Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ. ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Δεν πίστευα στα μάτια μου ούτε και στα αυτιά μου με αυτά που έβλεπα και άκουγα από τις εργαζόμενες στο Τ.Ε.Ι Κιλκίς. 
Τις συναντήσαμε στο καινούριο κτίριο να καθαρίζουν, να σκουπίζουν, να σφουγγαρίζουν και να τακτοποιούν τα αντικείμενα και τα μηχανήματα της Σχολής των! Συγκινητικές και οι αφηγήσεις των καθηγητών και του λοιπού προσωπικού που, θα το πείτε υπερβολή, με βουρκωμένα μάτια από χαρά, μου έλεγαν το πόσο ευτυχισμένοι νοιώθουν που θα μπορουν να έχουν έναν τέτοιο χώρο που θα εργάζονται και να δίνουν τα «φώτα» τους στα νέα παιδιά.
Καθηγήτρια του ΤΕΙ Κιλκίς μου διηγήθηκε την σχέση που έχει ο Δήμαρχος Κατερίνης με την εκεί Σχολή Τ.Ε.Ι.  «Κάθε πρωί ο Δήμαρχος Κατερίνης πρώτα παίρνει τηλέφωνο στο ΤΕΙ και μετά κάνει τις υπόλοιπες εργασίες του». Πόσο μεγάλη σημασία έχει και το δικό μας ΤΕΙ να έχει την ίδια συμπαράσταση που έχει και το ΤΕΙ Κατερίνης;  Θα μου πείτε πως το ΤΕΙ δεν είναι στην ευθύνη του Δήμου Κιλκίς! Σωστά, να υποθέσουμε τα παιδιά που σπουδάζουν δεν είναι ψηφοφόροι και άρα δεν μας ενδιαφέρουν;
Κύριε Δήμαρχε, πιστέψτε μου, είπα στου εργαζόμενους πως ο Δήμαρχός μας πριν λίγες ημέρες (την περασμένη Τρίτη) σε τηλεφωνική επικοινωνία μου υποσχέθηκε πως ο Δήμος θα είναι αρωγός σε ότι μπορεί να βοηθήσει. Τους είπα επίσης πως υποσχεθήκατε να καθαρίσετε τον αύλειο χώρο και να διαθέσετε ότι χρειάζεται για την καθαριότητα των αιθουσών και του κτιρίου.
Ελπίζω Δήμαρχε, όντας συνεπής στις υποσχέσεις σας, να πραγματοποιήσετε τις υποσχέσεις σας και να μη στείλετε εκεί εκπροσώπους σας που με σκαιό τρόπο θα τους λένε πως «δεν είναι ευθύνη μας το ΤΕΙ».
Η kilkiswebtv σας παρακαλεί να κάνετε ότι μπορείτε χωρίς κομπασμούς και υπεκφυγές. Το Σχολείο είναι δικό μας. Τα παιδιά είναι δικά μας. Η Παιδεία είναι υποχρέωσή μας.






































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply