Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΕΡΑΜΥΔΑΡΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ Θ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Πάψε να μου στερείς την ελευθερία μου. Μια κραυγή αγωνίας που την έχουν όλοι όσοι θέλουν να πουν την αλήθεια. Όλοι όσοι θέλουν να μη νοιώθουν φυλακισμένοι πνευματικά και ιδεολογικά. Δεν μπορεί, εάν είσαι «νεοπροοδευτικός» «νεοαναρχικός» «νεομπολσεβίκος» και όλο τον συναπάντημα, να έχεις το δικαίωμα να λες όποια βλακεία σε κατέβει στο κεφάλι (;), να μιλάς εις βάρος της Πατρίδας σου, να την εξευτελίζεις επειδή είσαι ανθέλληνας και προδότης των Ιερών και Οσίων αυτής της χώρας. Δεν είναι δυνατόν να σε φιμώνουν όταν θέλεις να υπερασπιστείς την Πατρίδα σου, όταν είσαι πατριώτης, όταν σέβεσαι όλους αυτούς που με το πνεύμα τους ή με την θυσία τους σε παρέδωσαν μία χώρα και εγώ επειδή την υπερασπίζομαι να λέγομαι προδότης!
Θέλω, με το χέρι στην καρδιά, να με απαντήσετε: «Ποιος είναι προδότης, αυτός στην φωτογραφία, με τα όσα λέει ή εγώ που υπερασπίζομαι τους φύλακες των συνόρων του Έβρου;»


2.- Οι Εθνοφύλακες του Έβρου φωνάζουν ¨δεν είμαστε 
πουλημένοι, πεθαίνουμε για την σημαία, μην ακούστε τα Τουρκοκάναλα και εννοούν τα Ελληνικά Τουρκοκάναλα. Ξέρετε πόσοι πολιτικοί της Αριστεράς και της «προόδου» είναι υπέρ των ξένων φίλων τους και  μίλησαν τον τελευταίο καιρό εις βάρος των ανθρώπων που αγωνίζονται για την πατρίδα τους στα σύνορα; Από Βαρεμένους μέχρι μπολσεβικοχτυπημένους! Και δεν βρέθηκε ένας της κυβέρνησης να τους πάει στο Εισαγγελέα.

3.- Χιλιάδες λαθροεμετανάστες από Αφγανιστά, Πακιστάν, Ονδούρα, Ισλαμαμπάντ κ.λ.π. κυκλοφορούν κατά ομάδες των 50 και 100 ατόμων! Τώρα με τον Κορονοϊό αυτοί δεν αποτελούν κίνδυνο μετάδοσης της ασθένειας;  Γιατί τους ανέχεστε; Γιατί θέτετε σε κίνδυνο τους Έλληνες πολίτες;  Ποιος φοβάστε; Μήπως υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να χάσουν τα μπερεκέτια; 


4.- Το παρακάτω δεν είναι δικό μου αλλά συμφωνώ: Φαντάζεστε  με αυτήν την πανδημία του Κορονοϊού να είχαμε και Πρωθυπουργό τον Αλέξη.  Θα την πουτ@@@@με.

5.- «Επί ΠΑΣΟΚ κρατούσαμε απόσταση δύο μέτρα από τους δεξιούς». Και τώρα επί Νέας Δημοκρατίας, οι Νεοδημοκράτες κρατάνε πέντε μέτρα από το ΚΙΝ.ΑΛ και είκοσι από τους ΣΥΡΙζΑίους. 

6.- Όλοι αυτοί που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου και στα νησιά μας, είναι πρόσφυγες πολέμου;  Δηλαδή δεν τους άρεσε εκεί που ήταν ο πόλεμος και ήρθαν να κάνουν εδώ πόλεμο;









ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply