καθαρό 89” Κυριάκο και είναι συκοφάντες αυτοί;

Διάβασε στο Ntaskaspress τι λέει ο Κώστας Λύκας,ανηψιός του Φλωράκη για το “βρόμικο 89”.

Λέει ότι ο Φλωράκης του είπε ότι “έχουμε στοιχεία ότι ο Ανδρέας τα πήρε και γιαυτό τον πάμε δικαστήριο”.

Οοοχι! Ο ανηψιός του Φλωράκη δεν τα είπε στον Ντάσκα.Τα έγραψε στον Αλαφούζο,στην αγαπημένη σου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και απο εκεί τα ψάρεψε ο Ντάσκας.

Τώρα τελευταία!

Φρέσκα κουλούρια….

Υστερα ψάξε γιατί ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου έχασε τη δίκη με τον Φαλσιανί εδω στην Ελλάδα.

Ο Φαλσιανί ενέπλεξε τη μαμά Μαργαρίτα του Ανδρέα σε εκείνο τον λογαριασμό του μισου και πλέον δις της λίστας Λαγκάρντ και σε εκβιασμό απο τον “σαλονικιό”Σαρκοζί και την Αγγελικούλα τη Μέρκελ.

Ο Γιωργάγκης τα πήρε (στο κρανίο) πήγε στα δικαστήρια και …έχασε!

Και αφού τα ψάξεις να μας δώσεις με το καλό απαντήσεις με το νι και με το σίγμα                 τι και πόσο αγοράζεις εσύ και τι και πόσο(φτηνότερα) αγοράζει η Αιγυπτος και άλλοι…

Αν δεν απαντήσεις με το καλό,θα ζητήσουμε απο τον Εισαγγελέα να σε υποχρεώσει να απαντήσεις.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αν θυμάσαι ήσουν υπουργός Μεταρρύθμισης το 2013-14 και μας είχες βεβαιώσει ότι με το σύστημα διαφάνειας που επέβαλες στο Δημόσιο δεν θα υπάρχει εικονική και πλαστή πραγματικότητα,ούτε εικονικά και πλαστά πτυχία και τα ρέστα όλα πλήρης διαφάνεια παντού.

Μετά 7-8 χρόνια εκ των οποίων τα δυο κυβερνάς του λόγου σου η ΑΑΔΕ ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε  33 υποθέσεις έκδοσης και λήψης εικονικών τιμολογίων συνολικής αξίας 261 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για εταιρείες παροχής υπηρεσιών φύλαξης, διαφημιστικές, εμπορίας ηλεκτρονικών υπολογιστών, τεχνικές, υποκαταστήματα ξένων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, οι οποίες βρίσκονται στη νέα λίστα φοροδιαφυγής, που εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής, μέσω ειδικών και στοχευμένων ελέγχων και ερευνών, που πραγματοποίησαν για τις χρήσεις 2014- 2019.

Αναφέρει τις επιχειρήσεις και παραδειγματικά σου θυμίζω τις δυο πρώτες:

-Ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών φύλαξης στην Αθήνα, κατά τις χρήσεις 2014- 2017 εξέδωσε 4.273 εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 41.924.000 ευρώ και έλαβε 255 εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 26.670.000 ευρώ.

-Ατομική επιχείρηση υπηρεσιών φύλαξης στην Κεντρική Μακεδονία, κατά τις χρήσεις 2014- 2017 έλαβε 222 εικονικά φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας 9.364.000 ευρώ.

Πως βρέθηκαν αυτά Κυριάκο μετά 7-8 χρόνια αφού εσύ τα είχες καταργήσει όλα και είχες επιβάλει παντού διαφάνεια;

Μας δούλευες και έλεγες και καμιά μ…κία να περνάει η ώρα;

Όπως τότε που έγραψες ότι δεν θα πας να ψηφίσεις Παυλόπουλο γιατί δεν πολέμησε το πελατειακό κράτος;

Έγραψα Παυλόπουλο και θυμήθηκα το…προεδρικό Μέγαρο.Και θυμήθηκα τι διάβασα (Ntaskaspress 3/5) για τον αγαπημένο θαμώνα των εξουσιών σου.

Τον Δημ.Λιγνάδη.

Αυτόν που μια τον έβρισκες μια δίπλα στη Μενδώνη, μία διπλά σε σένα,μία μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο με την «προοδευτικιά αριστερή» κυρία Αικατ. Σακελλαροπουλου.

Τώρα είναι (αν τον ψάχνεις…) στις φυλακές Τρίπολης.

Εφριξα με τον τρόπο που σύστησε ο ίδιος τον εαυτό του και σε χρόνο ανύποπτο για σένα,δηλαδή το 2013 και σε χρόνο,πολύ ύποπτο για σένα.

Παραμονές εκλογών του 2019.

Ελεγε ότι πρέπει να ερωτοτροπείς εν είδει βιασμού(σ.σ.!!!) με το μαθητή σου,

ότι έχει σκοτεινή πλευρά,

ότι είναι σκ…παιδο και παλιάνθρωπος.

Διάβασε το και θα φρίξεις.

Για να σε διευκολύνω σου παραθέτω αποσπάσματα απο την Λιγναδιάδα:

1.” Λιγνάδης:Να χαϊδέψουμε τους νέους,αλλά πως;”

“…Ηρθε μετά ο ΠΑΣΟΚάνθρωπος, που είπε ότι μπορείς στο μέτωπο να γράψεις σοσιαλιστής αλλά από τον λαιμό και κάτω θα λειτουργείς ως ο πρώην βλάχος που τώρα πίνει ουίσκι κι έχει μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά.   Η άλλη όχθη ήταν ένα ΚΚΕ – που τι να πει;”…

Και συμπλήρωσε επιτιθέμενος στον τότε για για 25 ημέρες ακόμα πρωθυπουργό Αλ.Τσίπρα:

«Κάποιος πρέπει να πείσει τον Ελληνα ότι μπορεί να πάει ψηλότερα ως συλλογικότητα, να αποκτήσει κοινωνική και εθνική συνείδηση». – Η σημερινή κυβέρνηση, κατά της αριστείας με τη γενική έννοια του όρου, αποτελεί άραγε και ένα άλλοθι για τη μη πρόοδο του μέσου Ελληνα; Ο Τσίπρας είναι η συνισταμένη ενός λαού, η εικόνα του. Μπορεί να μη συμφωνώ με την πολιτική του, αλλά ο ίδιος είναι το άθροισμα ενός ολόκληρου λαού που μόλις περιέγραψα. Αυτός ο λαός, επειδή δεν πείστηκε, λόγω του αποκλεισμού του από την ιστορία και τις διάφορες ήττες που έφαγε, ότι κάτι σοβαρά δεν πάει καλά. Δεν βγήκε κάποιος να του πει ότι δεν πρέπει να ψηφίζει αυτό που είναι, αλλά αυτό που θέλει να γίνει κι έτσι εκείνος πάει και ψηφίζει τον καθρέφτη του. Συγγνώμη για τη σκληρότητα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Η ιστορία της Ελλάδας είναι μια ιστορία γεμάτη παθογένειες, πρέπει ο κόσμος να τη μάθει για να καταλάβει τι του γίνεται. »Μόνο έτσι θα καταλάβει γιατί οι νέοι σε ποσοστό 17,50% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και ένα 20% είναι στις μολότοφ και τον μπάφο. Δεν τα έμαθε κανείς αυτά τα παιδιά να διαβάζουν, τα έμαθε μόνο πώς να βγάζουν 1.500 ευρώ τον μήνα, όχι πώς θα καλλιεργηθούν. Μα η τεχνολογία είναι μέσον, δεν είναι σκοπός. Αν η 4η τεχνολογική επανάσταση με διευκολύνει να εκτυπώνω καλάσνικοφ σε 3D, δεν μου λέει κάτι. Η τρίτη αιτία ήταν ότι εμείς θέλαμε να χαϊδέψουμε τους νέους, για να μην βγούμε από το παιχνίδι. Ναι, τόπο στα νιάτα, αλλά τι είναι νιάτο;”

2 “Δ.Λιγνάδης: Για να είναι σωστός ο δάσκαλος, χρειάζεται να αισθάνεται ότι είναι εφήμερος κι ότι κάποιοι άλλοι θα έρθουν ύστερα από αυτόν. Επομένως, οφείλει ακόμη και εν είδει βιασμού να ερωτοτροπήσει με τον μαθητή του (με τη μεταφορική έννοια) προκειμένου να γονιμοποιηθεί το ωάριο…”

Αλλα δεν σου συνιστώ να το διαβάσεις μόνο για να φρίξεις.

Θα ήθελα να απαντήσεις αν εσύ αυτά τα είχες διαβάσει.     Να ρωτήσεις στη συνέχεια το περιβάλλον σου αν τα είχε διαβάσει και αυτό έχει σημασία.  Γιατί μου μυρίζει μεθόδευση εκείνο το κρεσέντο  Λιγνάδη προεκλογικά εναντίον Τσίπρα,Καραμανλή και οι ανοιχτές σου αγκαλίτσες  γιαυτόν ,αμέσως μετά τις εκλογές…

Σου συνιστώ επίσης να διαβάσεις τους μύδρους ξένων θεσμών εναντίον της Ελλάδας για το κυνηγητό στους δημοσιογράφους επι των ημερών σου και να μου απαντήσεις:

Πως κατάφερε η Αστυνομία   και έδωσε τέτοια φρουρά στον αγαπημένο του ΚΙΝΑΛ, σημερινό κάτοικο Κορυδαλλού όταν άφησε έκθετους σε επιθέσεις και σκευωρίες δημοσιογράφους με πολυετείς αγώνες κατά της διαπλοκής   και των κυκλωμάτων,            όπως ο Βαξεβάνης, ο Τράγκας κ.α.;

Είπες εσύ στην Αστυνομία ότι είναι δικά σου παιδιά ο Βαξεβάνης και ο Τράγκας και δεν χρειάζονται μέτρα ασφαλείας γιατι τα προσέχεις εσύ και τους συνέστησες να προσέχουν τους μη δικους σου,όπως αυτός ο αγαπημένος του ΚΙΝΑΛ και κάμποσοι ακόμα;

Απάντησέ μου σε παρακαλώ πριν χαθείς στους… Μαιάνδρους των σκέψεών σου.






https://www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply