Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Θύμα του φονικού κορονοϊού έπεσε ο πλέον αγαπητός Δημοτικός Υπάλληλος του Δήμου Παιονίας Ιωάννης Μασμανίδης, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Δράμας σήμερα  το πρωί 13 Δεκεμβρίου 20, σε ηλικία 67 ετών.

Στο άκουσμα της απώλειάς του όχι μόνον στο Δήμο Παιονίας αλλά και σε ολόκληρο το Κιλκίς, προκάλεσε θλίψη. Ήταν ο άνθρωπος που πάντα έδινε το εαυτό του στον συνάνθρωπό του χωρίς να φείδεται του χρόνο και του κόπου και πολλές φορές ακόμη και των χρημάτων. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τον γνώρισε ή να άκουσε για τον Γιάννη Μασμανίδη και να μη γέμισε από θλίψη, αφού όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια, τόσο σαν υπάλληλος όσο και σαν άνθρωπος.

Δεν έμεινε ποτέ ένας απλός πολίτης. Ήταν πάντοτε ενεργός σε κάθε δραστηριότητα τόσο του Πευκοδάσους όσο και ολόκληρου του Νομού.

Διετέλεσε γραμματέας και ανταποκριτής του ΟΓΑ στην τότε κοινότητα Πευκοδάσους. Διετέλεσε πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Πευκοδάσους «ΑΠΟΛΛΩΝ» και ήταν από τους πρώτους που «έστησε» ραδιοφωνικό σταθμό στο ν. Κιλκίς το «Ράδιο σύνορα».

Από μικρό παιδί έμαθε να αγαπάει τον άνθρωπο και την δουλειά του. Παντρεύτηκε και έκανε τρία αγόρια και αυτά αντάξια της φήμης και ενεργητικότητας του πατέρα τους.

Ο Γιάννης Μασμανίδης δεν «έφυγε», άφησε πίσω του τόσο έργο με τον δικό του βίο και πολιτεία, που θα μείνει η μνήμη και το έργο του  ανεξίτηλο στην μνήμη μας.

Καλό Παράδεισο και καλή Ανάσταση καλέ μου φίλε Γιάννη Μασμανίδη.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 10:30 στο Πευκόδασος.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply