Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΕΠΕΙΔΗ «ΕΔΕΙΞΕ» ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Μακελειό» 

 Η αστυνομία αναζητά αυτή την ώρα τον εκδότη της εφημερίδας «Μακελείο» Στέφανο Χίο μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη της εισαγγελίας κατά του δημοσιογράφου  για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» λόγω της θεματολογίας της σημερινής εφημερίδας, στην οποία ισχυρίζεται πως διαθέτει στοιχεία που δείχνουν εμπλοκή κυβερνητικών στελεχών με τη μαφία και την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

 Ο Στέφανος Χίος πριν 8 μήνες τον Ιούλιο του 2020 είχε δεχθεί δύο σφαίρες εξ'επαφής έξω από το σπίτι του αλλά γλίτωσε από θαύμα, καθώς κόλλησε το όπλο των εκτελεστών του ενώ και οι δύο σφαίρες παρόλο που χτύπησαν λαιμό και θώρακα δεν βρήκαν ζωτικά όργανα. Η απόπειρα δολοφονίας έχει μένει μέχρι στιγμής ανεξιχνίαστη. 

Όσον αφορά την δολοφονία Καραϊβάζ, χθες περίπου στις 2:15 το μεσημέρι 2 άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή χαμηλού κυβισμού γάζωσαν τον αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραϊβάζ με 18 σφαίρες από 9αρι όπλο.  

https://www.pronews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply