Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





«ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ……………για να είσαι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ» 
Μετά το βίντεο διαβάστε τα σχόλια!




Επειδή,  όπως αναφέραμε σε προηγούμενό μας βίντεο, η συνολική πολιτική διαχείριση των γεγονότων που απασχόλησαν την Νέα Δημοκρατία κατά την διάρκεια της θητείας του στην Προεδρία της ΝΟΔΕ Κιλκίς ο κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, υπέπεσε σε σοβαρά σφάλματα που απέβησαν εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας και μερικά από αυτά βαρύνουν και τον σημερινό Υφυπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά, θεωρούμε απαραίτητο την παρέμβαση του Υπουργού, για την παραίτηση του σημερινού Προέδρου της ΝΟΔΕ.
Οι λόγοι που αναφερόμαστε στον Υφυπουργό κ. Γεωργαντά είναι η κάκιστη συμπεριφορά του Προέδρου κατά την προεκλογική περίοδο των Εθνικών εκλογών, όπου οι ενέργειές του κατά του υποψηφίου βουλευτή κ. Κ. Κιλτίδη άφησαν υπόνοιες ότι σε αυτήν την συμπεριφορά του ήταν ενήμερος και ο κ. Γεωργαντάς, ενέργεια για την οποίαν εμείς μεν δεν συμφωνούμε αλλά και η μη διάψευση παραμένει ως ένα μελανό σημείο.
Επίσης ακόμη και σήμερα ακούγετε ότι λειτουργεί ως μετακλητός υπ΄λληλος του γραφείου του Υφυπουργού και πως κάθε ενέργεια του προέδρου, καλή είτε κακή για το κόμμα έχουν την σύμφωνη γνώμη του κ. Γεωργαντά
Τρίτον, η παραμονή ή ακόμη και η επιδίωξη της παραμονής του στο αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς είναι σε αντίθετη πορεία από τις εξαγγελίες, τις προθέσεις και τους στόχους του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, περί νέων στελεχών, αντικατάσταση των παλαιών που έχουν νοοτροπίες παλαιοκομματισμού, που δεν διαφέρουν καθόλου από τις σημερινές του Προέδρου της ΝΟΔΕ.
Για όλους τους παραπάνω λόγους πρέπει, σήμερα ακόμη, να παρέμβει ο κ. Γεωργαντάς στην άμεση απομάκρυνση του σημερινού προέδρου, διότι αλλιώς θα τον βαρύνει η προεκλογική συμπεριφορά του νυν προέδρου, ως συμφωνούντα με τις προεκλογικές του συμπεριφορές των Εθνικών εκλογών. Και αν μεν δεν θεωρηθεί επιβαλλόμενη από το ίδιο, τουλάχιστον ανεκτή. Πρέπει να απομακρυνθεί διότι αλλιώς θα φαίνετε πως και ο κ. Γεωργαντάς, συμφωνεί με την παραμονή του άρα είναι και απέναντι στις πολιτικές γραμμές της Ν.Δ. και απέναντι στις θέσεις  Μητσοτάκη, στις περί ανανέωσης και νέων άφθαρτων στελεχών.
Ελπίζουμε να μη σταθεί απέναντι, όχι μόνον του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκείνων των στελεχών που έχουν τον κ. Μητσοτάκη πάνω από τον Μηνά Παπαδόπουλο!  
Και φυσικά όλοι οι Νεοδημοκράτες περιμένουν και την διάψευση των όσων μιλούν περί συναινέσεως του κ. Γεωργαντά στις προεκλογικές ενέργειες του νυν προέδρου και να μη διαψεύσει αυτούς που αγωνίστηκαν, ανοιχτά μάλιστα, υπέρ της εκλογής του!


«ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ……………για να είσαι ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ»

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply