Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Αυτές τις ημέρες γίνεται πολύς λόγος για την Δημοκρατία που δίδαξαν οι πρόγονοί μας, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι κάποιοι την  ανακάλυψαν τώρα. Κανένας δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα από κανέναν να επιλέγει και να αποφασίζει, να εκφράζεται ελεύθερα, όταν αυτή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εφαρμόζεται αλά καρτ!
Κάποιοι πιστεύουν και δυστυχώς αύριο ίσως να είναι και υποψήφιοι Βουλευτές, ότι σήμερα μπορεί να σκέφτονται και να λειτουργούν δημοκρατικά, άρα και ελεύθερα και έχει απόλυτο δίκαιο, αλλά όταν θα έρθουν οι Εθνικές εκλογές πρέπει να σκεφτόμαστε με το δικό του μπερδεμένο, κατ’ ελάχιστο μυαλό και το πολύ με το δικό του καμένο και πολιτικοδαρμένο από τα κύματα της πολιτικής τρικυμίας στο μυαλό του!
Υπό το σκεπτικό του τρικυμισμένου μυαλού του πολιτικού   και ελαφροσκεφτομένων Νεοδημοκρατών, σήμερα μπορεί να μπεις στο ψηφοδέλτιο της Νοτοπούλου που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ή του Ζαριανόπουλου  με το ΚΚΕ,  αλλά στις Εθνικές εκλογές δεν θα έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην της Νέας Δημοκρατίας!
Από σήμερα πρέπει να ξέρουν, ιδιαίτερα αυτοί που κάνουν κουμάντο στην πολιτική του τόπου, δεν θα δεχθεί κανέναν παλιός ΕΡΕτζής, σημερινός Νεοδημοκράτης  να «σφάξουν τον αμνό τον σιτευτό» για να δεχτούν τους άσωτους υιούς! 
Τότε αυτοί που αγωνίζονται στο πλευρό των αποφάσεων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες εκφράστηκαν από τους κ.κ. Αυγενάκη Λευτέρη Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, Βορίδη Μάκη και Τσιάρα Κωνσταντίνου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, έχουν μπερδεμένο μυαλό, όπως λέει, ένας πιθανός υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία!
 Τελειώνοντας θέλω να πω, πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να αφαιρέσει το δημοκρατικό δικαίωμα σε κανένα από τους πολίτες, όχι μόνον σήμερα εν όψη των Δημοτικών εκλογών, αλλά ούτε και των Εθνικών εκλογών και  στις Ευρωβουλευτικές!  Εκεί θα φανεί, ποιος έχει λογική σκέψη και ποιός μπερδεμένο μυαλό ή τελείως καμένο!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Πολλές φορές τα πνευματικά και τα συναισθηματικά σκουπίδια φρακάρουν το μυαλό, των  ανθρώπων. 

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply