Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

Ο νεαρός είναι Σύριος γεννηθείς το 2000, κατά δήλωσή του και όπως φαίνεται από τα χαρτιά που προσκομίστηκαν στον Αστυνομικό Τμήμα του Πολυκάστρου.
Γύρω στις 1:30 με 2:00 το μεσημέρι ο νεαρός Σύριος έκανε τις βόλτες του στις γειτονιές του Πολυκάστρου. Κάποια στιγμή πέρασε από την γειτονιά όπου η κυρία ήταν έξω από το σπίτι της, στην αυλή με το μικρό της παιδί. Ο νεαρός μιλούσε Αγγλικά και σε αυτή την γλώσσα ζήτησε κάτι να φάει. Η νεαρή κυρία, πιθανόν κινούμενη από αισθήματα συμπόνιας, έδωσε στον νεαρό ένα κρουασάν και έναν χυμό.
Τι ήθελε και έκανε αυτήν την ενέργεια; Ο νεαρός ξεθάρρεψε. Μπήκε μέσα στην αυλή και έβγαλε από την τσέπη του ένα πενηντάευρο προτείνοντάς το στην κυρία. Η κυρία πανικοβλήθηκε και πήγε να μπει μέσα στο σπίτι, ο νεαρός ακολούθησε και προσπάθησε να μπει και αυτός μέσα στο σπίτι, κάνοντας μάλιστα και  κάποιες άσεμνες χειρονομίες. Η κυρία πάνω στον πανικό της άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Από ότι αντιλαμβάνεστε δεν πρέπει να εμπιστευόσαστε κανένα γλυκομίλητο ή ανθρώπους που με την φωνή τους και με τον τρόπο τους θα σας κάνουν να τους λυπηθείτε.

Δεν πρέπει να προσφέρετε τίποτε κατά μόνας, αλλά μόνον μέσω οργανωμένων συλλόγων ή κρατικών φορέων. Προ πάντων όχι μέσω αλληλέγγυων και Μ.Κ.Ο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

5 σχόλια

  1. Polu kako keimeno...katholou enimerwtiko kai gemato sxolia... Apo to teleutaio sxolio gia kratikous foreis kai MKO mporei kapoios na katalavei to epipedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα. Μακάρι η μητέρα σου ή η γυναίκα σου αν είσαι παντρεμένος να ζήσουν ανάλογες και ολοκληρωμένες στιγμές αφού επικροτείς τέτοιες ενέργειες, όχι σαν αυτούς τους φασίστες που δεν αφήνουν τους κατατρεγμένους πρόσφυγες να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης.

      Διαγραφή
  2. Κάποιοι δεν ξέρουμε την συνέχεια. για πείτε λοιπόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή