Pages

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΗΠΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ «ΌΜΙΚΡΟΝ»

 

Βαθιά ανήσυχος εμφανίστηκε ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος Αλεξ Τζόουνς , αναφορικά με τα σχέδια που απεργάζονται οι «παγκοσιοποιητές» σε σχέση με τον απόλυτο έλεγχο που θέλουν να επιβάλλουν στις κοινωνίες με αφορμή την πανδημία του COVID-19.

 Όπως είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος, πριν δύο εβδομάδες είχε πάρει συνέντευξη από τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στρατηγό ε.α. Μάικλ Τ. Φλιν, ο οποίος είχε κάνει την πρόβλεψη ότι σχεδιάζεται η «κυκλοφορία»  μιας νέας  παραλλαγής του COVID-19 μέσω της οποίας θα επιχειρηθεί να δημιουργηθεί ένα νέο καθεστώς φόβου στον κόσμο και στη συνέχεια μια ελεγχόμενη οικονομική κατάρρευση ή οργανωμένη ύφεση, όπως είπε.

Όπως αναφέρει ο Ά.Τζόουνς η υπόθεση του COVID-19 ήταν μια δοκιμαστική περίοδος (Beta) για να έρθει ο COVID-21 ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για να εγκατασταθεί ένα καθεστώς παγκόσμιας τυραννίας και ενός συστήματος ελέγχου του ατόμου μέσω των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Όπως σημείωσε ο στρατηγός ε.α. Φλιν το σχέδιο με τον COVID-19 δεν π[έτυχε απόλυτα καθώς η «ψηφιακή κοινότητα» αποκάλυψε τα σχέδια του «διεθνούς συστήματος» για την τυραννία του COVID που αντιμετωπίζουμε.

Έτσι, συνέχισε, ο Φλιν λέγοντας ότι ετοιμάζεται ένα νέο είδος ιού, ή μια παραλλαγή του, υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις όπου μέσω αυτού θα επιχειρηθεί από την παγκόσμια ελιτ ο έλεγχος των πάντων.

Το σχέδιο, όπως συμπλήρωσε ο Α.Τζόουνς είναι διπλό: Αφενός η δημιουργία ενός δυσχερούς οικονομικού κλίματος, έτσι ώστε οι μεγάλες επιχειρήσεις να αγοράσουν τα πάντα σε μηδενικές τιμές και αφετέρου η δημιουργία ενός ασφυκτικού συστήματος έλεγχου του κόσμου των πολιτών, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών,  με πρόσχημα τον COVID-19.

Άντονι Φάουτσι: Προειδοποιεί για πέμπτο κύμα της πανδημίας

 Οι ΗΠΑ θα μπορούσαν «να μπουν σε ένα πέμπτο κύμα» μολύνσεων από κορωνοϊό, σημείωσε ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν Άντονι Φάουτσι.

Η μετάλλαξη ¨Ομικρον, που εντοπίστηκε πρόσφατα, δείχνει σημάδια αυξημένης μεταδοτικότητας. Παράλληλα, στις ΗΠΑ τα κρούσματα αυξάνονται, ενώ διαπιστώνεται στασιμότητα στους εμβολιασμούς.

Η νέα μετάλλαξη πυροδοτεί φόβους για το εάν θα είναι πιο ανθεκτική στα εμβόλια, γεγονός που έχει θέσει σε συναγερμό τους επιστήμονες. Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι θα συναντηθεί με την ομάδα του για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένου του Φάουτσι, για τη μετάλλαξη Όμικρον.

TODAY: Dr. Fauci tells Meet the Press that South African health officials were transparent in their Covid reporting when they observed the rise of the Omicron variant. #IfItsSunday #MTP Dr. Fauci: "All of a sudden there was this big spike" in infections.








www.pronews.gr/amyna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου