Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κιλκισίου: “Συμμετέχουμε σε κάθε ζωντανή διαμαρτυρία, η οποία διατρανώνει την ιστορική αλήθεια”


Κάλεσμα συμμετοχής στο Συλλαλητήριο του Κιλκίς προς τον κλήρο και το λαό της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου απηύθυνε με εγκύκλιο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της ακριτικής Μητροπόλεως κ. Εμμανουήλ.

“Αντιστεκόμεθα και θα αντισταθούμε έχοντας ως όπλον ακαταμάχητον το ελληνικόν, ήθος και την ιστορική αλήθεια, τα οποία θα νικήσουν και αντιμετωπίσουν τις έχιδνες και παν δηλητηριώδες ερπετών εξ Σκοπίων αλλά και εκ τινών καρεκλοκενταύρων πολιτικάντηδων Ελλήνων” τονίζει χαρακτηριστικά ανάμεσα στα άλλα.

Διαβάστε παρακάτω την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου:

Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Γνωρίζετε πολύς καλά ότι την τελευταία δεκαετία και πέραν ταύτης γίνεται πολύ λόγος από τους Σκοπιανούς και φιλοσκοπιανούς διά την ανίερον καταχώρησιν του ονόματος Μακεδονία σε μία χώρα η οποία έχει κατακτήσει ένα μικρό μέρος της πανένδοξης, ηρωικής και ιστορικής ελληνικής Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Με επιχειρήματα αφελή, παιδαριώδη, ανιστόρητα και ανθελληνικά προσπαθούν να επιδείξουν το μαύρο - άσπρο και μη γνωρίζοντας, αλλά και μη θέλοντας την ιστορική αλήθεια, πιέζουν ώστε το κομμάτι των Σκοπίων που κατοικείται αποκλειστικά από Σλάβους ουχί Έλληνες, να σφετεριστεί και να λάβει το όνομα και την ταυτότητα της Μακεδονίας μας.
Προδοτικόν, ανιστόρητον και ανίερον το επιχείρημα όλων αυτών και η προσπάθεια παραχαράξεως της ιστορικής αλήθειας.
Αντιστεκόμεθα και θα αντισταθούμε έχοντας ως όπλον ακαταμάχητον το ελληνικόν ήθος και την ιστορική αλήθεια, τα οποία θα νικήσουν και θ' αντιμετωπίσουν τις έχιδνες και παν δηλητηριώδες ερπετών εξ Σκοπίων, αλλά και εκ τινών καρεκλοκενταύρων πολιτικάντηδων Ελλήνων.
Συμμετέχουμε σε κάθε ζωντανή διαμαρτυρία η οποία διατρανώνει το ήθος και την ιστορική αλήθεια. Την 6η του μηνός Ιουνίου, στις 7:30 το απόγευμα, θα γίνει ζωντανή διαμαρτυρία δι όλες αυτές τις ανιαρές, κακόβουλες, αισχρές επιθέσεις κατά της μητέρας Ελλάδα και της φιλτάτης Μακεδονίας μας. Η παρουσία όλων μας στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς είναι απαραίτητη και πρέπει να είναι υποδειγματική.
Πατρικές ευχές και την Αγάπη Του Χριστού μας για την Μακεδονία μας και όλη την Ελλάδα μας.


Ο Μητροπολίτης





† O Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Εμμανουήλ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply