Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΤΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΩΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΩΝΙΔΗΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση







Παρακολούθησα χθες, με μεγάλη προσοχή, τον κ. Κώστα Κιλτίδη

 στην ενημερωτική εκπομπή που κάνει κάθε Παρασκευή στην EURO TV 10 με 12 το βράδυ. Στο τρίτο μέρος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Κιλκίς. Μεταξύ των άλλων, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο κ. Κ. Κιλτίδης, είπε για τον Γιώργο Γεωργαντά, «παριστάνει τον Βουλευτή στο Κιλκίς».


Κύριε Κιλτίδη, εμείς έχουμε διαφορετική άποψη από εσάς! Νομίζουμε έκανε δύο πολύ σημαντικά έργα. Πρώτο, μεγαλώνει τον «ΝΕΟ ΟΙΚΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ» όπως βάφτισαν οι Πολυκαστρινοί τον οικισμό των  λαθρομεταναστών της Νέας Καβάλλας στο Πολύκαστρο

  Και δεύτερο από ότι διαβάσαμε σε τοπικό blog, θα λειτουργήσουν επί τέλους τα διόδια στον δρόμο καρμανιόλα, αυτό που παλαιότερα ο Γεωργαντάς έλεγε ότι είναι «έγκλημα να λειτουργήσουν διόδια σε έναν δρόμο που έχει χαρακτηριστικά επαρχιακού δρόμου».  Επειδή ο δρόμος έγινε επί Χούντας, σήμερα χρειάζεται να γίνουν επισκευές αποκαταστάσεις του φθαρμένου οδοστρώματος και άλλα  έργα ώστε να περιοριστούν οι θάνατοι και αφού θα πληρώνουν διόδια οι διερχόμενοι αυτοκινητηστές , ο θάνατος τους να είναι πιο «γλυκός».

Επειδή και για τα δύο μεγάλα έργα η αντίδραση του νυν Δημάρχου Παιονίας είναι τέτοια, δηλαδή είναι αρωγός στο τεράστιο έργο που προσφέρει ο Γεωργαντάς στους Παίονες, οι οποίοι δεν τον ψηφίσανε ώστε να είναι πρώτος και στην Παιονία στις εκλογές του 2019 απεφάσισε να τους κάνει αυτά τα δύο δώρα.  Έτσι φρονούμε και πιστεύουμε πως μπορεί να δούμε τον κ. Σιωνίδη στο ερχόμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, όποτε κι αν γίνουν οι επόμενες εκλογές,  ώστε να τον επιβραυεύσουν γιά την ανεκτίμητη προσφορά του στους λαθροιλαμιστές και φυσικά να προωθήσει τα συμφέροντα τους και το μεγάλωμα του οικισμού ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ στην Νέα Καβάλλα.

Δείτε το βίντεο πατώντας στο παρακάτω ling.

https://www.youtube.com/watch?v=qtCYsGWbc-o&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply