Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Από τις εκλογές του 2009, σε όλες τις αναμετρήσεις, μας έλεγαν πως υπήρχε περίπτωση η χώρα να καταρρεύσει. Πάντα έμπαινε στην φαρέτρα των υποψηφίων κομμάτων η αμφιβολία, ο φόβος και η αβεβαιότητα. Σε αυτές τις εκλογές το μόνο δίλλημα που έμπαινε ήταν, εάν η Ελλάδα θα παραμείνει στην προχειρότητα, τον ερασιτεχνισμό και τον τσαμπουκα ή θα προχωρήσει στην κανονικότητα.
Χωρίς πολύ θόρυβο, χωρίς τις παλιές φιέστες, φθάσαμε στις Εθνικές εκλογές, σε ένα ήρεμο τόνο θα έλεγα! Όμως αυτήν την φορά, ο κόσμος του Κιλκίς ιδιαίτερα, είχε να επιλέξει ακόμη και μεταξύ του παλιού και του νέου. Χωρίς απαραίτητα να θεωρείται το παλιό ανίκανο ή κακό, αντιθέτως μάλιστα, για το Κιλκίς ήταν και είναι πολύ ικανό. Όμως οι Κιλκισιώτησες και οι Κιλκισιώτες έδωσαν μεγάλη σημασία σε νέους ανθρώπους όπως ο Νίκος Σαχπεκίδης, η Αναστασία Ανανιάδου και η Αμαλία Ξοπλίδου. Κάτι που έγινε και στις Περιφερειακές εκλογές όπου είχαμε την εκλογή της Νατάσας Σωτηριάδου που ξεπέρασε τις 7 500 ψήφους!
Το ίδιο συναίβει και στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ όπου πλήν του εκλεγέντος βουλευτή κ. Γιώργου Φραγγίδη, είχαμε εξαιρετικές παρουσίες νέων ανθρώπων όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στα ψηφοδέλτια, των κ.κ. Παραστατίδη, Αναστασιάδη κ.λ.π.
Σήμερα και μετά την υπουργοποίηση του Γιώργου Γεωργαντά οι Κιλκισιώτες περιμένουν έναν καινούριο θετικό κύκλο που θα εξαρτηθεί από την θέληση, ικανότητα και βέβαια το πάθος του Γιώργου Γεωργαντά και των υπολοίπων παραγόντων. Γνωρίζοντας πολύ καλά και τον κ. Γιώργο Φραγγίδη, νομίζουμε πως αυτή η τετραετία πρέπει να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο Κιλκίς. Πρέπει να βγούμε από τον βάλτο των τελευταίων  ετών.
Το Κιλκίς έμεινε πίσω από έργα, καθ’ ότι από υποσχέσεις η προηγούμενη κυβέρνηση μοίρασε αφειδώς προς όλους. Τώρα πρέπει, τόσο η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και ο Υπουργός αυτής της Κυβέρνησης να βάλει μπροστά τις μηχανές και μάλιστα στο φουλ, ώστε να πραγματοποιηθούν, σε αυτόν τον Νομό έργα που έπρεπε να γίνουν πριν από χρόνια.
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει επιτέλους η ΠΑΘΕ από καρμανιόλα, με διόδια παρακαλώ, σε αυτοκινητόδρομο. Δεν έχουμε δικαστικό μέγαρο. Το Τ.Ε.Ι. υπολειτουργεί με ένα τμήμα! Μπορεί να γίνει κανονικό εκπαιδευτικό ίδρυμα! Δεν υπάρχουν σχολικές μονάδες, κτίρια όπως για το 2ο ΕΠΑΛ.  Όσο για την Υγεία θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε ένα καινούριο Νοσοκομείο, όπως έχουν όλοι οι Νομοί της Μακεδονίας. Αυτά ως προτεραιότητα κατά την γνώμη μας!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους βουλευτές. Ευχόμαστε εποικοδομητική συνεργασία των βουλευτών του Νομού μας. Και προπάντων ΥΓΕΙΑ για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply