Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΣΤΕ; ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ Ή ΤΗΝ ΡΟΖΟΥΛΙ ΤΩΝ ΓΚΕΪ ΚΑΙ ΛΟΑΤΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 

Δεν πίστευα ποτέ ότι η Νέα Δημοκρατία θα έφθανε σε αυτό το χάλι. Δεν πίστευα ποτέ πως τα πρότυπα της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν οι κάθε είδους ψυχανώμαλοι, ψυχασθενείς με προβλήματα  ψυχικής και σεξουαλικής υγείας.

Πολλές φορές ακούμε την φράση: «αυτός μου φέρθηκε πούστικα»  που σημαίνει ότι τους φέρθηκε άνανδρα, του την έφερε από πίσω κ.λ.π.  Σήμερα όταν ξέρεις ότι σε Κυβερνάν άνθρωποι που σου φέρνονται «πούστικα», άνανδρα, χωρίς ήθος, χωρίς κανόνες, χωρίς νόμους, χωρίς ντροπή, άνθρωποι που σε παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο, άνθρωποι που λεηλατούν και ληστεύουν και βρίσκονται στο απυρόβλητο, τότε ή είσαι και εσύ σαν αυτούς «πούστης» και απολαμβάνεις τα επίχειρα της πουστιάς τους ή  δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος!

Σήμερα έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ της γαλάζιας, Κανονικής και γνήσιας Νέας Δημοκρατίας με τον πυρσό, που δεν εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο και αυτής της ροζ και πολύχρωμης Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη!

Εμείς περιμένουμε να καταλάβουν το λάθος τους και όταν συντάσσουν καταστατικό του κόμματος να το τηρούν και όχι να το γράφουν στον πισινό τους.  

Τώρα επιλέγουμε γαλάζια Νέα Δημοκρατία ή ροζουλί με σημαία των γκέϊ και ΛΟΑΤΚΙ.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply