Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ Γ’ΣΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Του Ηλία Προύφα

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί στο Στρατόπεδο «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ» στη Θεσσαλονίκη, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Διοικητού του Γ΄ Σώματος Στρατού/NATO Rapid Deployable Corps – Greece (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR), από τον Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου στον Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο.

Ο νέος Σωματάρχης Πάρις Καπραβέλος, κατάγεται από Στρατιωτική οικογένεια. Για τους νεότερους που ενδεχομένους να μην γνωρίζουν, είναι γιος του Στρατηγού Ευστάθιου Καπραβέλου, ο οποίος διετέλεσε Διοικητής Γ’ΣΣ και Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού το 1993.

Μετά από 33 χρόνια ο γιος Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος, μετά την ομολογουμένως από προϊσταμένους και υφισταμένους του, Διοίκηση της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ”ΠΟΝΤΟΣ”, και της 1ης Μεραρχίας στη Βέροια, ακολουθώντας τη λαμπρή και καταξιωμένη πορεία του πατέρα του, θα αναλάβει τα ηνία της Διοίκησης του μείζονος σχηματισμού της Μακεδονίας – Ηπείρου.

Υ.Γ: Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Στρατηγός Ευστάθιος Καπραβέλος, είναι αυτός που με τον Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Καραθανάση (ο οποίος δε βρίσκεται στη ζωή), ”έσωσαν” στην κυριολεξία τη σημερινή έκταση της 1ης Στρατιάς, όπου σήμερα βρίσκονται ΣΟΑ και δεν περιήλθε στην κατοχή του Δήμου Λάρισας.

 







www.kranosgr.com/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply