Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεκαεξάχρονος  αλλοδαπός πριν από μερικές ώρες μπήκε σε σπίτι στο Πολύκαστρο και επιχείρησε να βιάσει μητέρα μικρού παιδιού.
Ζητώντας βοήθεια με όση δύναμη είχε στην φωνή της , γλύτωσε από τον επίδοξο βιαστή της.
Του γεγονότος επιλήφθηκε  η Αστυνομία και ο νεαρός προσήχθη  στο Αστυνομικό Τμήμα όπου διενεργούνται, αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα δέοντα .
Ήθελα να απευθύνω στους «αλληλέγγυους» στους κάθε είδους ρατσιστές κατά των Ελλήνων και της πατρίδας μας, πως θα ένοιωθε εάν μάθαινε πως επετέθη αλλοδαπός να βιάσει την γυναίκα του ή την αδερφή του ή ακόμη και την μάνα του;
Θέλω να μάθω από τους κάθε είδους «άπλυτους»  εάν νοιώθουν υπερήφανοι για αυτό το γεγονός. Και μη τρέξει κανένας «προοδευτικός» να μου πει αυτά γίνονται και από Έλληνες.

Ναι γίνονται. Αλλά όπως λέμε και υποστηρίζουμε, δεν είναι εγκληματίες όλοι οι αλλοδαποί, αλλά όλοι οι εγκληματίες ή το 95% είναι αλλοδαποί.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

2 σχόλια

  1. Ξεσηκωθείτε και τραβάτε στα τοπικά δημαρχεία γιατί δεν σας βλέπω καλά. Οι δήμαρχοι θέλουν λιντσάρισμα αν δεν τους διώξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που υποστηριζουν τα λαθροκαθαρματα...δεν πιστευουν στην οικογενεια και σε αλλους θεσμους...απλα δεν θα του κανουν τιποτε θα τον αφησουν ελευθερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή