Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΠΡΟΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: «ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΊΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ;» (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου, συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το μεγάλο ψέμα και υπόσχεση περό κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς. Τρία χρόνια από τότε που φώναζα στο HABITAT όσα φώναζα! Τρία χρόνια παρά ενάμιση μήνα που έλεγα ότι δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον σε αυτήν την τετραετία το Δικαστικό μέγαρο, με τον Γ. Γεωργαντα και τα φερέφωνά του που μόνο δεν μας είπαν πότε θα γίνουν και τα εγκαίνια !

Τώρα μετά από τρία χρόνια προσθέτουμε υποσχέσεις και όποιος τις πιστέψει πρόβλημά του! όποιος δεν τις πιστέψει θα το δείξει στις εκλογές! Εμείς όχι μόνο δεν τον πιστεύουμε αλλά και τον λυπούμαστε που φθάνει στο σημείο ανοιχτά να εμπαίζει τους Κιλκισιώτες. Εάν πιστεύει ότι θα κατασκευαστεί το φράγμα – χρόνος κατασκευής έξη μήνες – τότε θα τον συγχαρούμε. Εάν όμως δεν κατασκευαστεί τότε θα πρέπει να εξαφανιστεί από την Ευρώπη, χάνοντας κάθε περιουσιακό του στοιχείο!

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΚΕΜΑ.

Εντύπωση μου έκανε η τελευταία(;) δήλωση του Γιώργου Γεωργαντά, της 28ης  Αυγούστου 2022, έξω από το Μεταξοχώρι: «ήρθε η ώρα των έργων». Δεν σας κρύβω πως δεν χαμογέλασα μόνον αλλά και δάκρυσα πως υπάρχουν ακόμη πολίτες του Ν. Κιλκίς να πιστέψουν έναν άνθρωπο που στα δέκα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, δεν έκανε ούτε ένα έργο υποδομής, ένα έργο πνοής, ένα έργο που να φέρει την σφραγίδα του όπως π.χ. λέμε για το ανοιχτό θέατρο του λόφου.

Έχουμε όμως τόσα παραδείγματα από τις υποσχέσεις του και μάλιστα να λέει ο ίδιος – διά του πολιτικού του φερέφωνου – ότι είναι το μεγάλο στοίχημα του Γεωργαντά τα έργα που υποσχέθηκε και ξαναυποσχέθηκε και πιθανόν να τα ξαναυποσχεθεί!

Εμείς δεν θα κουραστούμε να του υπενθυμίζουμε πως τα μεγάλα έργα που υποσχέθηκε και μέσα στο 2022 έπρεπε να λειτουργεί το Δικαστικό Μέγαρο, να κατασκευάζονται οι δύο πτέρυγες του Νοσοκομείου του Κιλκίς που ξαναυποσχέθηκε το Νοέμβριο του 2019, να αποπερατώνεται ο δρόμος Ν. Σάντας – Ασσύρου, να ξεκινήσουν οι εργασίες διαπλάτυνσης και ανακατασκευής της ΠΑΘΕ, από την αερογέφυρα Πολυκάστρου μέχρι την σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο που πάει στην Θεσσαλονίκη, ώστε να γίνει αυτοκινητόδρομος και όχι επαρχιακός δρόμος κακής βατότητας και μάλιστα σε λίγο να πληρώνουμε και διόδια!  Και δεν είναι μόνον αυτά που είναι ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Τώρα μπαίνει και άλλο στοίχημα! Το έκτο (6ο) αν δεν κάνω λάθος. Τα ΦΡΑΓΜΑ του Μεταξοχωρίου . 

Δηλαδή εάν τα βάλουμε στην σειρά και περιμένουμε να κατασκευαστεί το φράγμα Μεταξοχωρίου, βάση της προόδου των εργασιών των προηγούμενων έργων που υποσχέθηκε ο «μεγαλόψυχος» ή «ο τα πάντα υποσχόμενος και μηδέν πράττοντος» Γιώργος Γεωργαντάς, θα περάσει στην πολιτική ιστορία του Ν. Κιλκίς ως «ο μηδέν πράτων πολιτικός» .

https://www.youtube.com/watch?v=2PQMlwxrpiU

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply