Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΤ. ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΤΗΣ 9ΗΣΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στ. Καλαφάτης: Οι αποζημιώσεις των αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό της 9ης Απριλίου θα είναι δίκαιες και άμεσες

«Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε εμπράκτως ότι στηρίζει τον ΕΛΓΑ, καθώς ήταν η μόνη που ενίσχυσε τον οργανισμό με την απόδοση του 20% των εισφορών, όπως ορίζεται από τον ιδρυτικό νόμο. Έτσι θα πράξει και τώρα, ώστε οι αποζημιώσεις των αγροτών από περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι επλήγησαν από τον παγετό της 9ης Απριλίου, να είναι δίκαιες και να αποδοθούν άμεσα», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα, στο Διοικητήριο, με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Νίκο Δούκα.

 

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για το μέγεθος της καταστροφής και υπογράμμισε την πρόθεση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για άμεσες εκτιμήσεις των ζημιών, που θα γίνουν στην περίοδο συλλογής, ώστε να μειωθεί σημαντικά ο χρόνος απόδοσης των αποζημιώσεων.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply