Pages

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΌΣΟΥΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


«Πρόστιμο στον Ηλία Κασιδιάρη επιβάλλει ο Βούτσης γιατί είπε “ανθελληνικά σκουπίδια” όσους προδίδουν την Μακεδονία!» 
Πολύ καλά σας έκανε κ. Κασιδιάρη! Δεν μπορούσατε να πείτε «οι προδότες που πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία;» "Δεν μπορούσατε να πείτε ¨τα αποβράσματα της πολιτικής¨ " «Οι Ανθέλληνες που πουλάνε την Ελληνική γη που με τόσο αίμα την ανακτήσαμε το 1904 έως το 1908, με τόσο αίμα πατριωτών που χύθηκε για να μη παραδώσουν  την Μακεδονία  οι Κομμουνιστοσυμμορίτες στου Βουλγάρους και στους συντρόφους τους;
Τώρα τα κατάφεραν και δεν φταίνε μόνον οι σημερινοί πολιτικοί, ούτε μόνον η σημερινή Κυβέρνηση. Φταίνε, όπως είπες, όλα τα πολιτικά αποβράσματα (γιατί σκουπίδια είναι φιλοφρόνηση για αυτούς) που ξεπουλούν την Μακεδονία. Είναι όλοι εκείνοι που προσπαθούν να κλείσουν το στόμα του 68% των Ελλήνων Πατριωτών που βγαίνουν στους δρόμους, στις πλατείες, στα χωριά και τις γειτονιές να διαλαλήσουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την προδοτική στάση κάποιων αποβρασμάτων της πολιτικής.
Δυστυχώς για αυτούς, δεν είναι άντρες, ακόμη και μια μικρή φωνή από το Κιλκίς νομίζουν ότι θα την σταματήσουν με όλα τα κατευθυνόμενα εμπόδια που βάζουν! 
Όχι κύριε Βούτση, δεν είναι πολιτικά σκουπίδια, είναι πολιτικά αποβράσματα και Εθνικοί Προδότες, όσοι παραδώσουν την μάνα τους σε εκείνους που επιβουλεύονται την μάνα σου, την μάνα μας, τα άγια χώματα των Ηρώων που έπεσαν για να την ξεπουλήσουν σήμερα προδότες, ανθέλληνες και πολιτικά σκουπίδια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου