Pages

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ FINAL FOUR ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Κ18 ΤΟΥ Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ

 



Τελική φάση (Final Four) Βόλεϊ Κορασίδες Κ18.

Το Σάββατο & την Κυριακή ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των Κορασίδων Κ18 με την συμμετοχή μας στην τελική φάση (FinalFour) που έγινε στο ΔΑΚ  του Αιγινίου.

Η ομάδα μας ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης η οποία συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε τελική φάση, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Το Σάββατο αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια Πάνθηρες Κοζάνης, όπου έχασε με σκορ 3-0 σετ (15-25, 11-25, 16-25) και την Κυριακή αγωνίστηκε στον μικρό τελικό με τον ηττημένο του άλλου ζευγαριού τον Ποσειδώνα Βέροιας, όπου και έχασε με 3-1 σετ (21-25, 17-25, 25-19, 20-25).

Και στα δύο παιχνίδια Παίξαμε με πάθος και αγωνιστική διάθεση για νίκη, διεκδικήσαμε με ίσους όρους τα παιχνίδια, τόσο με την πρωταθλήτρια Πάνθηρες Κοζάνης όσο και με τον Ποσειδώνα Βέροιας. Όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με παράδοση και αθλήτριες που συμμετέχουν ενεργά στην Εθνική ομάδα και σε κλιμάκια Εθνικών ομάδων με ύψη άνω του 1.85μ. Αγωνιστικά και τακτικά πήγαμε αρκετά καλά, όμως η υποδοχή μας ήταν αυτή που δημιούργησε τα προβλήματα και δεν μας επέτρεπε πολλές φορές να οργανώσουμε απρόσκοπτα την επίθεση μας. Το μπλοκ-άμυνα λειτούργησε σωστά, όμως τα ψηλά και δυνατά κτυπήματα των αντιπάλων μας αποσυντόνιζαν στο επιθετικό κομμάτι. Η παρουσία μας στο σύνολο της ήταν πάρα πολύ καλή. Αποδείξαμε επάξια γιατί βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά σε Final Four.

Πρωταθλητής Κορασίδων Κ18,  που θα συνεχίσει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης που νίκησε στο μεγάλο τελικό τον Πιερικό Κατερίνης με 3-0 σετ (25-13, 25-12, 25-21).

Σύνθεση: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μαρία, Παντηρμά Κατερίνα, Παπασταϊκούδη Εύα, Παπά Μαρία, Τσόνογλου Χρυσή, Τέφα Μελίνα, Θεολόγου Αθανασία, Μπακαρτζάκη Αθανασία, Τσάφα Μαρία, Βύσια Ελένη, Πατρικίου Ελένη. Παντηρμά Ξανθή, Ζηλελίδου Θεοδώρα.

Κάνοντας τον απολογισμό μας, μπορεί να μην διπλασιάσαμε διαχρονικά τα μετάλλια του Συλλόγου, στο τμήμα βόλεϊ των Κορασίδων, όμως βαθμολογικά καταλάβαμε και φέτος την 4η θέση από 28 ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα

Τα οφέλη που αποκομίσαμε πολλά. Πρώτα και κύρια  την παρουσία του κόσμου μας, που ήρθαν στο ΔΑΚ Αιγινίου για να μας συμπαρασταθούν.

Χαρήκαμε, το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων και τον σεβασμό των ομάδων .  Αποκομίσαμε, αγωνιστικές εμπειρίες υψηλότερου επιπέδου, και θέσαμε γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Δημιουργήθηκαν Σχέσεις φιλίας μεταξύ των αθλητριών, ενισχύοντας το << Ευ αγωνίζεσθαι>> που είναι το πρώτιστο για τον Σύλλογο μας.

Πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε πριν από τρία χρόνια στην επανεκκίνηση του τμήματος που ήταν: Ο ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης να πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και να γίνει η περιοχή της Παιονίας κέντρο ενδιαφέροντος στο βόλεϊ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου