Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΪΟΥ - ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Μετά το άνοιγμα της εστίασης, ακολουθεί η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα θα γυρίσουν και πάλι στα θρανία και οι υπόλοιπες σχολικές βαθμίδες. 

Ήδη οι μαθητές των Λυκείων έχουν επιστρέψει στα θρανία τους, με τα self tests να αποτελούν «όπλο» για την επιστροφή όλων των μαθητών, όλων των βαθμίδων πίσω στις τάξεις τους.

«Τα self-test είναι ένα πολύτιμο εργαλείο το οποίο δρα προληπτικά. Μας βοηθά να εντοπίζουμε πιο νωρίς φορείς του ιού που τις περισσότερες φορές είναι ασυμπτωματικοί», είχε δηλώσει προ ημερών σε συνέντευξή της η υπ. Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Σημειώνεται ότι το άνοιγμα το σχολείων αποτελούσε βασική προτεραιότητα για το κυβερνητικό επιτελείο, με τους ειδικούς να έχουν ανάψει το πράσινο φως στην ηγεσία του υπ. Παιδείας για δια ζώσης επαναλειτουργία των σχολείων από την προσεχή Δευτέρα, 10 Μαΐου, με self test.

Γυμνάσια, δημοτικά και νηπιαγωγεία θα ανοίξουν ξανά για να υποδεχθούν τους μαθητές, με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων. Εντωμεταξύ το υπουργείο Παιδείας, έχει ανακοινώσει ότι θα παραταθεί το σχολικό έτος. Βάσει τη συγκεκριμένης απόφασης το έτος παρατείνεται:

·        Έως την Παρασκευή 25 Ιουνίου για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά

·        Έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου για τα Γυμνάσια και Λύκεια

Ξεκινά η διάθεσή των self test για τα σχολεία

Την ίδια ώρα, διευκρινίσεις για τα self tests που θα χρησιμοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα (10 έως και 16 Μαΐου) έδωσαν πηγές από το υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας ότι θα διατίθενται από σήμερα έως το Σάββατο (8/5) από τα φαρμακεία, μόνο σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και διοικητικό προσωπικό πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και φοιτητών που κάνουν πρακτική άσκηση.

Διαθέσιμο από τη Δευτέρα 10 Μαΐου θα είναι το δεύτερο τεστ μαθητών και εκπαιδευτικών για την επόμενη εβδομάδα.
 











https://www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply