Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Πανηγυρική όπως εξελίχθηκε συνεδρίαση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2020 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Κιλκίς με την παρουσία και του  Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Τα μέλη του τομέα υγείας της ΝΟΔΕ που εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο νοσοκομείο Κιλκίς καθώς και όλοι/όλες οι εκλεγμένοι/νες που συμμετείχαν στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ έδωσαν το παρών τους αποδεχόμενοι σχετική πρόσκληση του Προέδρου της νομαρχιακής Μ.Παπαδόπουλου.

Την συνεδρίαση ξεκίνησε με σύντομη τοποθέτηση του ο Υφυπουργός κ. Γ.Γεωργαντάς ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ που εξελέγησαν και που ‘’ανέβασαν’’ κατακόρυφα τις δυνάμεις της συνδικαλιστικής παράταξης που στηρίζει η ΝΔ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνουν. Ευχόμενος παράλληλα να συνεχίσουν να βάλουν πλάτη και να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την νέα διοίκηση και τον νέο Διοικητή κ. Γ.Ανδρίτσο ο οποίος ανέλαβε πριν ένα μήνα περίπου τη θέση. Τονίζοντας επίσης ότι όλοι μαζί τώρα οι εργαζόμενοι και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συν την νέα Διοίκηση (που σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθεί) θα πρέπει να βαδίσουν με μοναδικό γνώμονα τους την καλυτέρευση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν στους ασθενείς που έρχονται στο νοσοκομείο.

Τις ευχές και τα συγχαρητήρια τους εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Μ.Παπαδόπουλος καθώς και ο αρμόδιος εκπρόσωπος της γραμματείας οργανωτικού σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας για την εκλογική ετοιμότητα κ. Α.Τρεντζίδης.


ΣΧΟΛΙΟ kilkiswebtv: 
 Γιατί κύριε Πρόεδρε δεν λες τι έγινε μετά από την απομάκρυνση του Υφυπουργού κ. Γεωργίου Γεωργαντά; Μήπως ντρέπεσαι για την συμπεριφορά σου, για τα όσα συκοφαντικά, χωρίς ντροπή, είπες;
Σε προσκαλώ να επαναλάβεις, εάν έχεις το θάρρος και την ελάχιστη αξιοπιστία ενός Νεοδημοκράτη, να έρθεις να τα πεις στον φακό της kilikiswebtv!  Εάν δεν εμφανιστείς πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ο Κιλκισιάρχης κ. Γεωργαντάς, αλλιώς θα διαλύσεις ότι ακόμη δεν πρόλαβες να διαλύσεις μέχρι σήμερα  στην ΝΟΔΕ Κιλκίς.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια