Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ. ΠΟΓΕΛΗΣ: "ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ" ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Λυπούμαστε για την σπουδή με την οποίαν ενήργησε ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Κιλκίς κ. Ανέστης Πογέλης, δημοσιεύοντας φωτογραφίες των ασφαλτοστρώσεων τόσο μέσα στην πόλη του Κιλκίς όσο και σε διάφορους οικισμούς.
Και όλα αυτά έγιναν με τέτοια σπουδή που μας δημιουργείται η εντύπωση ότι ο κ. Πογέλης και ο Δήμος θέλησαν να προλάβουν το ρεπορτάζ της kilkiswebtv για αυτά τα έργα, αφού χθες το πρωί  5/5/20  τον ενημέρωσα ζητώντας του μάλιστα τους τίτλους των έργων, των οποίων όπως μας δήλωσε, δεν τους θυμόταν!
Λυπούμαστε  για την συμπεριφορά του  Αντιδημάρχου, που δηλώνοντας άγνοια και ότι πρέπει να πάει στο γραφείο για να τα δει τον φάκελο και  έτσι απέφυγε να μας ενημερώσει. Ευτυχώς  στραφήκαμε σε άλλη πηγή, τα στοιχεία τα οποία παραθέτουμε παρακάτω.  
Λυπούμαστε για την στάση του Αντιδημάρχου για την σημερινή εσπευσμένη δημοσίευση των φωτογραφιών, κάτι που δεν έκανε εδώ και δύο χρόνια, αλλά την επομένη της ενημέρωσής του ότι κάναμε το ρεπορτάζ.  Κρίμα στην Διοίκηση του Δήμου.
Και επειδή θα υπάρχει σίγουρα απάντηση – δικαιολογία, όπως συνηθίζεται να γίνεται από τους υπαίτιους τέτοιων «λαθών» ώστε να δείξουν ότι δεν το έκαναν εσκεμμένα,  σας δηλώνω πως δεν θα γίνει πιστευτή και θα την αγνοήσουμε.
Παρ’ όλα αυτά σας ενημερώνουμε πως, τα έργα που εκτελούνται σήμερα είναι έργα που δημοπρατήθηκαν επί Δημαρχίας του Δημήτρη Σισμανίδη.
Είναι δύο έργα του2018 και 2019 με αναδόχους των έργων και κατασκευαστές τους Αναστασιάδη προϋπολογισμού 920 000 ευρώ και του Μεσοχωρίτη προϋπολογισμού 1.780.000 ευρώ.
Μελέτες έργων προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ περίπου, που προγραμματίστηκαν, μελετήθηκαν  και δημοπρατήθηκαν επί Δημάρχου κ. Δημήτρη Σισμανίδη.
Το σύνολο των δύο έργων καλύπτουν δρόμους περίπου 15 χιλιομέτρων. Δεν σταματάνε εδώ οι ασφαλτοστρώσεις αφού θα προηγηθούν εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης που είναι από αμιαντοσωλήνες. Επίσης θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις και σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.
Περισσότερα στοιχεία δεν μας έδωσε κανένας! Είτε δεν γνώριζαν είτε δεν ήθελαν!
Είχαμε βιντεοσκοπήσει πολλούς δρόμους του Κιλκίς, αλλά αφού η Αντιδημαρχία έκρινε πως έπρεπε να μας προλάβει στην δημοσίευση, εμείς δεν θα προβούμε στην δημοσίευση των βίντεο, δίνοντας την ευκαιρία να δείξει το έργο του  ο κ. Αντιδήμαρχος, που δεν γνώριζε μέχρι χθες του Τίτλους των έργων!
Εκφράζουμε την λύπη μας!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply