Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΜΛΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΥΡΙΟ 13 ΜΑΪΟΥ 2019
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Περιοδεία του Γιώργου – Σταύρου Κρεμλή στο Κιλκίς

Ο Διευθυντής επί τιμή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Νομό Κιλκίς τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.
Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο κ. Κρεμλής θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας (Αθηνών 1, Κιλκίς – τηλ. 2341251000) στις 14:30 το μεσημέρι.
Παρακαλούμε για τη δημοσιογραφική κάλυψη της Συνέντευξης Τύπου.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΕΜΛΗΣ
Έχοντας διανύσει μία πορεία με πλούσια δραστηριότητα και καταξίωση σε ανώτατο επίπεδο, ο Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής, με καταγωγή από τη Ρόδο, είναι κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στέλεχος μεγάλων διεθνών οργανισμών, που εκπροσωπεί επί σειρά ετών επάξια την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων.
Ανέλαβε καθήκοντα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή την 1.1.1981 και στην τελευταία θέση του ως επικεφαλής Διοικητικής Μονάδας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ήταν υπεύθυνος για τη συμμόρφωση και εφαρμογή του Περιβαλλοντικού Κεκτημένου, τη διασφάλιση της ενσωμάτωσης των περιβαλλοντικών απαιτήσεων στο σύνολο των πολιτικών της ΕΕ, την περιβαλλοντική αξιολόγηση των συγχρηματοδοτούμενων έργων της ΕΕ καθώς και την εφαρμογή των οδηγιών EIA/SEA (ΜΠΕ και ΣΜΠΕ) για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τη Σύμβαση Espoo και το Πρωτόκολλο SEA. Παράλληλα, είχε την ευθύνη για την περιβαλλοντική ενσωμάτωση στα Διευρωπαϊκά Δίκτυα Ενέργειας και Μεταφορών.

Σήμερα είναι Διευθυντής ε.τ. και εντεταλμένος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να προωθεί θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας. Παράλληλα, είναι Πρόεδρος της Σύμβασης Espoo και του Πρωτοκόλλου SEA, ενώ πρόσφατα διορίστηκε μέλος του Περιβαλλοντικού και Κοινωνικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου (ESAC) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και Ανάπτυξη (EBRD). 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply