Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΥΠΟΔΟΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΞΑΝ ΣΕ ΜΥΡΙΟΦΥΤΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Κοσμοπλημμύρα σε Μυριόφυτο και Αμάραντα
 
Κοσμοπλημμύρα σε Μυριόφυτο και Αμάραντα
Τα Αμάραντα, ο Άγιος Χαράλαμπος και το Μυριόφυτο έστρωσαν το δρόμο της νίκης στο Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στη μέση του κύκλου των περιοδειών του. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, περιστοιχισμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τα δύο πρώτα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Δοϊράνης στις αρχές της εβδομάδας και εξέθεσε το πρόγραμμά του για την περιοχή με έμφαση στη χάραξη μιας νέας αγροτουριστικής πολιτικής και στην ουσιαστική αξιοποίηση υποδομών για το σκοπό αυτό όπως το λαογραφικό μουσείο των Αμαράντων. Παρουσίασε, τέλος, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αμαράντων, Τριαντάφυλλο Σπανούδη (Ντάφη) ένα νέο και δημιουργικό ελεύθερο επαγγελματία ο οποίος είναι και ο μοναδικός υποψήφιος στη Δημοτική Ενότητα Δοϊράνης. Στο Μυριόφυτο μπροστά σε ένα πυκνό ακροατήριο ο κ. Κυριακίδης μίλησε για τα ανοιχτά ζητήματα που ταλανίζουν το χωριό, την πάσχουσα αγροτική οδοποιία, το ασυντήρητο εσωτερικό οδικό δίκτυο, τους δρόμους που χρειάζονται ασφαλτόστρωση. Δεσμεύθηκε για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων στο Μυριόφυτο όπως επίσης και για την κατασκευή πιστοποιημένης παιδικής χαράς, τη διαμόρφωση χώρων πρασίνου που θα βελτιώσουν την αισθητική εικόνα του οικισμού  και κάλεσε τους κατοίκους του να στηρίξουν την προσπάθεια της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στην αυτοδιοικητική αποστολή που έχει αναλάβει ώστε να πάει Μπροστά το Δήμο Κιλκίς και τα χωριά μας. Ο κ. Κυριακίδης έκλεισε την ομιλία του με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Μουριών. Παρόντες στην εντυπωσιακή, ως προς τα μεγέθη  της συγκέντρωση, ήταν και ο βουλευτής του νομού μας Γιώργος Γεωργαντάς, ο π. Δήμαρχος Μουριών Σάββας Αργυρόπουλος και ο γνωστός αθλητικός παράγοντας και π. Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Κιλκίς (Ε.Π.Σ.Κ.) Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Περιοδεία στη Δημοτική Ενότητα Χέρσου
Η αγροτική φυσιογνωμία των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου θα ενισχυθεί   διαβεβαίωσε ο Δημήτρης Κυριακίδης τους κατοίκους της σε περιοδεία που πραγματοποίησε σε Αγία Κυριακή, Κορομηλιά, Πλαγιά, Μεγάλη Στέρνα. Η σύσταση Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης, η παρουσία γεωπόνων δίπλα στο πλευρό του αγρότη, ο καλύτερος προγραμματισμός έργων αγροτικής οδοποιίας και διαμόρφωσης των δρόμων για την καλύτερη πρόσβαση των κτηνοτρόφων στις μονάδες τους είναι έργα που θα δώσουν μεγάλες ανάσες ανακούφισης στον αγροτικό κόσμο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς στην κεντρική ομιλία του στο Χέρσο, έδρα της ομώνυμης Δημοτικής Ενότητας, επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για τον πρωτογενή τομέα, επέμεινε σε ζητήματα άμεσης αντιμετώπισης της καθημερινότητας (φωτισμός, καθαριότητα, πράσινο) ενώ διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι ο παιδικός σταθμός του Χέρσου θα λειτουργήσει κανονικά παρά το μειωμένο αριθμό νηπίων. Ο επικεφαλής του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ανέπτυξε και στο Χέρσο το προγραμματικό του σχέδιο για την ερχόμενη τετραετία και αφού παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  της Δημοτικής Ενότητας Χέρσου ζήτησε από τους κατοίκους να εμπιστευθούν το ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για έναν Δήμο ισχυρό στο διοικητικό του κέντρο, που θα δίνει ισότιμο χώρο ανάπτυξης στις Δημοτικές του Ενότητες και ότι αξίζει και δικαιούται η Δημοτική Ενότητα Χέρσου.
Ομιλία σε Βαπτιστή    
Την Τετάρτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης περιόδευσε με στελέχη του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στο Σταυροχώρι, στις Καστανιές, στο Ηλιόλουστο, στο Ελευθεροχώρι, στο Χωρύγι. Ο κ. Κυριακίδης είχε μια γόνιμη συζήτηση με τους κατοίκους των προαναφερθέντων οικισμών για ζητήματα της καθημερινότητάς τους. Κατέγραψε τα αιτήματα και τις ανάγκες της περιοχής και στη συνέχεια παρουσίασε την πρότασή του για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους. Βάζουμε γερές βάσεις για τη σωστή οργάνωση του Δήμου Κιλκίς σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, για στιβαρές υποδομές στην αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα είπε χαρακτηριστικά. Το πρόγραμμα της περιοδείας του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ ολοκληρώθηκε με ομιλία του κ. Κυριακίδη στον Βαπτιστή.   
                     

















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply