Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ(;) ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Χθες 2.12.22 είχε την τύχη το Κιλκίς και οι φίλοι του Αλέξη Τσίπρα να υποδεχθούν τον άνθρωπο ο οποίος συνυπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών, βαφτίζοντας του Σλαβόφωνους Σκοπιανούς,  που μιλούν ένα ιδίωμα της Βουλγαρικής γλώσσας, «Μακεδόνες» αποδίδοντάς τους «Μακεδονική» γλώσσα και ιθαγένεια.

Φαίνεται πως ορισμένοι Κιλκισιώτες  συμφωνούν με αυτό και προσέτρεξαν να συγχαρούν τον κύριο Αλέξη Τσίπρα. Βέβαια είναι δικαίωμά τους να πιστεύουν πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Σλάβος, όπως λένε οι Σκοπιανοί, και πως μιλούσε Σλάβικα. Ευτυχώς ήρθε ο Τσίπρας και ο Ζάεφ και μας έμαθε την Ιστορία όπως αυτοί ξέρουν να μας ειρωνεύονται!

Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο, βέβαια, από ένα κόμμα που έχει τις ιστορικές και πολιτικές του καταβολές στον στρατό που πολεμούσε στον Εμφύλιο για να καταστήσει τη βόρεια Ελλάδα σλαβική επαρχία. Πού να ήξεραν τότε πόσο εύκολα, πόσο αναίμακτα και πόσο απαλά θα γινόταν πραγματικότητα το όραμά τους και θα αποκαλούσαμε «Μακεδονία» σλαβόφωνες περιοχές και «Μακεδόνες» όχι τους Ελληνες, αλλά τους Σκοπιανούς.

Επειδή όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από τον Σύριζα, δεν αποκλείεται στο μέλλον να μας διδάξουν την γλώσσα και τον πολιτισμό που είχαν πριν τρεις χιλιάδες χρόνια – τόσα έχουν περάσει από το 800 μ.χ. (800 μ.χ έως 2022= 3.000 χρόνια)- και κάπου εκεί θα βγει ο Μεγαλέξανδρος να μιλάει το Βουλγαρικό ιδίωμα που μιλούν οι Σλάβοι των Σκοπίων και με τις ευλογίες των Κιλκισιωτών «φιλοσόφων» που πριν από 77 χρόνια ήθελα την Μακεδονία μας, επαρχία των Βουλγάρων και Σλαβικών φυλών.

Κύριε Τσίπρα στις ερχόμενες εκλογές θέλουμε να ξέρουμε πόσοι είναι αυτοί οι Κιλκισιώτες που συμφωνούν με τα παραπάνω για την  Μακεδονία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι απαραίτητο πως όσοι πήγαν να συναντήσουν τον κ. Τσίπρα να συμφωνούν μαζί του. Άλλοι πήγαν γιατί δεν έλαβαν υπόψη τους την «κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών» όπως έλεγε ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, ή δεν γνωρίζουν καν την συμφωνία ή πραγματικά και ξέρουν και συμφωνούν.

Εδώ αν ήμασταν μαθητές στο σχολείο, ο δάσκαλος θα έλεγε: «όποιος συμφωνεί να σηκώσει το χέρι του!»

Εδώ ποιος θα σηκώσει το χέρι του;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το "λάγκεμαν".



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply