Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το καλάθι της νοικοκυράς – εμείς θα συνεχίσουμε να το λέμε έτσι, όπως πρωτοαναφέρθηκε από το πασοκ την δεκαετία του 80 –

Τότε λέγαμε το «καλάθι της νοικοκυράς» διότι όλο και λιγότερες γυναίκες εργαζόντουσαν εκτός του σπιτιού τους. Αργότερα  και οι άνδρες βοηθούσαν στα ψώνια που ήταν αναγκαία για τις καθημερινές τους ανάγκες . Άρα είχαμε και το «καλάθι του νοικοκύρη». Σήμερα έχουμε το καλάθι του νοικοκυριού, που σημαίνει πως τα ψώνια έρχονται από τρίτα πρόσωπα φιλικά ή από οικιακές βοηθούς ή από ομόφυλα ζευγάρια ακαθορίστου φύλλου, που θα μπορούσαμε να πούμε το «καλάθι της Α(λφα) ή της Β(ήτα)” ή τέλος πάντων κάποιου ουδέτερου γένους!

Το καλάθι λοιπόν, είναι το θέμα των ημερών, όχι γιατί ανακουφίζει τον φτωχό λαό, αλλά γιατί εκτοξεύει στα ύψη τον εμπαιγμό απέναντι στους χρήσιμους ηλ@@@@ς πολίτες, που περιμένουν να αλλάξει κάτι στην  ζωή τους. Είναι ένα test εμπαιγμού της Ελληνικής οικογένειας ενόψει των επικείμενων Εθνικών εκλογών.

Αυτή την στιγμή είναι γεγονός ότι γίνεται ξεστοκάρισμα των ιδιοκτητών των super market  που παρουσιάζονται ως προσφορές, κατοχυρώνοντας  τις τεράσιες αυξήσεις στις τιμές βασικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που σε σύγκριση με τον περσινό Σεπτέμβριο του 21 αγγίζουν έως και το 40%.

Με σημαία τις «συγκριτικά καλύτερες τιμές ομοειδών προϊόντων, αυτές οι αυξήσεις κατοχυρώνονται με τον μανδύα της ευκαιρίας.

Αντί ο Ελληνικός λαός να είναι ενάντια στην φτωχοποίηση και την εξαθλίωση της ζωής του, αυτός βρίσκεται αποχαυνωμένος μπροστά στην τηλεόραση, παρατηρητής της ζωής του, σαν να πρόκειται για την ζωή κάποιου άλλου.

Αντί να αντιστέκεται για όλα εκείνα που έρχονται και θα είναι πολύ πιο ισχυρά από τις αυξήσεις στα βασικά είδη διατροφής κάθεται αποβλακωμένος απέναντι στην λαίλαπα του οργανωμένου εγκλήματος που στήθηκε εις βάρος του, με σκοπό τις εκλογές.

Θα αναφέρω μερικές τιμές αισχροκέρδιας, βασικών ειδών διατροφής:

Αλεύρι κατά 40%

Πουλερικά κατά 25,7%

Τυριά κατά  25,53%

Γάλα φρέσκο  23,13%

Ψωμί  κατά 22,23%

Κ.λ.π.

Εν τω μεταξύ η Κυβέρνηση συνεχίζει να βοηθά τα καρτέλ του ρεύματος με πριμοδότηση, που αντί να τα συμμαζέψει, τους δίνει την δυνατότητα να αισχροκερδούν μέσα από τα φουσκωμένα τιμολόγια του ρεύματος.

Σε μία Ελλάδα που αργοπεθαίνει  από τους προδότες που την Κυβέρνησαν και Κυβερνούν τις τελευταίες δεκαετίες την Ελλάδα, τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Τα υπόλοιπα είναι να περνούν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=b27L6iQxXXA

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΑΧΙΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply