Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ. - “ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ” Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΔΕΝΔΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν έχουν περάσει παρά μόνον λίγες ημέρες από το περίφημο “χαστούκι” του Δένδια και της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Τουρκία και αποδεικνύεται ότι η προπαγάνδα των πληρωμένων ΜΜΕ του Συστήματος ήταν και είναι ένα μεγάλο ψέμα.

 

Ο Τούρκος υφυπουργός μετά την προκλητική επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, όπου βεβαίως πέρασε το κατώφλι του Μουσείου του σφαγέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ, προέβη σε προκλητικές δηλώσεις μιλώντας μέσα στην συμπρωτεύουσα για τουρκική μειονότητα στην Θράκη μας. Και αντί μετά από αυτό να δοθεί η εντολή από την κυβέρνηση των Αθηνών να επιστρέψει στην Τουρκία, του έδωσαν την άδεια να περιοδεύσει θριαμβευτικά στην Θράκη όπου θα τον υποδεχθούν με τουρκικές σημαίες και τουρκικά εμβατήρια. Αυτή είναι η “εθνική” πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αυτοί είναι οι ψευτοτουρκοφάγοι της Ν.Δ. Την ίδια ώρα οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο και η κυβέρνηση των Νενέκων σιωπά. Όπως σιωπούν και οι νεομπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως και οι “πατριώτες” συκοφάντες της Χρυσής Αυγής. Καμία διαμαρτυρία ενάντια στην πρόκληση χωρίς Χρυσή Αυγή δεν γίνεται τίποτε…

 

Μίλησα στην προεκλογική περίοδο του 2019 για τις “Πρέσπες” του Αιγαίου που έρχονται και που θα τις φέρει η κυβέρνηση των φιλελεύθερων εθνομηδενιστών μαζί με τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν που κατέχουν υπουργικές θέσεις. Δυστυχώς δικαιώθηκα. Ελπίζω οι Έλληνες που έπεσαν θύματα της απάτης της Ν.Δ. και της προπαγάνδας εναντίον μου επιτέλους να ξυπνήσουν. Είναι ώρα για αντίσταση εθνική με την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων που συνεχίζει να μάχεται για Πατρίδα και Πίστη ακόμη και μέσα από τα κελιά των φυλακών.



Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ 2021 

στις Μαΐου 05, 2021


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply