Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΗΝΥΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ -ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΨΩ ΛΑΘΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ο ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ και της κυβερνητικής πολιτικής με εκτενείς αναφορές στη σύζευξη πολιτικού φιλελευθερισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης παρουσίασε στην ομιλία του στο 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε σήμερα τις εργασίες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.





Σήμερα, μετά από την μεγάλη πολιτική αλλαγή που τόσο είχε ανάγκη η Ελλάδα, είμαστε πλέον έτοιμοι για μια νέα εθνική προσπάθεια. Γιατί το μέλλον αρχίζει τώρα, ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Νέα Δημοκρατίας -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ο αγώνας μας δικαιώθηκε και η Ελλάδα άφησε πίσω της την κρίση το ψέμα και την μιζέρια , ανέφερε και τόνισε πως η «ΝΔ έχει την πολιτική υπεροχή συσπειρώνοντας τα πιο δυναμικά στοιχεία της κοινωνίας Το κόμμα μέσα σε ένα τόσο μικρό διάστημα, ανασυγκροτήθηκε: Ο κομματικός της κορμός αποτελείται, πλέον, από νέα στελέχη εκλεγμένα από τη βάση. Το μήνυμά μας θα είναι ένα: Νέοι ορίζοντες για μία νέα Ελλάδα! Νέες απαντήσεις από νέα μυαλά».


Ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία τόνισε πως στάθηκε αλώβητη απέναντι στη λαίλαπα του λαϊκισμού, όπως είπε όμως πλήρωσε, βαρύ τίμημα καθώς στελέχη της στοχοποιήθηκαν και το πρόγραμμά της παραχαράχτηκε από ψέματα.



Κυριάκος Μητσοτάκης και Ευάγγελος Μεϊμαράκης -Φωτογραφία: Eurokinissi
«Η προπαγάνδα τύλιξε για χρόνια τη χώρα με το νέφος ενός ανύπαρκτου «ηθικού πλεονεκτήματος». Οι ρίζες μας, ωστόσο, αποδείχθηκαν ισχυρές. Δεν υποχωρήσαμε. Χαλυβδωθήκαμε. Και επιλέγοντας μια Συμφωνία Αλήθειας με τον λαό, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του: Η Ν.Δ. είναι το κόμμα που, το 2019 νίκησε, σε τέσσερις αναμετρήσεις, τη δημαγωγία του ΣΥΡΙΖΑ, που έμοιαζε τότε παντοδύναμος. Και το πέτυχε με φειδωλές υποσχέσεις. Με επένδυση στην υπευθυνότητα. Και προβάλλοντας σταθερά το μήνυμα της ενότητας και της ευημερίας των Ελλήνων» δήλωσε χαρακτηριστικά.



Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρακολουθεί την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη -Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Το φιλί του Κώστα Μπακογιάννη στον Κυριάκο Μητσοτάκη -Φωτογραφία: Intimenews
Η Ν.Δ. είναι πάντα νέα και δημιουργικά ανήσυχη, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πετύχαμε , τόνισε απαντώντας στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, με υπευθύνοτητα και χωρίς να υποκύψουμε στον λαϊκισμό, χωρίς μεγάλες υποσχέσεις. «Η μεγάλη πολιτική αλλαγή δεν θα μπορούσε να συντελεστεί αν η παράταξη δεν ακολουθούσε αυτό που πρότεινα από την πρώτη στιγμή που με εκλέξατε αρχηγό της: Να έχει άγκυρα την παράδοσή της. Πυξίδα της, την πρόοδο. Και καύσιμα στο ταξίδι της, την ανανέωση και την τολμηρή σκέψη. Κατάφερε, έτσι, να φέρει κοντά της ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αλλά με έναν κοινό στόχο: Την προκοπή της χώρας. Δεν θα σταματήσω να το λέω: Οι Έλληνες είμαστε λίγοι για να είμαστε χωρισμένοι. Και μας κράτησαν πολύ πίσω για να μην κινηθούμε γρήγορα προς τα εμπρός. Ξεκινάμε, λοιπόν, με όλους και για όλους!» τόνισε ο πρωθυπουργός.



Κυριάκος Πιερρακάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη και Κώστας Τασούλας -Φωτογραφία: Intimenews







Πηγή: iefimerida.gr -

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply