Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Στις εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της Εθνικής Αντίστασης, στην πόλη του Κιλκίς, παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

        Ο Αντιπεριφερειάρχης παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, όπου τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς Βασιλική Αντωνιάδου και στη συνέχεια την επιμνημόσυνη δέηση  στο Μνημείο Εθνικής  Αντίστασης (μπροστά από το Δημαρχείο Κιλκίς), όπου και κατέθεσε στεφάνι.

        Στο μήνυμά του για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης, ο Αντιπεριφερειάρχης υπογραμμίζει:  «Τιμούμε σήμερα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ενωμένοι αντιτάχθηκαν ενάντια στο ναζισμό και τον φασισμό, θυσιάστηκαν για την πατρίδα και για το υπέρτατο ιδανικό της Ελευθερίας.

        Η σημερινή επέτειος είναι η έμπρακτη αναγνώριση και τιμή στους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά, που με απαράμιλλη αυταπάρνηση αγωνίστηκαν, βασανίστηκαν ή θυσιάστηκαν, προκειμένου να ζούμε εμείς ελεύθεροι.

        Είναι χρέος όλων μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην εξάλειψη των διχαστικών αντιλήψεων, να διατηρούμε ζωντανή την ιστορική μνήμη και να τη μεταλαμπαδεύουμε στις νεότερες γενιές, ώστε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».-

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply