Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΩΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ 1ος Ο Δ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ 2ος Ο Π. ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ποτέ και ούτε για μία στιγμή δεν χάθηκε η πιθανότητα να είναι πρώτος ο Κυριακίδης στις εκλογές της πρώτης Κυριακής και φυσικά υπερείχε έναντι του κ. Δ.  Τσαντάκη,  ο Παύλος Τονικίδης. Το λέμε αυτό διότι το ΝΤΙΜΠΕΙΤ μεταξύ του Δημήτρη Κυριακίδη με τον Παύλο Τονικίδη ήταν γνωστό στην kilkiswebtv  από το απόγευμα της Κυριακής.
Αυτό ήταν και το ερώτημα που έκανε η kilkiswebtv  στο Δημήτρη Κυριακίδη το βράδυ  της 26ης Μαϊου. Η ερώτηση ήταν εάν το ντιμπέιτ θα γίνει αύριο (Δευτέρα) και η απάντηση ήταν: όχι αύριο! Και όπως μάθαμε σήμερα, το ντιμπέϊτ θα γίνει αύριο Πέμπτη στην TV100!
Ο λόγος της καθυστέρησης από μέρους του Παύλου Τονικίδη ήταν, από δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι ο επικοινωνιολόγος του κ. Τονικίδη τον συνέστησε να μη κοντραριστεί με τον Δημήτρη Κυριακίδη, διότι δεν θα μπορέσει για να τον αντιμετωπίσει!  Ο κ. Τονικίδης όμως αποφάσισε να μη κάνει πίσω και έτσι αύριο θα περιμένουμε ……………εκτός κι αν……….!
Οι έξω από το παιχνίδι, μιλούσαν για την επιθυμία τους και όχι για τις μετρήσεις που «έβλεπαν» ότι μέσα στο Κιλκίς ο Δ. Κυριακίδης θα σαρώσει. 
Αν θυμάστε την πρώτη μέτρηση που έγινε από το στοίχημα, πρώτος ήταν ο Δ. Κυριακίδης και όσοι ξέρουν από  στοιχήματα θα κατάλαβαν πολύ καλά τι παίζονταν!
Όπως και τώρα, μιλάνε για πολύ μεγάλη διαφορά, στην δεύτερη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, υπέρ του  Δημήτρη Κυριακίδη.
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.
Υπάρχουν γεγονότα που γίνονται και δεν μπορεί να τα δημοσιεύσει η kilkiswebtv.  Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019,  θα ακούσετε, λίγα μεν αλλά διαφωτιστικά γεγονότα της μεγάλης νίκης του Δημήτρη Κυριακίδη. Θα μάθετε ποίοι τέσσερις γιατροί κινήθηκαν και πως κ.λ.π.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ





ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης υποψήφιος στο Δήμο Κιλκίς με τη στήριξη της ΝΔ
Parapolitika Newsroom
29.11.2018, 20:23 
Τελ. ενημ.:29.11.2018, 20:27
Είναι δικηγόρος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς
Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο «εκλεκτός» της Πειραιώς για τον δήμο Κιλκίς είναι ο δικηγόρος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης
https://www.parapolitika.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply