Pages

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Στο Γουδί οι προδότες !-Κατασκευάζει στην Ελλάδα Σκοπιανή μειονότητα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που παρέδωσε γλώσσα, εθνότητα, ιστορία της Μακεδονίας στους Ρομά, Αλβανούς, Τούρκους, Βουλγάρους στο κρατίδιο Βαρδάρσκα !

Λίγο πολύ η ανθελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην κατάφερε πολλά τα χρόνια που παρέμεινε στην εξουσία, όσο αφορά την βελτίωση της ζωής του μέσου Έλληνα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έκανε την χάρη σε κάθε ανθέλληνα και μηδενιστή διαπράττοντας εθνική προδοσία, τους χάρισε τη χαρά να δουν μια Ελλάδα κατακερματισμένη.
-
Μόνο 4 χρόνια είναι στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και παρέδωσε τα πάντα, πρόδοσε την Μακεδονίας μας, αλλά πρώτα διέπραξε μεγαλύτερη προδοσία με το να αγνοήσει την βούληση του ελληνικού λαού.
Τέσσερα χρόνια και όμως είναι αρκετά για τον ακρωτηριασμό της Ελλ΄δας που έρχεται με βήμα ταχύ. Η σύναψη της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών ήταν η αρχή του τέλους για την ΕΛΛΑΔΑ μας, καθώς ενεργοποίησε κάθε σχέδιο που στρέφεται ενάντια στην πατρίδα μας!
Η κατασκευή της «ψευδομακεδονικής» μειονότητας θα είναι ένα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν για τη διάλυση της Ελλάδας οι ξένες δυνάμεις και οι εδώ συνεργάτες τους.
Η αρχή έγινε με τον Ζόραν Ζάεφ, το τσιράκι του Αλέξη Τσίπρα και πρωθυπουργός των Σκοπίων.
Η βόμβα έσκασε όταν ο Ζάεφ ανακάλευψε ότι υπάρχει μια καταπιεσμένη «ψευδομακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα για την οποία τα Σκόπια δεν έχουν κάνει τίποτα τα τελευταία 27 χρόνια, λέγοντας ότι εμποδίζεται από την Ελλάδα να μάθει τη γλώσσα της!»
Στη συνέχεια την παράλογη αυτή τοποθέτηση ανέπτυξε και έκανε γνωστή  το βρετανικό κρατικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC. Σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε στην ηλεκτρονική έκδοσή του αναφέρεται ότι υπάρχει στην Ελλάδα «ψευδομακεδονική» μειονότητα, η οποία μέχρι να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών καταπιεζόταν από το ελληνικό κράτος.
Μετά την Βρετανία σειρά είχαν οι «φίλοι μας», οι Γερμανοί, οι οποίοι μέσω τιυ προπαγανδιστικού ιστού: Deutsche Welle, κάνει λόγο και αυτή για καταπιεσμένη μειονότητα!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ας σταθούμε δίπλα στην αλήθεια που μας επιτάσσει η ιστορική μας συνείδηση, ενάντια σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Σκόπια, Τουρκία και νεοταξίτες, τύπου Σόρος!
Στις ερχόμενες εκλογές ας δώσουμε στους προδότες την θεση που τους αξίζει!












https://mknews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου