Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Γράφει πολιτικός που τον φοβούνται οι Ανθέλληνες.

 Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών, σήμερα Τετάρτη 5 Μαΐου 2021, επισκεπτόμενος τη Θεσσαλονίκη περιηγήθηκε σε διάφορους χώρους της πόλης, με ύφος αξιωματούχου ο οποίος επιθεωρεί την επικράτεια του κράτους του. Προέβη και σε δηλώσεις σχετικά με τουρκική κοινότητα, μειονότητα, περιορισμούς, πιέσεις, καταπιέσεις και διάφορα άλλα και κατόπιν αναχώρησε για την Θράκη συνεχίζοντας την επιθεώρηση των εδαφών.

Η Νέα Δημοκρατία και ο πολέμιος του νατιβισμού Κυριάκος Μητσοτάκης βεβαίως ασχολούνται με πιο σοβαρά εθνικά ζητήματα, όπως για παράδειγμα με την διατήρηση ή μη του sms μετακίνησης. Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να ασχοληθούν και με τίποτα άλλο. Ολοκλήρωσαν την προδοσία της Μακεδονίας, παραδίδουν το Αιγαίο Πέλαγος στους Τούρκους, έπεται και η Θράκη, η οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων έχει εν πολλοίς συντελεσθεί, ο εποικισμός και η εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδας υλοποιείται ταχέως και ο δημογραφικός θάνατος του ελληνικού έθνους είναι πλέον ορατός.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply