Pages

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

«'ΕΣΒΗΣΕ» Ο 68ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΓΙΟΣ ΠΡΩΤΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΌΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 3Η ΔΟΣΗ!

 


«Έσβησε» ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει την τρίτη δόση του εμβολιασμού του κατά Covid-19.

Δηλαδή ο μακαριστός ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του Covid-19 και κατόπιν των κυβερνητικών πιέσεων προχώρησε και στην τρίτη δόση.

 




https://www.youtube.com/watch?v=hkyUk_JPD-g&t=1s


Μην ξεχνάμε πως εδώ και δύο εβδομάδες η κυβέρνηση επιβάλει στους άνω των 60 να εμβολιαστούν με τρίτη δόση αλλιώς δεν ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους με την παρέλευση επτά μηνών από την δεύτερη δόση.

Ο μακαριστός ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής και είχε διατελέσει 3 φορές Πρωτεπιστάτης στο Άγιο Όρος το οποίο διακόσμησε στην Μονή Μεγίστης Λαύρας περίπου 40 χρόνια και ήταν προϊστάμενος του μοναστηριο

Είναι χαρακτηριστικό ότι το θανατικό που υπάρχει στη χώρα οφείλεται πέρα από τον Covid-19 σε μη προσδιορισμένες αιτίες που όμως συμπίπτουν με την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών.

Υπάρχει 10% αύξηση στους θανάτους για το ίδιο  χρονικό διάστημα σε σχέση με πέρσι.

Μία προσεκτική ανάγνωση των ειδήσεων των τελευταίων μηνών δείχνει πως πολλοί επώνυμοι «έφυγαν ξαφνικά»! Χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, που οφείλεται αυτό το ξαφνικά.

Και αυτό εύκολα μαθαίνεται διότι πρόκειται για επώνυμους, με τους χιλιάδες «ανώνυμους» τι γίνεται;






www.pronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου