Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΒΙΝΕΟ - ΣΧΟΛΙΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Οι μέρες και οι μήνες περνούν γρήγορα και πλησιάζει ο καιρός των Εθνικών εκλογών, είτε με την βούληση του Πρωθυπουργού είτε σερνόμενος σε εκλογές.

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούν να υποσχεθούν την Ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου, το δεύτερο ίσως και το τρίτο τμήμα στο ΤΕΙ Κιλκίς, την κατασκευή της ΠΑΘΕ από τον κόμβο Πολυκάστρου, τις δύο πτέρυγες του Νοσοκομείου Κιλκίς, τον δρόμο Νέας Σάντας – Ασσύρου και τέλος τα έργα φραγμάτων και άρδευσης.

Ο μόνος που δεν δικαιούται ούτε καν να τα βγάλει από το στόμα του θα είναι ο Γ. Γεωργαντάς μια, όπως έλεγε ο Μηνάς, είναι το στοίχημα του Γεωργαντά. Απέτυχε λοιπόν και στο στοίχημα, απέτυχε να παράξει έστω ένα έργο που να φέρει την σφραγίδα του!  Υποσχέθηκε  όλα τα παραπάνω με αποτέλεσμα το έργο του να είναι μηδενικό ή ακόμη και αρνητικό!

Το μόνο έργο που φέρει την σφραγίδα του είναι η κατασκήνωση των Πακιστανών έξω από το Πολύκαστρο, που κάποιοι εξ’ αυτών διαπράττουν συχνά – πυκνά παράνομες ενέργειες στην περιοχή του Δήμου Πολυκάστρου.

Κύριε Γεωργαντά δεν πιστεύω όχι μόνον εγώ αλλά και όλοι οι Κιλκισιώτες πως θα τολμήσετε να ξαναμιλήσετε για τα παραπάνω έργα, διότι θα θεωρηθεί ύβρης κατά των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας! Θα θεωρηθεί ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη τους! Θα δώσετε δικαίωμα να λένε πως όσοι σε υποστηρίζουν αποβλέπουν σε εξαργύρωση της φιλίας του με εσένα, περιμένοντας το αντίτιμο των υπηρεσιών τους προς εσένα.  Διότι πως αλλιώς να τους χαρακτηρίσουμε όταν εσείς θα ξανααναμασάτε τις ίδιες υποσχέσεις, θα ξαναλέτε τα ίδια και τα ίδια επί  τετραετίες!

Δεν λέω, είναι και εκείνοι που είναι υποχρεωμένοι σε εσένα προσωπικά λόγω κάποιας «εξυπηρέτησης» ή προώθησης σε Προϊσταμένους, παραβλέποντας την ιεραρχία και την αξιοκρατία. Αυτούς πράγματι κανείς δεν θα τους ψέξει διότι λάβανε τα «αργύρια» των επιταγών τους.

Ελπίζω κρατώντας την αξιοπρέπειά σου να μη ξαναυποπέσεις στον ίδιο σφάλμα των υποσχέσεων. Άλλως θα λέμε «πως δεν τον καταλάβαμε τόσα χρόνια και τον αφήσαμε να μας δουλεύει»

Κράτα τα τελευταία λόγια μου, τόσο με τον Μηνά όσο και τα παραπάνω και μη ζητήσεις ευθύνες από κανέναν, διότι ………………………………….θα σου τα πω σε επόμενο σχόλιο.

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Υγεία και ταπεινοφροσύνη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=b64xgtVYVaQ

 ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΑΧΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply