Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΧΡ ΣΥΝΑΝΕΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΟ FB 8 1 21 (ΒΙΝΤΕΟ + ΚΕΙΜΕΝΟ + ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση








Προεδρεύοντα μηνά, δεν ξέρω αν ο λόγος που ανέβασες αυτήν την συκοφαντική ανάρτηση προέρχεται επειδή βλέπεις να χάνεις το έδαφος από τα πόδια σου τόσον εσύ όσο και το αφεντικό σου, ή παίζεις το τελευταίο σου χαρτί μπάς και περισώσεις «το λίπος» σου.

Γράφεις στην ανάρτησή σου στο FB ότι ο πρώην γραμματέας και μέλος της ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ . Συνάνεφης  ζήτησε από τον εν λόγω κύριο να την κατεβάσει διότι τα όσα ανέφερε εις βάρος του προεδρεύοντος της ΔΕΕΠ  Ν. Κιλκίς είναι στην σφαίρα της αρρωστημένης φαντασίας του. Ο Συνάνεφης συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ παρουσία του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Χατζόπουλου και με τον πρόεδρο της ΔΔΕΠ Μηνά Παπαδόπουλο και μας ενημέρωσε………..ότι όσα επικαλείται ο κ. Κυριακίδης είναι ψευδέστατα και παρά την προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί του, κρύβεται και δεν απαντά έχοντας ως μοναδικό στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα στην κομματική μας οργάνωση.

Πρώτον λες ψέματα ότι δεν μιλήσαμε τηλεφωνικά με τον κ. Συνάνεφη αφού την πρώτη φορά που με πήρε τηλέφωνο μιλούσα με άλλο πρόσωπο και τα τηλέφωνα δεν δείχνουν ότι είναι κατειλημμένο.  Μετά από λίγη ώρα με ξαναπήρε και μιλήσαμε δώδεκα λεπτά. Αυτό φαίνεται και από τον παροχο τηλεφωνίας.

Δεύτερο ο κ. Συνάνεφης τόσο σε μένα, όσο και στον κ. Σκαντζούρη είπε σήμερα, επί λέξει: «εγώ δεν είπα τίποτε τέτοιο ότι είναι της αρρωστημένης φαντασίας του κ. Κυριακίδη και δεύτερο δεν χρησιμοποιώ τέτοια κοσμητικά επίθετα. Όλα όσα γράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος είναι της δικής του εμπνεύσεως και φαντασίας.  Εγώ τους πήγα την τηλεόραση που είχαμε στο προηγούμενο γραφείο την οποία μας την έκανε δώρο ο κ. Γεωργαντας και δώσαμε ραντεβού να την παραδώσω και φυσικά βγήκαμε και φωτογραφίες για τις οποίες επέμενε τόσο πολύ που χρονιάρες ημέρες δεν ήθελα να του δείξω την απέχθειά μου για τα όσα είπε και έκανε για μένα.

Τρίτο, εγώ ο Θ. Κυριακίδης,  δεν έγραψα τίποτε χωρίς την συγκατάθεση του κ. Συνάνεφη, διότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, στην απογευματινή εκείνη συζήτηση μας, μου ζήτησε να το δημοσιοποιήσω, αλλά του απάντησα αυτό θα γίνει μετά το δωδεκαήμερο των εορτών, διότι δεν θέλω προσωπικές επιθέσεις. Μπροστά σε αυτήν την τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με ανοιχτή ακρόαση, βρίσκονταν τρία αιρετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αδιάψευστοι μάρτυρες!

Ο λόγος για τον οποίον πάντοτε μιλάω στο τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση, είναι η μειωμένη αίσθηση ακοής. Προ έτους το ακουόραμα που έχω και το οποίο θα προσκομίσω στο δικαστήριο, δείχνει την αδυναμία ακοής μου. Αυτό δεν γίνεται όταν είναι θέματα αποκλειστικά προσωπικά λόγω προσωπικών δεδομένων. Έτσι αυτοί που βρίσκονταν μπροστά στην τηλεφωνική επικοινωνία άκουσαν όλη την στιχομυθία και επίσης και την προτροπή να το δημοσιεύσω, γράφοντας «με έχει για τόσο βλάκα να έχω φίλο τον Μηνά;

Μάλιστα μου υπενθύμισε και είπε: «είναι δυνατόν να έχω σχέσεις με αυτό το κόμμα όσο είναι ο Μηνάς;»  όσο αυτοί με γράφουνε στ’ @@ιδια τους;  Τι  άλλο θα κάνω, θα τους κάνω και πεολειχία;  Με βλέπεις για τέτοιον άνθρωπο;

Και πάλι τονίζω, δεν θα τα έγραφα αυτά εάν μπροστά στην τηλεφωνική  επικοινωνία δεν ήταν τρία αιρετά στελέχη της Ν.Δ. τα οποία είναι και μάρτυρες της προτροπής για δημοσίευση τα όσα συζητήσαμε!

Κύριε Μηνά, πρέπει να σας πω ότι ο κ. Συνάνεφης τα αρνείται όλα όσα γράφετε και λέει πως ποτέ δε είπε τέτοια λόγια, τόσο σε εμένα όσο και στον κ. Σκαντζούρη. 

Εξ’ άλλου ότι άλλο δημοσιεύσαμε για την διάλυση της ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ που έγινε μετά από πολεμική ενός έτους από εσάς τον ίδιο κ. Μηνά, γι’ αυτό και του έστειλες στον Συνάνεφη το μήνυμα,  ότι τον γράφετε στα μέζεα σας, είναι λόγια του κ. Συνάνεφη και του Δ. Σκαντζούρη. Πρέπει να αποδίξει ο κ. Συνάνεφης ότι ο κ. Σκαντζούρης έλεγε ψέματα.

 

 

ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΓΟΣ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Και μη ξεχνάς, μέσα φεβρουαρίου έχεις δικαστήριο πάλι για συκοφαντική δυσφήμιση και οι μάρτυρες δεν πρόκειται να σε καλύψουν. Εκτός εάν περάσουν αυτά που κάνατε και σε εμένα.

Επόμενο ραντεβού ……………θα το πληροφορηθείς πολύ σύντομα.

 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΩΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ










 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply