Pages

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ. ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΪΚ ΣΤΗΝ KILKISWEBTV (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Δεν θέλω να ανησυχείτε! Όσοι εργάζεστε στον Δημόσιο Τομέα ή σε οργανισμούς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, παρακαλώ να μη κάνετε λάϊκ! Κάντε ότι κάνουν  άλλες συντεχνίες επαγγελματιών, όπου ένας παίρνει το βίντεο από το YouTube και το διοχετεύει στα προσωπικά emails των μελών της !

Μη γίνει αιτία η kilkiswebtv  να χάσετε την δουλειά σας! Σε αυτές τις εκλογές γίνονται και θα γίνονται πράγματα που δεν περνάνε καν από το μυαλό σας!

Όχι μη κρύβεστε! Πολεμήστε με κάθε τρόπο την αναξιοκρατία, την αλαζονεία, τον εκβιασμό, τις απειλές ακόμη και διώξεις από τις δουλειές σας.

Μη χάνετε το θάρρος σας. Η Ελλάδα ήταν είναι και θα παραμείνει Ελληνική, όσο κι αν κάποιοι την πολεμούν για να την εξαφανίσουν ως Έθνος και ως χώρα. Κάποιοι που ψήφισαν νόμο εναντίον των δυναμικών οικογενειών, κάποιοι που στάθηκαν και στέκονται απέναντι από την Ορθοδοξία.  Κάποιοι που ξέχασαν τις λέξεις ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ. Μάλιστα, σήμερα ένας υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., ο Μητιάς, επικαλέστηκε την θρησκεία. Την οικογένεια και την πατρίδα! Αυτή είναι ικανοί να μπαίνουν σε Μουσουλμανικά τεμένη και να ανάβουν και κερί!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου