Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΟ ΤΟ FB. ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΙΤΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΟΝΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Μετά από την άδικη, απαξιωτική και προσβλητική παρέμβαση του κ. Νίτση, αντιδημάρχου δήμου Παιονίας, σε ανάρτηση του κ. Τατσίδη, για παραλήψεις και κακή διοργάνωση ονοματοδοσίας του κλειστού, ο κ. Τατσίδης του απεύθυνε ερώτημα, εάν το πρώτο έτος της θητείας του, το έτος 2020, στην ετήσια παρέμβαση της αγροτική οδοποιία, έκανε το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του, που είναι εκτός οικισμού Γουμένισσας.

Την απάντηση ακόμη την περιμένει ο πρώην δήμαρχος κ. Τατσίδης και πλήθος αναγνωστών. Αντί απαντήσεως έγραψε ότι θα κάνουν παρέμβαση σε δρόμο στο κτήμα του Αλίρη.

Πληροφοριακά αναφέρω ότι το κτήμα Αλίρη δεν χρειάζεται κανέναν δρόμο. Εξυπηρετείται από τον υφιστάμενο δρόμο άριστα, είναι δε το πρώτο κτήμα, στην αρχή δύο αγροτικών δρόμων. Μετά από την άδικη, απαξιωτική και προσβλητική παρέμβαση του κ. Νίτση, αντιδημάρχου δήμου Παιονίας, σε ανάρτηση του κ. Τατσίδη, για παραλήψεις και κακή διοργάνωση ονοματοδοσίας του κλειστού, ο κ. Τατσίδης του απεύθυνε ερώτημα, εάν το πρώτο έτος της θητείας του, το έτος 2020, στην ετήσια παρέμβαση της αγροτική οδοποιία, έκανε το δρόμο που οδηγεί στο σπίτι του, που είναι εκτός οικισμού Γουμένισσας.

Αυτό που επικαλείται ο κ. Νίτσης για δρόμο στο κτήμα μου είναι μία μελέτη, που έγινε επί δημαρχίας Χρήστου Γκουντενούδη, σε άριστο αγροτικό δρόμο, με σκοπό να ασφαλτοστρωθεί, προκειμένου τις μέρες του 15Αύγουστου, που κλείνουν οι δρόμοι και οδηγούνται τα οχήματα στον συνοικισμό των Ανατολικορωμυλιωτών, να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, οδηγώντας σε αγροτικό δρόμο, αλλά σε άσφαλτο.

Όλη η προσπάθεια του αντιδημάρχου κ. Νίτση είναι να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις, από την παρέμβασή του σε δρόμο που οδηγεί στην οικία του.

Αλλά ας δούμε τι έκανε.

Κατά κανόνα το ετήσιο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας, δεν καλύπτει το σύνολο των παρεμβάσεων που απαιτούνται, για πλήρη κάλυψη των αναγκών.

Το 2020 αναλαμβάνει ο κ. Νίτσης, παρακάμπτοντας τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας, να υποδείξει τους αγροτικούς δρόμους που χρήζουν βελτίωσης

Σε πέντε (5) οικισμούς (Γρίβα 85,32 ton, Πεντάλοφο και Ομαλό 42,47 ton, Φιλυριά 22,48 ton, Γερακώνα 38,79 ton και Στάθη 78,17 ton) της Δ.Ε. Γουμένισσας, ρίχνουν, 267,23 ton αδρανή υλικά. Σε στρατιωτικό δρόμο , που με παράκαμψή του οδηγεί στην οικία του, μία και μοναδική, εκτός οικισμού, αποφασίζει να ρίξει 300,33 ton.

Αντιλαμβάνονται όλοι το μέγεθος του σκανδάλου. Στους οικισμούς οι δρόμοι να είναι χάλια και σε άθλια κατάσταση και για την εξυπηρέτηση μόνον του εαυτού του, έγινε έργο και όχι απλή επίστρωση. Όποιες παρεμβάσεις, έγιναν το 2020 σε αγροτικούς δρόμους οικισμών, το 2021 και το 2022, χρειάστηκε να ξαναγίνουν παρεμβάσεις, ενώ στον δρόμο της οικίας του καμία. Ούτε οι μεγάλες φετινές μπόρες, δεν τον άγγιξαν.

Άρα στην προσπάθειά του να καλύψει αυτή την απαράδεκτη ενέργειά του, κάνει συμψηφισμούς. Βλέπετε και στου Αλίρη κάνουμε τον δρόμο. Οι Γουμενισσιώτες βέβαια γνωρίζουν, ότι το κτήμα Αλίρη δεν χρειάζεται, ούτε μία χειράμαξα αδρανή υλικά..

Εάν οι έχοντες έννομο συμφέρον αγρότες, απευθύνονταν στον εισαγγελέα, το βέβαιο είναι ότι θα οδηγούσαν τον εν λόγω κύριο, στη δικαιοσύνη.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το κείμενο, αλλά παιχνίδια με την υπόληψή μου, δεν μπορεί να κάνει κανείς, πόσο μάλλον, ο κ. Νίτσης.

Ας σκεφτεί καλά εάν απαντήσει, διότι θα επανέλθω, με συντριπτικά επίσημα στοιχεία, για τις μέρες και τα έργα του κ. Αντιδημάρχου, στα λίγα χρόνια που ασκεί εξουσία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply